En af mine absolut ynglings sider. Alle produkterne bogposer, bogmærker, kort og plakater er simpelthen så flotte. Det er fantastiske materialer det hele er lavet af og farverne er klare og alt står... See more
Company replied
Company replied
Jeg bestilte bogposen "Grumpy Bunny" inden for det første døgn, og den var hjemme ved mig allerede et par dage senere. Jeg er super tilfreds med ventetiden, produktet og Overlapp generelt. Jeg... See more
Lige købt drage laptop cover(privat via insta) og klistermærker hos Mette! Det hele er kvalitet over alt og for mig uundværlig på min lange liste af "must have" De er så fede alle sammen og dragerne... See more
Købte en lille sød nøglering til min taske og blev positiv overrasket over kvaliteten ift. prisen. Sælger havde en vedlagt en personlig hilsen. Leveringstiden var fin og varen flot pakket ind.
Vi sælger dansk designet og produceret merchandise til bøger. Bogposer, bogmærker, bookish pins, plakater, muleposer/net, dørhængere, klistermærker og postkort, der får lys i øjnene på enhver bogelsker. Og oplagte kalendergaver til bognørden. Vi er muligvis den eneste danske producent af bogposer (booksleeves), der er kæmpestort i udlandet. Den perfekte gave til læsehesten, der muligvis ikke ved, at den findes. Ejer og designer, Mette Breth er forsiderdesigner (BRETH DESIGN), og designer i forlængelse heraf matchende merchandise. Bogposer er den bedste måde at elske dine bøger på! Undgå bøjede sider eller slidte hjørner når du har dine bøger med på farten. ...fordi litteraturen ikke går ned på udstyr. <3 OVERLAPP. er grundlagt i 2019 og drives af Mette Breth. Virksomheden er et private label, der er udsprunget af Mettes hverv som forsideillustrator (BRETH DESIGN), der har eksisteret siden 2009. Vi er en 100% dansk ejet iværksættervirksomhed og vores produkter er alle designet af os og produceret på dansk systue og af danske trykkerier. Vi går op i håndværket, funktionalitet og design. Kultur spiller en stor rolle for os, og vi elsker at mixe denne med æstetik og lavpraktisk brug. OVERLAPP. og BRETH DESIGN er som regel altid at finde på messer som Fantasy Festival og BOGFORUM (Artist Alley).
BRETH DESIGN, Hyacintvej 12, Halling, 8543, Hornslet, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Mette har det skønneste og mest velproducerede bog merchandise til enhver bogelsker, der kan bruge lidt ekstra udover det sædvanlige.
Samtidig bliver det sendt med lidt ekstra touch af kærlighed & man får fornemmelsen og jeg kan ikke andet end elske Mettes produkter
Kan varmt anbefale Overlapp. Produkterne er så fine og unikke. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg fik den flotteste mulepose tilsendt sammen med en lykkepose.
Alt var super kvalitet og foregik meget nemt fra bestilling til levering.
Super god oplevelse.
Fantastisk lækkert bogmerch.. Hvad mere kan man ønske sig..? Udover det er:
Hjemmesiden nem at bruge og overskuelig og leveringen er hurtig/normal.
Mette er super sød og man kan virkelig se at hun sætter en ære i at lave nogle gode ting og flotte ting, om det så er bogposer, bogmærker, stickers eller hvad man ellers kan finde ved hende. Farverne er flotte og klare og motiverne er tydelige.
Jeg har købt af OVERLAPP flere gange og tingene er altid af rigtig god kvalitet. Det er første gang jeg køber online, men her svigtede kvaliteten heller ikke og det var pakket godt ind, sammen med en lille hilsen. :)
Jeg har efterhånden købt ved Overlapp en del gange og hver eneste gang har kvaliteten og servicen været helt i top. Mette sætter en ære i at gøre sine produkter lækre og det kan i den grad mærkes.
Drager! Den sødeste lille bogdragepose kom med mig hjem, og nøj, hvor kan jeg ikke stå for den :)
Som altid høj kvalitet, og helt fantastisk betjening... Mette, jeg kunne købe mig fattig i dine produkter <3
Det er altid en stor fornøjelse at handle hos overlapp, super fine varer, hurtig levering og bedst af alt - man får en lille hilsen med.
Altid lækkerier til en bognørd ,glæder mig hver gang jeg har bestilt
Lækre produkter og en fantastisk hyggelig hjemmeside. Og så var der hurtig levering
Jeg elsker de nye produkter!
Der er alt til en bogelsker.
Service er stadig helt i top 👌
Jeg har både bestilt bogposer, deres læsejournal samt pins derfra, og er tilfreds med det hele!
Altid god service og gode produkter.
Elsker at købe igennem overlapp, da kvaliteten af hendes produkter er i top kvalitet.

Reply from OVERLAPP.dk
Overlapp er bare noget helt særligt
Det er så personligt og smukt og hyggeligt elsker webshoppen og de ting man kan købe der, yndlings webshop❤️❤️🤩🤩

Reply from OVERLAPP.dk
Aldrig har jeg fået så fin en pakke fra en online shop. Den var fancy pakket ind med chokolade og et håndskrevet kort!
Varen var perfekt og jeg vil bestemt købe derfra igen.

Reply from OVERLAPP.dk
Jeg kan kun anbefale at købe hos Overlapp, hvis man elsker bog-merch.