Provena

Company details

1. Vitamin & Supplements Shop
  2. Fitness and nutrition

Information provided by various external sources

ProVena AS har sine kontorer i Kristiansund. ProVena AS driver primært med salg av omega-3 produkter. Våre produkter selges i dag på flere markeder i Skandinavia og Europa. Utenfor Skandinavia selges produktene primært i apoteker. Kvalitet i produkter og tjenester er noe vi prioriterer. Som et ledd i dette skaper vi kontinuerlig relasjoner og samarbeider med ressurspersoner innen de felter som vi arbeider. Gode kunnskaper og systemer gir gode produkter.

Rated 1 out of 5 stars

og igen prøver de at snyde folk både PROVEA og ALEMTUM

så prøver de igen at flå min søn for nogen penge....
nu siger de at der er sendet en ny pakke til ham fordi han har meldt sig ind igen... fatsvage idioter... han har aldrig meldt sig ind...
og denne gang har de fået inkassofirmaet ALEMTUM med ind over..
ikke fordi at de åbenbert er et hak bedre selv, når man læser deres anmeldser...(se KONTANT.dk) og de har åbenbart ozo total rod i deres oplysninger... nej det gælder åbenbart kun at flå folk for penge..
men er spændt på om jeg får de udskrifter fra ALEMTUM , som jeg har forlangt...som de hævder at have fået fra PROVEA... hvor fra den "nye" pakke er sendt fra... og hvor til... for først var det til min adresse... og hovsa... så var det aligevel til min søns adresse... men med mit husnr.... og mit postnr...
venter bare spændt på at han får et nyt brev fra ALEMTUM af...
og de skal bare prøve at skrive at der dukker nogen op, så bliver de modtaget af politiet... for dem har jeg snakket med... vi skal bare ringe
hvis der skulle komme nogen fra det ene eller anden firma af....
eller må man selv sørgefor at der bliver sat et inkassofirma på dem for
"manglende" betaling.....
man skal ikke prøve at tage røven på en sønderjyde...vi nøjes ikke kun med at gø.... vi bider os fast så selv deres oldebørn får tandmærker...

28 November 2011

Svindelfirma

Jeg har ligesom Preben Frederiksen returneret min vare og gjort brug af min fortrydelsesret. Herefter præcis samme problemer som Preben.

26 October 2009
Provena logo

Reply from Provena

Hei Thor,

Som informert så er fortrydelse retten 14 dager etter avtalen er signert, ikke etter du mottar første forsendelse.
Dessverre da du sender postkvitteringer for noe annet en våre produkter så kan vi ikke stoppe din sak.

Mvh
Provena AS

Rated 1 out of 5 stars

Det er rent ud sagt et svindler firma, al la telefonbogen, de handle bare med naturmedicin produkter

Blev i foråret 2007 passet op i et indkøbscenter af pille pushere, fra det norske firma Provena, og blev tilbudt en prøve pakning af Omega3 olie piller. Samtidig blev jeg tilbudt, at tegne for yderligere leverancer, hvilket jeg accepterede, i håb om, at det kunne gavne min invaliderende gigt.

Da jeg ikke kunne tåle pillerne i prøvepakken, kontaktede jeg firmaet, for at stoppe den leverance, der var på vej til mig, men fik den besked at jeg blot skulle returnere pakken når den ankom.
Pakken ankom og blev returneret. Derefter var beskeden fra firmaet at de ikke havde fået nogen pakke retur, og derefter er den ene trusselsbrev efter det andet dukket op i postkassen, på trods af samtaler som hele tiden lover at sagen er afsluttet, og at jeg ikke skylder dem noget.
Handel ALDRIG med det firma, for du kommer ALDRIG ud af deres klør.
Min sag er nu overgivet til min advokat, for nu har jeg fået nok.

Kommentar til deres svar:

Selvfølgelig har jeg aldrig fremsendt nogen lægeerklæring, for det har I aldrig bedt om.
At I skulle have informeret mig om noget som helst er en af jeres sædvanlige løgnehistorier, da jeg aldrig har købt noget af jer og dermed ikke står i jeres kundekartotek.
Det har derimod min veninde, men da jeg ikke ønskede hendes navn på nettet, brugte jeg mit eget i stedet.
I er da fuldstændig ligeglade med tilfredse kunder. Det eneste der interesserer jer er penge og måden i hiver dem hjem på er jer total ligegyldigt.
Er I selv i tvivl om jeres rygte, så prøv at ringe til det danske forbrugerklagenævn. De er i besiddelse at stakkevis af klager over jer, hvor i svindler folk på samme måde som i svindlede min veninde.
I skulle simpelthen skamme jer.

8 August 2009
Provena logo

Reply from Provena

Hei Preben,

Da du ikke har framsendt noen legeerklæring så har vi ikke kunnet stoppet fakturaen på et tidligere tidspunkt, dette har vi også informert deg om.
Vi ønsker selvsagt ikke missfornøyde kunder men da du har selv informert oss om at du ikke ønsker en løsning i denne sak så er det lite vi kan gjøre videre for å løse din sak.
Vi har pr dags dato ikke mottagit noe brev eller annen faks fra din advokat.

Hvis du ønsker å løse din sak med Provena As så er du fortsatt velkommen til å kontakte oss via mail, tlf, faks eller annen måte hvis det er ønskelig.

Mvh
Provena AS