Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Supergoede klantgerichte service!

Supervriendelijke, snelle en klantgerichte service!
Vlot contacteerbaar zowel via e-mail, telefoon als WhatsApp en geen vraag is te veel.
Als er één bedrijf is dat zo vlot ter beschikking staat van de (potentiële) klanten, dan zijn zij het wel!
Ook de installatie van een laadpaal verliep heel vlot en professioneel, eveneens een heel vriendelijke en gedienstige technieker.
Tot op heden kan ik geen enkel minpuntje vinden, dus met 100% zekerheid een aanbeveling waard!

4 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tevreden, vlot en duidelijk communicatie

Plugnet.be heeft een Wallbox-Copper-SB bij mijn thuis komen installeren. Van offerteaanvraag tot installatie is alles vlot verlopen.

Ik had een keuze moeten maken tussen Stroohm en Plugnet, wat Stroohm 2 dagen wou gebruiken heeft Plugnet.be in 1 dag uitgevoerd.
Bij start van installatie werd alles uitgelegd. Ook na installatie een korte uitleg over het toestel gekregen.
Twee weken daarna is de installatie ook goedgekeurd.

Algemeen advies, zorg dat je tijdens zo'n installatie aanwezig bent zodat alles verloopt als je wenst.

Nu hopen dat de toestel ook top blijft als de offerte en installatie proces.

16 September 2024

Reply from Plugnet BV

Bedankt voor uw review! We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Uiteraard staan we altijd voor u klaar, mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben.

Adequaat en bekwaam

Supervriendelijk, behulpzaam, bekwame uitleg, perfecte begeleiding doorheen het hele proces, zeer bekwame installateur en tot slot alles inbegrepen tot en met de technische controle.

19 July 2024

Reply from Plugnet BV

Bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. We stellen uw duidelijke communicatie zeer op prijs en danken u voor uw vertrouwen in ons team.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden met de service!

Aanbevolen door onze zoon, die had begin dit jaar ook al een laadpaal laten plaatsen. We hebben besloten dan ook een Wallbox te laten plaatsen, zijn zeer tevreden van. Goede service, snel geplaatst en deskundige uitleg!!

15 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Helaas hebben we slechte ervaringen met…

Helaas hebben we slechte ervaringen met dienst na verkoop van Plugnet. Installatie in december 2022( met 3 jarige garantie) en in begin 2023 schade gemeld. De afdekking plaatje van de oplader na paar maanden gebruik is in 2 plaatsen gebarsten. Volgens de producent WALLBOX - Dit soort schade komt vaak voor als er bepaalde schroeven te hard aangedrukt zijn. In verband met de schade die er aan de lader is kunnen we vanuit Wallbox niet veel doen. Dit valt namelijk niet onder garantie is en is de verantwoordelijkheid van de installateur.
Van de installateur is geen enkel antwoord meer en hun werk is al gedaan.
De klant is in de kou staat met nog lopende garantie die niets betekent.

Afgeraden als u een dienst na verkoop en oplossing van de problemen voor uw opladers en installaties verwacht.
Update.
Na de publicatie van onze referentie en ervaring over dienst na verkoop, garantie, niet opgeloste meerdere problemen na de installatie, heeft Plugnet ons onmiddellijk dezelfde dag gevraagd om de post te verwijderen. Dat zegt alles. We blijven verder afwachten voor de herstelling van de laadpaal die niet zoals het moet werkt, Eco en Full Green modus (opladen uitsluitend met zonne-energie) werkt ook niet en we verliezen dagelijks energie. Plugnet doet geen moeite (8 maanden) om de problemen na verkoop echt oplossen. Gedupeerde klanten!

Update van 31.05.2024.
We hadden eindelijk geluk! Na 1 jaar en 5 maanden heeft technieker van Wallbox de installatie gecontroleerd en fouten vastgesteld. In 5 minuten tijd was het hersteld. Nu genieten we van de groene stroom opladen! Het probleem was in de niet correct uitgevoerde installatie door Plugnet die andere firma Laadpaal Benelux( vertegenwoordiger van Wallbox) heeft ter plaatse vastgesteld en gecorrigeerd. Plugnet heeft geen enkel keer zijn elektricien naar ons gestuurd om de installatie te controleren. Het resultaat is meer dan 1 jaar verlies van de groene elektriciteit ( onze productie via zonnepanelen) en hoge kosten voor de aankoop van energie via Net. Laat je niet vangen door de aankoopofferte! Plugnet levert geen dienst na verkoop en dat zal u enorm veel tijd, geld en slapeloze nachten kosten!

1 March 2024

Beste Olga,

We willen graag duidelijk maken dat wij in deze kwestie niet in fout zijn. U kan niet een review gebruiken als drukmiddel om een bedrijf te dwingen tot handelingen, vooral wanneer wij niet verantwoordelijk zijn voor de situatie.

In totaal hebben wij uitgebreid gecommuniceerd via 17 mails, hebben we meer dan een uur telefonisch contact gehad met verschillende partijen, en hebben we ook via WhatsApp berichten gestuurd. Daarnaast hebben we contact opgenomen met zowel de klantenservice van Wallbox als de ombudsdienst. Alle correspondentie kunnen we voorleggen en zijn door ons bijgehouden. De bewering dat er geen nazorg is geweest, is dan ook ongegrond.

Op 5 januari 2023 hebben we een Commander 2S wit laadstation bij u geïnstalleerd, dat de volgende dag door ACEG is gekeurd. Het laadstation werd zonder enige barst opgeleverd, en u heeft destijds uw tevredenheid geuit over zowel het product als onze dienstverlening. Toen u meer dan zes maanden later, op 23 juli 2023, via WhatsApp informeerde dat er een barst aan de zijkant van het deksel is ontstaan hebben we onmiddellijk actie ondernomen door u instructies te geven voor het aanmaken van een servicecase voor herstelling onder garantie.

Wallbox heeft geconcludeerd dat de barst niet onder de garantie valt. Het is mogelijk dat de schade is veroorzaakt door derden, maar zelfs dan kan Wallbox niet verantwoordelijk worden gehouden voor alle schade die door anderen is toegebracht. Wallbox heeft u een aanbod gedaan voor een nieuwe kabelhouder en 30% korting op een volledig nieuw laadstation, maar dit aanbod werd door u niet geaccepteerd.

Toen u via de consumentenombudsdienst te horen kreeg dat dit niet onder de garantie viel en het dossier is afgesloten, plaatste u niet één, maar twee negatieve reviews met één ster op zowel Google als Trustpilot, dit na een jaar en 3 maanden na de installatie. Bovendien liet u ons weten dat u deze reviews zou verwijderen als we een nieuw toestel onder garantie zouden plaatsen.

We willen benadrukken dat het gebruik van negatieve online recensies als drukmiddel om ons tot handelingen te dwingen waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn, ontoelaatbaar is.

Met vriendelijke groeten,
Sofian van Plugnet

Rated 5 out of 5 stars

Ik was onder de indruk van de…

Ik was onder de indruk van de professionele aanpak en gedetailleerde uitleg. Toen ik besloot om mijn Smappee laadpaal te laten installeren, had ik verschillende offertes opgevraagd en vergeleken. Plugnet stak er niet alleen uit vanwege hun duidelijke en informatieve uitleg, maar ook wat betreft de prijs en de snelheid van installatie.

De installateurs waren stipt en gingen zeer professioneel te werk. Ze namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was geïnstalleerd en correct functioneerde voordat ze vertrokken. Ik kan met volle vertrouwen zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt door voor Plugnet te kiezen voor mijn laadpaal installatie.

14 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Een aantal maanden geleden heb ik bij…

Een aantal maanden geleden heb ik bij Plugnet mijn Tesla voorzien van een Wallbox en ik kan met volle tevredenheid zeggen dat ik blij ben met mijn keuze. De service die ik heb ontvangen was niet alleen snel, maar ook zeer vlot en efficiënt. Vanaf het moment van installatie heb ik nooit enig probleem ondervonden. Het is geweldig om te zien hoe goed het werk is uitgevoerd. Ik kan Plugnet dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor het installeren van een Wallbox.

3 May 2023
Rated 3 out of 5 stars

Trage reacties op mails en problemen

De installatie van onze laadpaal ALFEN in oktober 2022 verliep correct, maar het had wel 3 bezoeken en 2 maanden nodig om alle bekabeling verder in orde te brengen. We wachten nu wel al 5 maanden (feb '23) om onze publieke laadpaal aan te melden bij een facturatiebedrijf, zodat iedereen kan komen laden met zijn tankkaart. Plugnet reageert ergerlijk traag op mails om dit in orde te brengen. Gemiddeld wacht je enkele weken op een reactie. Snel werken kennen ze hier niet.

14 February 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look