Partytentverhuur Depeel Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Een NO GO!

Matige communicatie en als er communicatie is dan is het vrij bot en arrogant. Je wilt iets huren en op een bepaalde datum geleverd krijgen, zij komen daarna met een andere datum die voor mij niet mogelijk was en daarna krijg je geen enkel contact meer. Maar afzeggen of annuleren is amper een optie bij hun.

Rechtsbijstandverzekering is al een zaak aan het maken tegen deze boeven bende.

28 August 2026

Waardeloos

Tent incompleet geleverd, neemt telefoon niet op, reageert zeer laat op whatsapp bericht, biedt geen passende oplossing aan, biedt geen excuses aan en reageert niet op retourneren van geld.

22 August 2026

Communiceren en leveren

Besteld koelkast, abraham, tent 8x3 bij opmerkingen geschreven graag voor 2 uur leveren daar al geen reactie op gehad!! Het was een surprise party 5dg van te voren bericht mogen we ook donderdag leveren NEE natuurlijk niet dan is het geen surprise meer. Tijdslot van 3 uur eerst 12-15 daarna 9.30- 12:30 erg vervelend en heel onduidelijk. Dus hoelaat komt u ongeveer geen id ???Uiteindelijk zo'n rare communicatie dat ik het gevoel kreeg die komen niet meer leveren. Allemaal oude troep, jongeman die kwam leveren was uiterst vriendelijk. Degene die kwamen halen korte broek volledig ontbloot van boven mooi representatief dus niet!! 2 losse tenten ipv 1 hele, abraham vol met gaatjes. Communicatie laat de wensen over, en ook nog onvriendelijk bellen kun je niet, nee je moet maar mailen als je zo met al je klanten omgaat!!

1 August 2026

Waardeloos bedrijf,

Waardeloos bedrijf,

Leveren te laat op de afgesproken dag.
Spullen die geleverd worden zijn oud en versleten.
Jammer dat ik niet eerder naar de andere recensies heb gekeken.
Verbaas me erover dat je als ondernemer zo’n slecht product in de markt zet.

Nooit meer!!

17 April 2026

Nooit meer

Nooit meer. We huurden een tent van 6x6, prijs was aantrekkelijk en reageerde snel bij informatie inwinnen. Levering: 2 tenten van 3x3 tegen elkaar aangezet, dus een opening waardoor de regen naar binnen kwam. De wind waaide door de hele tent omdat er overal openingen zaten, tent paste niet over de geleverde vloer, werd niet vastgezet aan de onderkant dus ook daar kwam alle wind doorheen. Bij contact via app; kreeg ik te horen dat ik een gootje had moeten bestellen dan kon het niet binnen regenen, vreemd want ik bestel een tent van 6x6 en niet 2 van 3x3. Onbeschoft antwoord terug letterlijk: "u kunt normaal reageren, we zijn geen hond". Helaas geen keuze meer om nog iets anders te regelen. Komen ook niet met een oplossing. Dus zelf aan de slag gegaan om de tent wind- en waterdicht te maken. Dus een les voor mij: eerst checken online naar recensies. TIP: hier niet huren, waardeloze service en slecht materiaal.

18 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Schandalig… huur daar niets!!

Wij hadden de zogenaamde opblaasbare skihut gehuurd. Ziet er leuk uit, maar dat was het dan ook. Helaas was het de dag van het feest slecht weer. Maar we dachten een goede tent te hebben. De tent bleek heel erg te lekken, we hebben hem zelf op heel veel plekken moeten plakken, wel 8 gaten zaten er in! We probeerde die dag contact te maken voor hulp, maar die boden ze niet aan. We vroegen om compensatie, maar dat kregen we zelfs niet. Omdat we geen annuleringsverzekering hadden afgesloten, waardeloos argument. Omdat we zelf 1x de datum helaas hebben moeten verplaatsen ivm gezondheidsproblemen, zouden hun juist de schade hebben gehad. Wat een lachertje. Zelfs 1 ster is nog teveel! Schandalig! Eens maar nooit meer. En dat zal ook iedereen van ons horen die er naar vraagt!

7 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte levering en slechte communicatie

Tent werd niet compleet geleverd, na gebeld te hebben werd er verteld dat het klopt dat 1 onderdeel kapot was. Moesten we het maar aan elkaar tapen.
Daarna kwamen we erachter dat de stieken om te tentzeilen vast te maken er niet bij waren. Ze waren de kist vergeten om te leveren. Hier op moeten wachten. Daarna hadden we de lampen opgehangen en daarvan waren verschillende lampen kapot en 2 lampen zaten er niet eens in en er zat tape omheen. Dit ook doorgegeven en daar werd helemaal niets mee gedaan. Ook de communicatie over de tijden dat er geleverd zou worden en alles opgehaald zou worden veranderende ook steeds. We kregen daarover zelf s nachts om 5.00 u één Watshapp bericht over.
Na deze slechte ervaring zouden ze nog contact met ons opnemen maar niets meer van gehoord.

29 May 2025

Is this your company?