ØSTBLIK VVS ApS - 2770 Kastrup Reviews 20

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Top uprofessionelt firma. Tommy er den mindste service mindet person man kan have ansat. Nu har jeg 2 gang jeg desværre har været i dialog med denne mand og det er fuldstændig mind blowing hvorda... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den værste svindler, man kan forestille sig. Tommy Dam Kieffer, der ejer firmaet, overholder ikke de beløbsaftaler, der er indgået på forhånd, og han hæver gerne prisen på din faktura samme dag. Som... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde besøg af Tomas Fra Østblik VVS ApS, og jeg må da sige, at man ikke kunne ønske sig bedre behandling! Hurtig diagnose og løsning af vores problem, med smil på læben og gode manere under hele... See more

Company details

2-star
1-star

Top uprofessionelt firma.

Top uprofessionelt firma.
Tommy er den mindste service mindet person man kan have ansat.
Nu har jeg 2 gang jeg desværre har været i dialog med denne mand og det er fuldstændig mind blowing hvordan man kan have sådan en mand ansat.
Han eger ikke et gram af kundeservice.

Hvis jeg kunne give jer minus stjerner for denne oplevelse også x 2 .

18 September 2025

Uprofessionel. ingen rådgivning.

Østblik VVS skulle står for VVS arbejde i mit badeværelse. Har betalt mange penge for det arbejde, men resultatet er bare virkelig skuffende. De gider ikke komme og kigge på opgaven og rådgive en.Det hele foregår over email. Det har medført misforståelser og et virkelig dårligt resultat. Jeg har betalt over 65000 for et totalt utilfredsstilende arbejde.. Det kunne have blevet meget bedre hvis virksomheden var ude og kigge på opgaven og de kunne rådgive mig på en professional måde. Hvis man kritiserer deres arbejde, så i stedet for at være imødekommende så truer de med advokater osv. Har aldrig oplevet noget så uanstændigt så dette firma.

16 April 2025

Fik installeret gulvvarme

Fik installeret gulvvarme, som gik i stykker efter 2,5 år, fordi de ikke havde strammet alting ordentligt. De påstod, at jeg selv måtte have rykket i det eller sparket til det.

Useriøst. Fik en rigtig VVS'er til at fikse det.

10 March 2024

Havde man kunne give minus 5

Havde man kunne give minus 5, så have jeg gjort det.
Har haft flere episoder med Østblik, navnlig Tommy, hvor han har talt og skrevet utrolig grimt til mig ovenpå han har forsøgt at snyde mig.

Fik en af gangene en pris oplyst der hed 580 ,- men en regning på 2899 ,- .

Efterfølgende viser det sig, at Østblik ikke har gjorr arbejdet ordenligt og jeg måtte have en anden vvs'er ud - Der så godt kunne gøre det for omkring 500 kr.

De er ubehøvlede, pengegriske og snyder en så snart de kan komme til det.

Ville aldrig anbefale men nærmere advare mod dem. 👎

17 August 2022

Arrogante amatørere

Magen til amatørvirksomhed skal man virkelig lede længe efter.
Østblik er desværre den vvs'er som vores andelsselskab har valgt at benytte.
Det er nu anden gang at de har været og skulle ordne noget der har krævet at de lukker for det varme vand, uden så at tænde for det når de er færdige, så vi er efterladt uden varme i frostvejr.
Første tanke er, at de vel ikke var blevet færdige, men efter et par dage uden hverken varmt vand eller nye varslinger, så ringede jeg for at gøre opmærksom på problemet.
Der blev jeg mødt af en ekstremt arrogant og flabet mester ved navn Tommy.
Tommy blev ved med at afbryde mig når jeg taler, og påstå at der var blevet tændt for varmen, at det var mit armatur den var galt med, og hvis han skulle ud og kigge på noget så skulle jeg selv betale for det, når jeg ringede og øffede på den måde.
Den ping pong blev ved fire dage, og Tommy blev ved med at benægte at der var noget galt, på trods af at alle vandrør var kolde. Han kunne heller ikke forklare mig hvordan mit armatur tryllede koldt vand frem ud af ingenting og sende det tilbage gennem rørene.

Jeg måtte rundt i beboelsen, og få andre beboere til at ringe til dem, før han troede på mig.

Nu har de været forbi igen, og præcis det samme scenarie har udspillet sig.
Denne gang ringer jeg til Tommy, og jeg er knap så tålmodig som sidst, efter allerede at have manglet varme i en uge, med udsigten til at der skulle gå en uge mere. Tommy kører samme stil med at tale udenom, og er oven i købet flabet nok til at kommentere, at normalt kommer man længere med venlighed.

Normalt så kommer man længere med glade kunder, hvis man laver sit arbejde FÆRDIGT inden man smutter.

7 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Som altid oplevet en god VVS service!

Min familie, venner og jeg selv har i omkring 15 år brugt Østblik VVS ApS til udførelse af både VVS Service som blikkenslagerarbejder, altid udført med tilfredshed og som aftalt - og til fair priser - også hvis der var uforudsete problemer undervejs i opgaverne.
At firmaet her bliver negativt udråbt som "Svindler" og "hånligt" osv. kan jeg slet ikke genkende!
Det fortæller mig blot, at det er alt for nemt og risikofrit at udgive hvad man vil om et firmas service på dette medie, - hvis man ikke forstår, at man skal betale for en given service af enhver art!
Østblik VVS har fx. hos Anmeld Håndværker "Elite Status" og en rating på 4,7 ud fra 1087 anmeldelser og har indenfor de sidste 10 år været finalist indenfor "Årets Håndværker" kategorien hvert år!
Altså her stemmer anmeldelserne generelt ikke med virkligheden. Prøv selv at se!

3 October 2022

Den dårligst kundeservice NOGENSINDE

Den dårligst kundeservice NOGENSINDE! Jeg bestilte et VVS tjek af mit badeværelse. Jeg endte dog med at finde en anden VVS der kunne løse opgaven hurtigere end Østblik.

Derfor aflyser jeg selvfølgelig min første aftale med Østblik, mere end en uge i forvejen.

Jeg modtager alligevel en regning på 450kr?

Da jeg ringer for at tale med østblik, får jeg fat i Tommy, som også er nævnt flere gange. Da jeg spørg til hvorfor jeg bliver opkrævet for en service jeg ikke har modtaget, får jeg blot at vide, at det er for hans tid(?).. på trods af at han INTET har lavet i min lejlighed.. han har ikke engang været ude for at give et tilbud!!

STAY AWAY!!!!

19 August 2022

Svindel

Dette er ikke en anbefalelsesværdig virksomhed. De svindler og snyder dig til at tro du skal betale mere end du skal. Jeg har fået tilsendt adskillige forkerte fakturaer, og når jeg prøver at komme i dialog om fejlen ved disse, bliver jeg mødt med ubehagelig og nedladende retorik (Her henviser jeg særligt til Tommy Dam Kieffer). Jeg er målløs over behandlingen jeg har fået som kunde, og jeg vil aldrig anbefale nogen at benytte dette firma.

2 May 2022

Den værste svindler

Den værste svindler, man kan forestille sig.
Tommy Dam Kieffer, der ejer firmaet, overholder ikke de beløbsaftaler, der er indgået på forhånd, og han hæver gerne prisen på din faktura samme dag. Som flere af de andre kunder har skrevet, tager han penge for at lave ingenting, og hvis han laver fejl, så giver han dig skylden. Jeg ville ønske, at jeg havde læst alle de dårlige anmeldelser af ham, før jeg havde valgt håndværker.

22 January 2022

Hånlig behandling

Jeg kontakter Østblik VVS, da jeg skal have lavet noget vvs-arbejde i mit nye køkken. Jeg spørger, om det kunne være noget for dem. Og da de tilfældigvis er i området kigger de fordi, dog blot for at konstatere, hvad der skal laves, samt noget, de ikke ønsker at lave. Herefter modtager jeg en regning på besøget. Jeg er ikke blevet gjort opmærksom på, at besigtigelsen ville koste penge, og da jeg på mail spørger til, hvad de synes, jeg skal betale for, ønsker deres ansatte Tommy ikke svare mig herpå, men siger at det står på fakturaen. Det kan jeg dog ikke se, der står blot, hvad vvs'eren også konstaterede ved sit besøg. Jeg skriver, at jeg føler mig dårligt behandlet, og at det vil fremgå i den anmeldelse, de beder mig lave af virksomheden(Det er denne). Deruodver skriver jeg, at jeg ikke mener, at jeg skal betale for noget, jeg ikke ved, hvad er. Hertil svarer samme Tommy: "Da du nu vælger denne meget modne og ansvarsfulde tilgang, i form af trusler om dårlige anmeldelser. Bliver vi nødt til at fastholde denne faktura." Jeg spørger ham så, hvordan jeg skal forstå denne sætning. Hertil svarer han: "Det anhænger vel af ens egen fortolkning og opfattelse." Da jeg igen efterlyser svar på, hvad han mener, jeg skal betale for, svarer han: "Svarene på dine spørgsmål fremgår tydeligt af fakturateksten. Jeg afslutter hermed korrespondancen vedrørende denne sag." Herefter svarer han ikke, da jeg beder ham vise mig, hvor svarene står. Så vidt jeg kan se, fremgår de ikke af den tilsendte faktura.

6 August 2021

VVS i verdensklasse!

Hurtig diagnose og løsning af vores problem, med smil på læben og gode manere under hele forløbet!

Verdensklasse! 10/10

4 July 2019
Rated 1 out of 5 stars

ikke den oplevelse med det her firma

ikke den bedste oplevelse med det her firma, skal ha skifte 2 rør i køkken og man formå at samle det UTÆT og det ser man først når man er hjemme igen.
at man kan vente 14 dag på at de måske har tid til at kommer er jo helt ude i skoven...

3 June 2019

Tip top service

Østblik VVS leverer utrolig god og pålidelig service til vores kunder. De rykker hurtigt ud og kundeservicen er i top.
Vi kan helt sikkert anbefale Østblik VVS.
Kathrine, HP Ejendomsservice.

25 August 2017
Rated 1 out of 5 stars

Ingen respons trods utallige henvendelser

For en måned siden havde vi Tommy ude for at give et tilbud på VVS, da alt VVS skulle laves om. Det oprindelige var noget sjusk.
Køkken + WC og badeværelse (WC og bad er separate rum).
Vi skulle modtage tilbuddet 1-2 dage efter, da vi dette var det eneste vi manglede i vores tidsplan. De skulle starte 1 uge efter.
Vi har siden da rykket et par gange om ugen, hvor det hver gang er blevet lovet at det ville komme samme dag.
Vi har stadig intet hørt eller modtaget...

2 September 2016

Is this your company?