Ongediertewinkel.nl Reviews 6,146

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik had het gekocht omdat ik een aantal ratten met jonkies had gezien, en om een plaag te voorkomen. Na het eerste gebruik , ik had 5 blokjes middels een steuntje vastgelegd bij de ingang van hun ho... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lokdoosjes anti muis besteld. Zijn snel geleverd. 1 besteld artikel was niet meer leverbaar. Daarvoor betaalde bedrag na telefonisch contact per omgaande teruggestort. Of de doosjes hun werk gaan doen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Anti-Wormmiddel voor houten vloer was er op tijd en is verwerkt.Duidelijke website en snelle levering. Dank.

Company details

1. Pest control service

Written by the company

Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment

Contact info

1-star

Replied to 57% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 1 out of 5 stars
Ongediertewinkel.nl logo

Reply from Ongediertewinkel.nl

Dank u voor uw feedback. Jammer om te horen dat de elektromagnetische muizen- en rattenverjagers in uw situatie geen effect hebben gehad.

Dit type verjagers werkt via de elektrische leidingen in huis en kan in veel situaties effect hebben. De werking is echter sterk afhankelijk van factoren zoals de indeling van de woning, de aanwezigheid van leidingen en de mate van overlast. Bij een bestaande of grotere populatie is dit type apparaat vaak niet voldoende als enige oplossing.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is en denken graag met u mee over een effectievere aanpak voor uw situatie.

Rated 1 out of 5 stars

Muizengif

Er word bij muizengif vermeld dat het wel goed is voor 50 muizen met 1 blokje, dus doosje is voor 100 muizen!!
De muizen eten er heerlijk van, maar dood gaan ze hier echt níet van!!!
Helaas lukt het me niet om een foto ervan te plaatsen, maar écht mensen, trap hier niet in!!

1 March 2026
Unprompted review
Ongediertewinkel.nl logo

Reply from Ongediertewinkel.nl

Beste mevrouw Brand,

Dank u voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft.

De vermelding “tot 50 muizen” is gebaseerd op ideale omstandigheden en niet op directe werking per muis. Daarnaast werkt muizengif vertraagd, waardoor muizen vaak nog blijven eten voordat het effect zichtbaar wordt.

Ook kan het voorkomen dat muizenpopulaties (gedeeltelijk) resistent zijn tegen bepaalde werkzame stoffen, waardoor het middel minder effectief lijkt. Veel vraat wijst bovendien vaak op een grotere populatie.

Wij begrijpen dat dit frustrerend is en denken graag met u mee over een passende aanpak.

Keurige afhandeling.

Bedrijf is goed telefonisch bereikbaar. Kon na overleg het bestelde bestrijdingsmiddel, dat bij nader inzien niet nodig was, weer meegeven aan bezorgdienst waarna het reeds betaalde bedrag snel weer op mijn rekening werd gestort.

9 March 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look