Uprofessionel og ansvarsforladt!
Jeg har desværre haft en af de dårligste værkstedsoplevelser, jeg nogensinde har været ude for.
Efter et frontalt sammenstød skulle min bil have skiftet en kølerslange og en forlygte. Det tog værkstedet fem dage at skifte en enkelt slange, og forlygten blev ikke udskiftet, fordi den angiveligt var i restordre. En hurtig søgning på nettet viste dog, at flere leverandører havde den på lager.
Da jeg hentede bilen, begyndte instrumentbrættet straks at lyse op med advarsler. Jeg måtte derfor komme retur dagen efter – det viste sig, at de havde glemt at montere parkeringssensorerne og det adaptive fartpilotsystem.
Herefter fulgte seks måneders ventetid på en ny forlygte, som så viste sig at være den forkerte. Det tog yderligere tre uger at få den rigtige del hjem, og da jeg endelig fik den monteret, tog det over to timer – og lyset var stadig indstillet forkert bagefter. Det tog 7 måneder at få skiftet en kølerslange og en forlygte.
Kommunikationen undervejs har været præget af undskyldninger, skiftende forklaringer og manglende ansvar. Ofte blev skylden lagt på leverandøren eller taksatoren, og flere gange blev jeg fortalt, at de havde forsøgt at ringe til mig – hvilket ikke passede.
Jeg vil gerne nævne, at salgsafdelingen virker kompetent og venlig, men værkstedet og ledelsen mangler helt tydeligt både struktur og professionalisme.
Alt i alt en ekstremt frustrerende oplevelse, der har kostet mig både tid, tålmodighed og tillid. Jeg kan desværre ikke anbefale dette værksted.