ParfumBudget.nl Reviews 14

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Pas op met bestellen van dit ParfumBudget.nl / PB Luxury NL via Bolcom

Pas op met bestellen van parfums bij dit bedrijf in Almere opererend onder de namen ParfumBudget.nl en PB Luxury NL. Deze meneer verkoopt zijn nepgeuren "legaal" via het platform van Bolcom. Wij kochten een dure geur van bijna € 100,00 en ook dit bleek een nepgeur uit China te zijn! Weg geld! Vele klachten zijn te vinden op de site van Bolcom over deze oplichter! Onbegrijpelijk dat Bolcom niet ingrijpt en dit soort illegale verkooppraktijken uitsluit van haar site?

24 March 2026

Nooit ontvangen

Heb drie weken op mijn pakket gewacht is nooit aangekomen. Heb via klantenservice met BOL het geregeld daar goed geholpen.

1 December 2024

Vriendjespolitiek

Ik had een verkeerde parfum gekregen en bol.com geeft dit bedrijf 100% gelijk terwijl ik bewijs afleverde. Het is vreselijk wat voor vriendjespolitiek hier gehouden word. Nooit meer

25 July 2024

Oplichters

Oplichters! Heel slecht.
Ze sturen parfums die al geopend is en nemen ze niet terug. Ze doen moeilijk over retourneren met geldig reden. Al dagen ook geen contact terwijl binnen een dag de parfum geretourneerd is.

6 May 2024

SCAM !!!

SCAM !!!
Dit is oplichterij! Ik heb bij hen een parfum besteld via BOL. Ik heb niet het juiste artikel ontvangen en bovendien beschuldigt hij mij ervan dat ik zelf mijn parfum heb veranderd toen ik het terugstuurde...

Ik probeer een oplossing te vinden met de klantenservice van BOL

17 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS.ze verkoop na maak geur voor…

OPLICHTERS.ze verkoop na maak geur voor echte. Doos en fles is anders de geur ook. En BOL.com staat achter hun.
Afblijven. Ik heb bewijs gestuurd van een echte carolina Herrera good girl. Na bol.com gestuurd . Antwoord is de geur van partner prefumebudget is echt terwijl het verschil is duidelijk te zien is
Perfumebudget is geen direct verkoper van carolina product.perfumebudget gaat reviews lezing iedereen zegt hetzelfde. Na maak product. Ik heb een brief naar carolina gestuurd over jullie zaak.
Parfumbudget verkoop NAMAAK PRODUCTEN
BOL.Com is een mede oplichter door procent die zijn kregen van deze namaak geur
BOL wil niets doen, GEBRUIKT JE RECHTS BIJSTAAN. Voor advocaat.
Deze oplichter moet gestopt worden iedereen review op social media zetten , twitter ,IG, Facebook . Zodat mensen geen slachtoffer wordt
Antwoord van Carolina Herrera. Parfumbudget is GEEN VERKOPER VAN HUN PRODUCTEN.
Nerissa (Carolina Herrera)

Apr 26, 2024, 15:34 GMT+2

Dear Mary Blom,

Thank you for your patience whilst we investigated your query.

We regret to inform you that the retailer Bol.com and Parfumbudget.nl are not part of our authorized retailers and distributors.

Due to this fact, we are unable to guarantee the product authenticity. We advise you to contact the retailer you purchased from directly for further assistance.

19 October 2023

Totaal andere geur geleverd

De geur die geleverd is ruikt totaal anders dan dezelfde geur bij een bekende parfumerie.
Klacht hierover wordt niet op een constructieve manier afgehandeld.

27 February 2023
Rated 3 out of 5 stars

Verkleurde parfum

Niet goed. Via bol.com een parfum gekocht. Olympea, maar parfum was verkleurd. Had een zeer donkere kleur terwijl het licht hoort te zijn. Inmiddels geld terug gehad na telefonisch contact

4 December 2022

29april een parfum Prada besteld

29april een parfum Prada besteld, binnengekregen en bleek de flesje leeg te zijn, ik er naar toe mailen, voor dat ze een onderzoek doen, beweren ze dat het niet uit hun voorraad komt. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en totaal gebrek aan oplossende vermogen. Stel oplichters, ik waarschuw iedereen om NIET bij Ze te bestellen

11 May 2022

La vie Est belle

Hallo,

Ik heb 19 feb 2021 een 100 ml fles “La vie Est Belle” van Lancôme bij u besteld en ook ontvangen (via Bol.com)
Het is een originele verpakking, origineel flesje.
Ik heb dit mijn moeder cadeau gegeven maar zij heeft deze nooit geopend en nu zij is overleden is het cadeautje weer in mijn bezit.
Ik wil hem nu graag gebruiken maar de geur is zeker niet dat wat het hoort te zijn. Omdat ik de geur zelf altijd gebruik, weet ik dat deze parfum lang mee gaat, zelfs na 4 jr is de geur nog hetzelfde, maar deze parfum is niet “La vie Est Belle”!
Ik weet dat de bestelling al even geleden is maar hoe gaan we dit oplossen?
Graag hoor ik van u.

Mvg E S
Deze mail gestuurd naar mailadres dat hieronder vermeld staat (parfumbudget.)maar dit is geen bestaand adres!!!

11 January 2022
Rated 2 out of 5 stars

Pas op ik had Carolina Herrera goodgirl…

Pas op ik had Carolina Herrera goodgirl gekregen van mijn vriend die had het hier besteld via bol.com. De verpakking was anders en de bedrukking van de letters van het merk op het flesje waren anders . De code stond op een andere plek en code aan binnenkant van de lip van het doosje stond geen code wat normaal wel zo is . Nog een gekocht bij douglas en duidelijk verschil . Parfum budget zegt geautoriseerde verkoper te zijn . Leugens , Carolina Herrera gemailt , hun zeggen dat ze geen geautoriseerd verkoper zijn en batch niet klopt en verpakking niet klopt . Pas dus op . Parfum budget geeft niet toe .

20 September 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look