Sam is duidelijk snel en direct. Geeft aan wat hij wel of niet doet. Duidelijke taal. Netjes in communicatie en houdt je op de hoogte van aankomst tijd etc. Prima prijs en service. We hebben ze 2x ing... See more
Company replied
Zeer goed geholpen door Sam, wij hadden een lekkage dat al een langere tijd speelde. Meerdere bedrijven laten komen voor een offerte. We kregen gigantische bedragen voorgeschoteld van €8000,- plus. U... See more
Company replied
Pro Daken heeft onze functieloze oude schoorsteen verwijderd en het dak daarna weer netjes dicht gemaakt. Vriendelijke en snelle werkers. Alle puin netjes afgevoerd. Prijs/kwaliteit goed. Vooral dat w... See more
Company replied
Professioneel, betrouwbaar, komt afspraken na, denkt met je mee!
Company replied
Pro Daken – Uw Dakexpert met 18 Jaar Ervaring. Pro Daken is een ervaren dakdekkersbedrijf met meer dan 18 jaar expertise in het vak. Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om dakrenovatie, reparatie of onderhoud, ons team van professionele dakdekkers levert duurzame oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken met hoogwaardige materialen en streven altijd naar het beste resultaat. Pro Daken is uw partner voor een stevig, veilig en waterdicht dak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies!"
Atoomweg 63, 3542 AA, Utrecht, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel vakkundige meneer en geeft eerlijk advies.
Houd van doorwerken.
Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Goede prijs. Heel erg tevreden

Reply from Pro Daken
Na een flinke regen bij hebben wij lekkage gehad bij de schoorsteen. Meerdere bedrijven er na laten kijken. Werkzaamheden laten uitvoeren door een firma helaas was de lekkage niet opgelost. Meerdere malen contact opgenomen maar helaas geen gehoord. Uiteindelijk bij Pro daken terecht gekomen. Sam heeft een inspectie uitgevoerd en een offerte uitgebracht heel duidelijk uitgelegd met foto’s dat de beste optie is om de schoorsteen te verwijderen. Na akkoord werkzaamheden snel ingepland. Alles is goed verlopen. Al met al zeer tevreden met pro daken.

Reply from Pro Daken
Wij hebben onze schoorsteen laten verwijderen en de goot laten vernieuwen door Pro Daken.
Wat een fijn bedrijf !
Geweldige service, zeer vriendelijke en nette mensen, zonder 9 tot 5 mentaliteit.
Het zijn harde werkers die zich amper de tijd gunnen voor een kop koffie.
Zeer vakbekwaam en geven ook goed advies.
Bovendien werd alles keurig opgeruimd, afgevoerd en aangeveegd.
De prijs kwaliteitsverhouding is zonder meer goed te noemen.
Kortom, we waren aangenaam verrast door onze ervaring met dit bedrijf, en kunnen Pro-Daken dan ook van harte aanbevelen.
Ervaar het zelf !
Bart & Erik