Utroligt effektivt produkt
Utroligt effektivt produkt. Jeg ledte længe efter en løsning til mine smerter, og heldigvis fandt jeg det hos Paul-Freds.dk. Deres produkter har virkelig gjort en positiv forskel i hverdagen for mig. Kan bestemt anbefale…
Vi sælger kvalitets produkter til smertelindring og forebyggelse mod smerter. Vi arbejder i tæt samarbejde med vores leverandører om at have de bedste kvalitets produkter på vores webshop.
Horsedammen 13, 2 tv, 3000, Helsingør, Denmark
Har virkelig gjordt en forskel! Jeg købte en flexiback og bruger den hver dag! Den kom lyn hurtigt, kan kun anbefales!
Jeg træner crossfit 4-6 gange i ugen, og det gir ømme muskler. ;)
Jeg købte Painfree elektrisk cupping for 4 uger siden. Og jeg må sige, det virker bare. mindsker muskelømhed og min restitutions tid er markant mindre, så jeg er klar til næste træning.
Stor anbefaling herfra :D

Reply from Pain Free
Jeg er uendeligt glad for min nye massagepistol. den har virkelig formået at gøre min hverdag bedre, uden smerter og spændinger .
Genial kundeservice og brugernem webshop
5 Stjerner herfra !

Reply from Pain Free
Jeg købte en FlexiBack til min hustru og jeg er meget tilfreds med mit køb. Produktet er af høj kvalitet og har hjulpet hende meget. Leveringen var hurtig og pålidelig. Jeg vil helt sikkert anbefale shoppen til andre.

Reply from Pain Free
Jeg kan varmt anbefale pain-free. Jeg købte en Painfree elektrisk cupping, og den er virkelig god! Jeg har haft lidt problemer med øm og spændt nakke. Efter nogle behandlinger med denne er dette afhjulpet. Det har hjulpet mine muskler til at slappe bedre af. Virkelig et godt kvalitetsprodukt med flere forskellige indstillinger. Kan klart anbefales! :)

Reply from Pain Free
Jeg har købt en messagepistol og jeg er vældig glad for mit køb. Hurtig levering er også et ekstra plus i min bog

Reply from Pain Free
Flexiback var gaven til mig og mine rygsmerter. Med ondt i ryggen efter lange kontordage, så hjælper det enormt meget at få strukket ud, så snart man komme hjem. Jeg har været glad for en god service og hurtig levering

Reply from Pain Free
Jeg har længe haft problemer med min postur, som har voldt mig mange smerter. Smerterne er ikke væk, men de er lindret meget, efter jeg har købt pain free’s ryg- og skulderstøtte. Super hurtig levering, og rigtig god service!

Reply from Pain Free
Jeg har ofte haft ondt i ryggen, og derfor besluttede jeg at prøve painfree ryg og skulderstøtte fra Pain Free. Det har allerede hjulpet efter kun 1 uge. og så giver den i det hele taget et bedre kropsholdning.
Fedt produkt 👍

Reply from Pain Free
Har aldrig prøvet cupping før nu. Det er så dyrt at gå til en behandler hver uge. Men super smart at man nu kan gøre det derhjemme. Det hjælper på rygsmerterne.

Reply from Pain Free
Super god service. Købte ryg puden og har virkelig fået meget ud af den !

Reply from Pain Free
Jeg vil varmt anbefale Pain Free og deres innovative elektriske cupping-maskine. Efter at have brugt den efter mine træninger, har jeg virkelig bemærket en betydelig forskel i min restitution. Effekten har været markant, og jeg kan ikke anbefale det nok!

Reply from Pain Free
Super tilfreds med mit produkt! Skrev til dem for at få hjælp, og de leverede en 5-stjernet service!
anbefaling herfra.

Reply from Pain Free
Flexi back er et fedt produkt når man døjer med lænden. levering som lovet i top

Reply from Pain Free
Pain Free har været en livredder. Deres smertelindrende produkter er effektive, og kundeservicen er førsteklasses. Tak for at gøre smertehåndtering lettere!