Pro Skadeservice Reviews 18

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Tager intet ansvar for noget.

Jeg bor til leje og vågner 05:40 til et brag og en høj lyd af rindende vand. Jeg ringer ind med informationen, men Mikkel i deres kundeservice beder mig vurdere om der er vandskade - hvilket jeg har nul forudsætning for og ikke mener er mit ansvar eller vurdering at træffe.

Jeg lægger på uden konklusion, fortæller Mikkel at jeg går i seng igen, og så ringer han saftsuseme tilbage til mig 05:55 og vækker mig. Hold op en ubehøvlet opførsel.

22 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

ærligt jeg syns det er til grin man…

ærligt jeg syns det er til grin man bliver kaldt til en jobsamtale som går godt og der bliver lovet en masse ting og de vil gerne gå i gang hurtig muligt men de skulle så lige snakke med en anden leder så de sige til mig at jeg vil få svar samme dag elle dagen efter så man går og venter på svar med der kommer ikke noget svar når man så skriver til den leder man var til samtale hos og kan se han læser beskeden men gider ikke og svar tilbage ærligt syns det til grin man kan have sådan en leder ansat og så er de ikke så ærlig som de give udtrykt for jeg vil ikke anbefale at man søger arbejder der

30 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det her er verdens stjerne service

Det her er verdens stjerne service!
Frederik hos Pro Skadeservice gav mig igår den bedste oplevelse, jeg stod i en rigtig Lor.. situation en ægte SOS og han greb den og han løste den. Han fandt en løsning på rekordtid og jeg er simpelthen blæst bagover af den service og måde at løse en udfordring på. Så får du fat i Frederik så er du 100 i sikre hænder. Giv den her mand en friweekend eller noget andet for det fortjener han.!

6 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

TAK for fantastisk god service i dag i…

TAK for fantastisk god service i dag i Ørestaden... Skadestekniker Andreas kom ud - meget hurtigt - og magen til venlig, sød, munter og serviceminded ung mand skal man lede længe efter...
Tak Andreas for hjælpen 👍👍👍

7 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Alle afløb og toilet var stoppet

Alle afløb og toilet var stoppet. Snakkede med den flinkeste mand som koordinerede at Kim kom ud med en slamsuger inden for 1 time. Helt vildt flinke mennesker begge to, og Kim ordnede problemet på et split sekund.
Kæmpe ros herfra til deres Århus afdeling.

12 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har du andre alternativer end Pro…

Har du andre alternativer end Pro Skadeservice, så gør dig selv den tjeneste at benytte dem. Vores boligselskab har haft sat os i kontakt med Pro Skadeservice, i forbindelse med en vandskade i vores lejlighed. Der blev fint boret et hul og sat et plastikrør op sammen med en fin lille blå spand, som vi fik afvide skulle stå der et par dage, også ville vi blive kontaktet af dem (Pro Skadeservice) igen sidst på ugen. Det er nu 4 uger siden de har været forbi første gang og sætte det yderst flotte rør op, og vi har intet hørt. Kontakter man dem ryger man direkte videre til deres vagttelefon, hvor man derefter bliver kontaktet af en medarbejder som siger de kommer og fikser det inden for en halv time, men stadig ikke er at syne 2 timer efter. Dybt kritisabelt opførsel og måde at drive forretning på. Ikke værd at anbefale.

16 January 2023

Faglig ekspertise og professionalisme

Pro Industri & Skadeservice A/S er en virksomhed med høj faglig erfaring. Skadeservice udføres af meget erfarne medarbejdere, der har mange års erfaring i branchen. Arbejdet udføres med faglig høj ekspertise, stor professionalisme og en super god kundeservice.

Kæmpe anbefaling herfra.

30 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Min frygt blev gjort til skamme

Med en lav rating på trustpilot, var jeg lettere bekymret, da jeg ringede til virksomheden for at høre, om de ville tjekke nogle pletter, jeg havde fundet på husets undertag - jeg frygtede, det var skimmelsvamp og skulle bare have nogen ud hurtigst muligt. Da jeg bor et par kilometer fra virksomhedens afdeling i Herning, valgte jeg at kontakte dem, så det kunne gå hurtigt. Jeg ringede i går torsdag ved middagstid, og allerede i dag ved middagstid kom der en skadetekniker for at tjekke undertaget. Han var meget kompetent, havde stor viden på sit felt og så var han bare ærlig - sidst nævnte er desværre efterhånden en “mangelvare” hos mange håndværkere, der ofte tænker på egen og ikke kundens pengepung - tænk bare på en tur på apoteket. Der bliver man som udgangspunkt altid spurgt, om man vil have det billigste produkt med de samme indholdsstoffer. Apoteker er også selvstændige virksomheder, men profit kommer ikke før kundetilfredshed, og det kunne mange håndværkervirksomheder lære noget af. Jeg er desværre alt ofte blevet rådet til at købe dyre håndværkerløsninger for efterfølgende at erfare, at det ikke var nødvendigt, men at en mindre reparation kunne have rådet bod på skaden.
Det kunne den skadetekniker, der kom ud til mig i dag også have prakket mig på, altså en dyr håndværkerløsning. For med min nervøsitet der stod skrevet i panden på mig ift. skimmelsvamp, så kunne han have “solgt mig alt” ligefra gennemgående sanering af huset til hvad ved jeg af dyre tests.
Det gjorde han bare ikke, for han var reel og dygtig. Han fortalte mig, hvordan pletterne kunne være opstået og derudover gav han eksempler på, hvordan det havde set ud, hvis der var tale om skimmelsvamp. Han tjekkede også flere andre ting for mig, såsom nogle misfarvede kabler, der også havde bekymret mig lidt. Han tjekkede også den del af loftet, vi kravlede rundt på, herunder ventilationen, og slutteligt tjekkede han husets ventilation udefra - og alt dette på under en time.

Så moralen i mit lange skriv er, tag ikke altid en lav rating på trustpilot for gode varer.

Kæmpe tak til skadeteknikeren, Michael, fra Pro Skadeservice Herning afd.

2 September 2022

Hold jer væk!!!

Hold jer væk!!!
Kan næcne de første 100 ting, som gik fuldstændigt galt- men her kommer et udpluk efter vores brandskade.

1: De skiftede lås til vores hus uden samtykke eller at give os en nøgle. De har endda stadig selv nøglerne til vores hus her 2 år efter.

2: Flere ting er "forsvundet" men ikke erstattet.

3: De lavede en vandskade og forsøgte at løbe fra deres ansvar.

4: De levere sodskadede ting tilbage som rende rene.

Og jeg kunne blive ved!

Pas på og hold jer væk

9 February 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give nul stjerner havde de…

Kunne jeg give nul stjerner havde de fået det.
Simpelthen det værste amatør firma. Mine ting skulle renses efter skimmel i bolig. Da jeg modtager mine ting, er der MANGE af mine møbler som er ridset, hakket og flænger i. Men pro frasiger sig alt og nægter det er dem der har beskadiget det. På trods af der kommer advokat på sagen, Frasiger de sig alt. Der er mange tusinde kroner de har ødelagt for, af mit indbo. De er fulde af løgn og bestemt ikke et firma jeg vil anbefale til andre.

4 January 2021

Sjusk og elendig udførsel

skulle se på noget arbejde de havde udført, og sikke da en gang sjusk, skævt ikke passende med hakker og kanter og overflader en 3. klasses elev kunne lave pænere.. jeg kan kun sige hold jer langt væk.. PRO skade service må desværre betyde at de er pro til at lave skade men bestemt ikke til at udbedre skade

5 June 2020

Den værste gang klamhug

en være gang klamhug skal man lede længe efter.... flinke og positive inden de skal igang med opgaven, men skidder totalt på dig når de først er kommet igang. Da arbejdet så er til overlevering, kan alle vinduer ikke lukkes helt op og nogle kan kun åbne få cm da de har sat nogle plader på væggen der hvor vindue og altandør skal åbne. de efterlader store grimme kanter hen over væg og loft og jeg har fortrudt så meget at jeg nogensinde lukkede dem ind i vores hjem og kan kun råde andre til at holde sig langt fra dem.

3 June 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super reel, gode råd og vejledning.

Vi ringede til Pro-Skadeservice i Herning i forbindelse med at vi havde fået et Skimmelsvampe angreb på en "kold" mur.
Kim som vi talte med var total reel og fortalte og rådgav hvad vi skulle gøre.... Uden beregning!
Det er simpelthen så god service at det fortjener 5 stjerner herfra. Tak for hjælpen

28 April 2020

Vandskade

I forbindelse med vandskade blev Pro skadesservice koblet på vores skade via Himmerland forsikring . En super oplevelse midt i en møj oplevelse . Pro skadesservice var meget profesionelle, venlige , nemme at komme i kontakt med , fulgte op og koordinerede alt uden det mindste problem. Alt blev dækket virkeligt godt ned og det blev ryddet op. Kan virkelig anbefale Pro skadesservice

14 June 2019
Rated 5 out of 5 stars

Rolige, metodiske og seriøse.

Havde fugttekniker fra Aarhus afdelingen på besøg for at få en uvildig fugt rapport/skadesvurdering omkring en skjult rørskade i fjernvarme rørene. Meget rolig, metodisk, seriøs gennem gang.
Efterfølgende rapport/ vurdering af skaden var objektiv og forståelig med billede dokumentation.

16 July 2018

Fantastisk og professionel service

Vi havde Thomas, fra Pro skadeservice ude, og fikse en vandskade i vores nye hus. Bortset fra omstændighederne, har det været en fornøjelse. Han har udover at fikse skaden, også været meget behjælpelig, med at gøre os rolige, omkring omfanget af skaden, potentielle svamp og lign, og bare generelt være proaktiv og tilgængelig, når vi havde brug for det.

Vil anbefale pro-skadeservice.dk til hver en tid.

13 June 2016

Is this your company?