See what reviewers are saying
Luxury wellness kampen: Bij aankomst vriendelijk ontvangst door de gastheer. En hij showde ons de faciliteiten. Deze waren erg netjes en werkten optimaal. Wij hebben genoten en komen zeker nog een k... See more
Geboekt betaald ! Daarna mail perongeluk dubbele reservering.. in de mail we kunnen nieuwe optie zoeken! Op zich top, vervolgens telefoonnummer niet bereikbaar ! Eind conclusie teleurgesteld kind en v... See more
Vanwegen het overlijden van een familie lid weekendje weg moeten afzeggen naar een stad 110km van mij vandaan. Hierbij hadden wij een sauna geboekt. De enigste mogelijkheid is 50% verlies pakken of... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Via privesauna kan je gemakkelijk een luxe privé wellness ervaring reserveren. 'Samen exclusief genieten'. Onze reviews worden onafhankelijk verzameld via Kiyoh. Lees alle onafhankelijk reviews van privesauna.nl op KiYoh. Zoek in google naar reviews Privesauna.nl en klik de KiYoh.com pagina.
Contact info
Atoomweg 12, 1627 LE, Hoorn, Netherlands
- +31854898915
- info@privesauna.nl
- www.privesauna.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij hebben via Privesauna.nl een privé…
Wij hebben via Privesauna.nl een privé sauna geboekt bij Tropicana Spa voor een speciale gelegenheid. Bij aankomst zag alles er op het eerste gezicht netjes uit, maar al snel bleek dat de sauna – de belangrijkste faciliteit – helemaal niet werkte.
We hebben meerdere pogingen gedaan om dit op te lossen en er is contact geweest met de locatie. Later bleek zelfs dat er een monteur nodig was, die het probleem diezelfde dag nog heeft verholpen. Dat zegt eigenlijk al genoeg.
Daarnaast was er geluidsoverlast van een naastgelegen ruimte en was de beleving allesbehalve ontspannen, wat je juist verwacht bij een privé wellness.
Wat het extra vervelend maakte, was de afhandeling achteraf. We werden steeds heen en weer gestuurd tussen Privesauna.nl en de locatie, zonder dat iemand verantwoordelijkheid nam.
Uiteindelijk heb ik mijn rechtsbijstand moeten inschakelen. Pas daarna is er een compensatie uitgekeerd.
Het is jammer dat dit zo heeft moeten lopen, want een passende oplossing direct na de klacht had veel frustratie kunnen voorkomen.
Luxury wellness kampen:
Luxury wellness kampen:
Bij aankomst vriendelijk ontvangst door de gastheer. En hij showde ons de faciliteiten. Deze waren erg netjes en werkten optimaal. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug
Groetjes Amanda
Bedenkingen bleken ongegrond.
Had mijn bedenkingen door enkele 1 sterren reviews maar dat bleek niet nodig. Fijne service, ruimtes en 2 uur heerlijk kunnen ontspannen.
Kom zeker terug.
Treitermails
Sauna geboekt, vervolgens verhinderd door een file ivm met een ongeluk, gebeld om af te zeggen, ipv coulance worden we vervolgens getreiterd met aanmaningen voor annuleringskosten.
Niet eerlijk bedrijf Ik raad af om met…
Niet eerlijk bedrijf Ik raad af om met hen in zee te gaan. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurder.
Slecht Wellens Malina Lelystad
Gisterenavond zijn wij naar Malina in Lelystad geweest voor een privé sauna met overnachting. Helaas was onze ervaring erg teleurstellend. Op TikTok lijkt het alsof alles groot, luxe en in één ruimte is, maar in werkelijkheid blijkt het om een kleine kamer te gaan. Volgens mij zijn er drie verschillende locaties, maar online wordt het zo weergegeven alsof het één grote mooie ruimte is.
Boven is er nog een slaapruimte bereikbaar via een trap vanaf de gang, maar daar begon het echte probleem:
Het water in het bad was al van tevoren gevuld. Dat betekent dus géén vers water. De kleurstof in het water was extreem sterk. Binnen een uur begonnen wij allebei hevig te hoesten, kregen we keelpijn en last van branderige, tranende ogen. Het voelde echt alsof er een chemische damp hing heel zwaar om in te ademen. Het hele huis rook ernaar.
Door die irritatie moesten wij al rond één uur ’s nachts naar boven naar bed, omdat we het beneden niet meer volhielden. Voor een overnachting van €400 krijg je alleen wat frisdrank; verder geen champagne, geen snacks, niets. Alles moet je zelf bij bestellen. wat op zich geen probleem zou zijn, maar dan verwacht je wél veilige en frisse wellness.
Helaas hebben we een hele slechte avond gehad en voelen we dat we onze geld kwijt zijn. Erg jammer en zeker geen aanrader.
geen menselijkheid hier!
Wat een harteloos bedrijf. Mijn man had een reservering gemaakt bij Privesauna.nl, maar in de nacht voor ons bezoek is zijn vader overleden. We zaten midden in een nachtmerrie, hebben contact opgenomen, uitgelegd wat er aan de hand was en netjes gevraagd of de reservering verplaatst kon worden.
Hun reactie? “Volgens de voorwaarden kan dat niet, u moet gewoon betalen.”
Geen begrip. Geen medeleven. Geen greintje menselijkheid. Alleen maar koude regels en geld. Ik begrijp dat er voorwaarden zijn ik verwacht ook niet dat ik al het geld terug krijg. De aanbetaling kan ik begrijpen. Maar in deze situatie ook om de resterende bedrag durven te vragen?? vind ik onmenselijk!
Zelfs nadat we het nogmaals vriendelijk vroegen en uitlegden dat we met een overlijden te maken hadden, kregen we niets meer terug. Dagenlang radiostilte, en uiteindelijk moesten we – in rouw en woede – het bedrag maar gewoon betalen.
Het is werkelijk schandalig dat een bedrijf zo gevoelloos met mensen omgaat. Alles draait hier alleen om geld, zelfs als iemand een ouder verliest. Dat zegt genoeg over hun waarden.
Wij zullen hier nooit een voet binnenzetten, en ik hoop dat niemand ooit dezelfde kille behandeling hoeft mee te maken.
Privesauna niet via hier boeken
Privesauna geeft aan ze gaan bemiddelen zodat iedereen blij is maar in het praktijk blijkt het anders
Naar een sauna gegaan waar zand un het bubbelbad lag en kreeg te horen van de medewerker het is zand van de filter....tot de dag van vandaag geen oplossing ik zal niemand aanrader om via deze site te boeken
Prive sauna Maarssen.
De faciliteiten zijn erg goed,we hebben genoten!
Komen zeker nog een keer terug!
Snelle service
Een reservering geplaatst via deze site. Alles ging prima. Achteraf wilde ik iets uit mijn reservering laten halen. Ik heb gemaild en binnen 10 minuten geregeld. Top service!
SJOEMELPRAKTIJKEN, NIET BOEKEN
Ik had geboekt voor een sauna met arrangementen. 5 weken voor aanvang had ik de reservering geannuleerd. Dit verliep via de site van de sauna zelf en niet via Privesauna.nl. Op het moment van annuleren stond er vermeld dat de annuleringskosten 0,00% bedroegen, maar achteraf krijg ik slechts een deel van het totaal bedrag terug, waarop Privesauna.nl mij liet weten dat hun annuleringskosten 25% van het bedrag bedroegen (op het moment van bevestiging van je reservering). Wat raar dat de annulering dan via de sauna zelf verloopt en niet via Privesauna.nl. Bovendien werd de annuleringskosten berekend bovenop de arrangementen (versiering en eten en drinken) berekend, wat ik als extra’s bovenop de reservering had besteld. De klantenservice werkt voor geen meter, al tientallen mails gestuurd en telkens krijg je iemand anders die je te woord staat, maar de nieuwe persoon leest niet de vorige mails, waarvoor je eerder hebt gemaild. Dus kan je het probleem weer opnieuw uitleggen. Annuleringskosten van 25% zijn bovendien nog exclusief servicekosten. Omboekkosten bedragen €15, ook als je 5 weken van tevoren wilt omboeken. Al met al, vanaf het begin van je reservering word je keihard genaaid dus NIET BOEKEN BIJ PRIVESAUNA. Het zijn sjoemelpraktijken. Te belachelijke prijzen
Ga niet naar Amara Spa!
Op 9 februari had ik een kamer geboekt bij Amara Spa (de Zanzibar kamer) met een verjaardagsarrangement voor mijn man. Wat bedoeld was als een fijne verrassing, werd helaas een grote teleurstelling.
Het begon al bij aankomst: het verjaardagsarrangement van €30 bleek te bestaan uit een simpele slinger en een Stitch-ballon. Geen enkele sfeer of luxe die je zou verwachten voor die prijs – het voelde eerder kinderachtig dan feestelijk.
De kamer zelf was niet al te schoon, maar nog net acceptabel. De grootste domper kwam toen we gebruik wilden maken van het zwembad. Op de website stond dat het zwembad verwarmd zou zijn, maar het water was ijskoud – zo koud dat ik er niet eens met mijn voet in kon. We meldden dit meteen bij de balie, en de medewerker bevestigde dat het inderdaad erg koud was, maar kon verder niets doen. We konden dus geen gebruik maken van het zwembad, waarvoor we juist deze kamer hadden gekozen.
Het bubbelbad was dan weer extreem heet, waardoor het ook niet echt comfortabel was. Al met al zijn we binnen een uur weer vertrokken, zwaar teleurgesteld.
Bij de vroege check-out spraken we de eigenaresse, die bevestigde dat het water niet de beloofde 31 graden was, maar dat ‘alle kamers dit hebben’ en dat ze er niets aan kon doen. Er werd geen enkele vorm van compensatie aangeboden, en we kregen alleen een formulier om in te vullen. Tot op heden (nu twee maanden later) hebben we nog steeds niets van ze gehoord.
Wat een leuk verjaardagsuitje had moeten zijn, is compleet verpest. Geen service, geen oplossing en vooral: geen waar voor je geld.
Geef je geld alsjeblieft niet uit bij Amara Spa – zonde van je tijd en geld

Zeer teleurstellende ervaring bij Amara Spa
Zeer teleurstellende ervaring bij Amara Spa Amersfoort
Mijn bezoek aan Amara Spa in Amersfoort was allesbehalve ontspannen. We hadden een reservering om 20 uur, maar moesten 45 minuten wachten voordat we naar binnen mochten. Een slechte start, maar het werd alleen maar erger.
Toen we eindelijk binnen waren, bleek de jacuzzi veel te heet te zijn om te gebruiken. We moesten wachten tot de temperatuur werd aangepast, wat de ontspanning al behoorlijk in de weg stond. Daarna wilden we gebruik maken van de sauna, maar die stond uit. We gaven dit aan bij de eigenaar/manager aan het einde van ons bezoek, maar kregen te horen dat we die niet zelf aan konden zetten en dat het personeel dat begin van de avond hoort te doen.
We hebben volledige prijs betaald, terwijl we de sauna heel het bezoek niet eens konden gebruiken en in begin ook niet de Jacuzzi. Maar het lijkt me logisch als je een goede service wilt geven en er op internet staat: “Je maakt gebruik van Jacuzzi, Zwembad & Sauna”. Vervolgens je personeel niet eens de sauna heeft aangezet, de jacuzzi zo heet was dat je er geen gebruik van kon maken. Dat je geen recht hebt om volledige prijs te vragen. We hebben er niks over gezegd en het volledige prijs betaald. Eigenaar/Manager moest zelf met een oplossing komen. Aan het einde van het bezoek kregen we een magere “sorry” van de eigenaar/manager, maar wat heb je aan een sorry als de fout bij het personeel ligt? Het voelde meer als een verplicht excuus dan een echte erkenning van de slechte service die we hadden ervaren.
De hele ervaring was ontzettend frustrerend en stressvol, en ik heb me zeker niet ontspannen gevoeld. Ik zou deze spa niet aanraden en ben ontzettend teleurgesteld in de geboden service.

Spa Novum in Eindhoven
Wij zijn in Spa Novum in Eindhoven geweest.
Bij aankomst in de wachtruimte was er niemand aanwezig. 10 minuten later kwam de vrouw die er werkt binnen ze kwam van de tandarts want had last van haar kies vertelde ze. Vervolgens was de temperatuur in de privé Spa kamer te koud evenals in het zwembad. We hadden gewoon kippenvel. In de omschrijving stond verwarmd zwembad daarom hadden we deze spa gekozen. Maar het water was veel te koud. Het plafond en de muren waren slecht afgewerkt. Veel stukken zaten los en op het plafond zat het met tape aan elkaar geplakt. De prullenbak in de kamer was niet geleegd. Er was niks te eten of te drinken aanwezig.Toen de tijd op was gingen we douchen. Daar kwam een zeik straaltje uit net als zo’n douche bij een openbaar zwembad. Dat je steeds op een knop moet blijven drukken voor water. Ook de douchegel en shampoo die aanwezig waren waren op. Het enige fijne aan deze privé spa is de jacuzzi maar die was ook aan de frisse kant. En de tv waar je muziek op kon aanzetten. Erg jammer allemaal zeker gezien de prijs. Wij hadden dit aangegeven en konden als tegemoetkoming bij de volgende boeking een gratis love pakket krijgen. Deze is t.w.v. €20 daarin zitten dan rozen blaadjes etc. Slechte service!
Wij hebben veel betere privé sauna’s gehad ook geboekt via privesauna.nl dus sla deze spa alsjeblieft over!

Reply from Privesauna.nl
Dat hele sauna privé boefjes zijn het…
Dat hele saunaprive boefjes zijn het met een verzonnen Alex en sauna’s aanbieden op duistere industrie gebieden nieuw verdienmodel van de marock die elke branche in NL kapot maken bespaar je de shit en boek rechtstreeks boefjes dus

Reply from Privesauna.nl
Amara spa of fantasia spa AMESFOORT
Amara spa of fantasia spa AMESFOORT! Absoluut niet schoon! Vies! Toen we waar aaren was de deur dtuk! Wc overal op de grond haren! Wij hadden fruitschaal besteld! Hebben we maar paar dingen op de bord gekregen terwijl het op de foto en beschrijving anders staat dan dat je het krijgt. Absoluut niet hygiënisch en ook dwingen ze je om een positieve reviews achter te laten
! Was echt weggegooid geld bah!

Ermelo de Eckhoorn
Vannacht een overnachting gehad in Ermelo bij de eckhoorn. Een privé wellness waar je heerlijk met zijn tweeën kan genieten. De jacuzzi’s zowel binnen als buiten heerlijk verwarmd en de sauna zowel stoombad als de andere sauna snel verwarm.
De omgeving is heel mooi en de welness ziet er ook heel netjes uit. Alles schoon, een duidelijke uitleg als je aankomt en hele vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Slechte organisatie
Slechte organisatie. Na het indienen van de klachten komt prive sauna met tegenklachten. Bij binnenkomst het rook naar aqauriumlucht. Deze lucht werd alleen maar erger nadat we in de ruimte kwamen van de whirlpool, zwembad en sauna. Naarmate de whirlpool harder ging bubbelen werd de lucht alleen maar erger! Het water was vies: er zaten stof en haardeeltjes in. Verder was het zwembad koud en de vloer al vochtig(kleed dat naast de whirlpool lag was helemaal doorweekt) bij aankomst. Ook konden we geen contact maken met de tv. De dame had geprobeerd te bellen met haar vriendin, maar kreeg haar niet te pakken en kwam daarna met een muziek box. Ook leek de accommodatie te verbouwen want de omgeving was ook vies( er lagen kartonnendozen op de grond).
Prive sauna had de klacht ingediend bij de accommodatie en daarna kwamen ze met een tegenbericht.
Dit is de reactie van privesauna:
Ik zie dat er door de accommodatie ook een melding is gedaan. Dat de accommodatie anders was dan je wellicht van tevoren had verwacht (zoals 2 kleedruimtes voor dames en heren, wat niet gebruikelijk is in een privé spa) is niet iets waar wij inhoudelijk iets mee kunnen vanuit zowel de huurder als verhuurder kant. Dat is natuurlijk ook niet de aard van je klacht.
Na check out heeft de verhuurder geconstateerd dat er een bruisbal aan het water is toegevoegd en hierdoor de filter verstopt is geraakt. Hier hebben ze een video van gemaakt en naar ons opgestuurd. De restanten hiervan hebben namelijk het waterfilter verstopt / belemmerd. Deze moet hierdoor vervangen worden. Dit kan ook een mogelijke (mede)oorzaak zijn van dat het water vies is geworden omdat het water niet meer goed gefilterd werd.
In de huisregels staat verder duidelijk:
- Het is niet toegestaan te roken op de kamer. Bij overtreding van deze regel wordt er een boete van € 150,- in rekening gebracht bij de huurder.
Als de zaken zoals je in je eerste bericht kunnen worden onderbouwd met foto's o.i.d. dan had je recht op een terugbetaling, echter door de schade die aan de accommodatie is toegebracht komt dit recht te vervallen. Officieel zou er nog een rekening gestuurd kunnen worden maar het lijkt ons het beste als we de kosten en de terugbetaling tegen elkaar wegstrepen.
Kan iemand mij uitleggen hoe het kan dat als je bij binnenkomst al een aqauriumlucht ruikt, het water vies is en de vloer al vochtig is dat er dan gezegd wordt dat jullie een bruisbal hebben gebruikt en daardoor het water niet kon worden gefilterd. Echter hebben wij geen bruisbal gebruikt. En hebben wij toestemming gekregen van de dame die daar was om te roken. In andere reviews is ook te lezen dat andere klanten daar ook hebben gerookt.
Ook wordt er gezegd dat wij onze klacht hadden moeten ondersteunen met foto's. Ondanks alles hebben wij geprobeerd om er toch van te genieten/ ontspannen en niet overal met onze camera erboven op te gaan zitten.
Ook vraag ik mij af of de accommodatie vooraf ook filmpjes heeft gemaakt om aan te tonen dat alles wel normaal werkte. Want zoals als ik eerder beschreef lijkt het erop dat de accommodatie voordat wij kwamen helemaal niet is schoongemaakt en zou dit filmpje die zij hebben ingestuurd ons verhaal juist moeten bevestigen!
Na dit bericht heb ik contact opgenomen met de accommodatie en blijkt dat zij helemaal geen klachten hebben ingediend!
Telefonisch is privesauna moeilijk te bereiken. Na 30 min in de wachtrij wordt de verbinding verbroken omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn ( tijdens openigstijden). Vandaag 28-1 heb ik telefonisch contact gehad waarbij er werd aangegeven dat zij naar de klacht verder gaan kijken.
Dus als jullie het hebben over compenseren en wegstrepen klopt dit verhaal van geen kanten!
Echt ik raad mensen aan om hier niks te boeken. Als ik dit had geweten had €121 lekker in mijn zak gelaten. Prive sauna probeert er lekker onderuit te komen met hun mooie reactie. Ze laten accommodaties gebruik maken van hun website terwijl ze niet weten hoe het eruit ziet.
Lijkt wel oplichterij!!!

Reply from Privesauna.nl
Een oase van rust en luxe
Prive sauna DE VELUWNAER TE ERMELO: Hier heb ik ervaren wat niet veel sauna’s voor elkaar hebben gekregen: een serene rust en ontspanning in alle luxe die je maar kunt bedenken. Hier gaat het niet meer om een beoordeling in de trend van: is alles wel in orde. De eigenaar, Jeffrey, stijgt hier ver boven het gemiddelde uit door de gastvrijheid, de perfect ontworpen privé sauna en tot het in de puntjes verzorgd geheel. Ook de privacy is hier gegarandeerd. Mijn mening is dat het zo goed was dat kleine imperfecties in het niet vallen. Wij hadden ook een overnachting geboekt en hebben in mijn optiek het lekkerste bed mogen ervaren waar wij ooit in hebben geslapen. Hoe lekker is het om vanuit deze overheerlijke slaapkamer onder de goede binnen en buiten douches te stappen om vervolgens in de riante jacuzzi te stappen of in het fijne compacte zwembadje wat de juiste temperatuur had. Een goede sauna, stoomcabine, rustbanken en een heerlijk ontbijtje toppen dit alles af. Wij gaan hier zeker terugkomen.
Geboekt via privesauna.nl cadeaubon zou…
Geboekt via privesauna.nl cadeaubon zou verrekend worden met de helft die wij nog moesten betalen. Op locatie wisten hun hier niks van meer dan een half uur waren hun aan het bellen. Moest toch de andere helft helemaal betalen en achteraf anders terug krijgen. De tijd ging van onze tijd af. Zwembad was koud geen 31 graden. Volgende dag beide dood ziek!!! Waarschijnlijk de kwaliteit van water in bubbelbad slecht! Voor ons nooit meer!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.