Refako Autodele - Brabrand Reviews 41

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Sintrupvej 67, 8220 Brabrand, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Generelt er jeg rigtig glad for at handle ved refako. Det kan jeg lide Ofte kun en leverandør/model af de forskellige dele, det er let at nogle valg er taget for en. Men styrke... See more

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig telefonsamtale med Tine( Tina ) som hjalp mig, med at får løst mit spørgsmål, så jeg kunne gennemføre handelen. God service, også ved afhentning.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt reservedele hos refako i en del år efterhånden, altid god service, men mere vigtigt er at når man slår sin bil op på reg.nr. er det altid de rigtige dele som passer.

Company details

1. Car accessories shop

Information provided by various external sources

Refako Autodele er en familie­drevet virksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.

• Sintrupvej 67, 8220, Brabrand, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Udleveret 1/2 forkerte reservedele

Aarhus afd.
Bestiller 1 hjulleje foran til min BMW F11. Der står den er på lager. Ligger en ekstra i kurven, så jeg kan skifte begge sider. Der står stadig på lager (ikke noget om antal)
Jeg får ingen besked om at jeg kan afhente, så jeg vælger at køre ud og hente delene. Der er så kun 1 på lager, hvilket jeg acceptere. (Fint nok ikke at få besked hvis ikke alle dele er klar, men det er desværre ikke hvad webside angav)

Jeg tjekker delen passer som er mærket NK med nye bolte til nav. Et par dage senere får de sidste leje hjem, som jeg henter og begynder reparation. Som forventet er de 12mm XZN bolte trælse at få løsnet fra bilen, så nogle bliver runde og andre bliver skåret af med vinkelsliber. (Derfor valget faldt på netop NK, da bolte istedet er Torx T60).
Da jeg skal montere sidste leje finder jeg til min overraskelse ud af at der ikke er nye bolte med til de sidste leje. Og at det er mærket Topran. Som slet ikke fremgår på Refako's hjemmeside under reg nr.
Det var dog ufatteligt at man skal dobbelttjekke alt, men det var jo for sent da begge lejer allerede var taget af bilen. (Man tænker når det første leje man henter passer, så gør den næste nok også??)
I mangel på andre løsninger i weekenden, og bil der skulle bruges igen om mandagen, blev lejet sat på med gamle bolte, med halvrunde XZN hoveder, da gevind heldigvis passede, men ikke optimalt da de skal spændes i grader.

Dermed dårlig oplevelse, jeg vil overveje hvor jeg bestiller næste gang, hvis man kan få udleveret reservedele af tilfældigt mærke og kvalitet, uanset om det fremgår af deres hjemmeside eller ej.

12 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kender du det at vente på dele?

Ingen afhentnings email, selvom de lovede at det kunne hentes lørdag, og jeg kunne blive færdig i weekenden. Når de ikke leverer som lovet er der pludselig rigtigt mange konkurrenter man kunne have valgt. Uendeligt frustrerende og irriterende.

27 December 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Refako er en fin forretning

Generelt er jeg rigtig glad for at handle ved refako.

Det kan jeg lide

Men styrken er også svagheden,
Jeg har aldrig købt eks. Bremse dele ved refako jeg har haft andre mærker jeg har foretrukket uden i øvrigt, at vide om de mærker jeg har valgt er bedre end den refako forhandler.

Altid rare folk i Brabrand afdelingen

Mangler jeg noget de ikke har på lager eller oprettet på webshoppen- så sender jeg en mail og de skaffer. Eks karoseridele fra klokkeholn

Prisniveau er fair, på størstedelen af programmet med små udfald.

Rimelig god lagerbeholdning.

Jeg har nu prøvet webshoppen en gang - en fin oplevelse pænt pakket ind og sådan.

I øvrigt kan priserne ofte måle sig med de udenlandske sider forstået på den måde at man sparer en høj fragt som påvirker prisen på små ordrer og vigtige ting man ikke kan undvære kan man få med kort varsel.

13 May 2025

At hvor min pakke var

At hvor min pakke var , jeg havde ikke fået en sms fra Gls på at den var kommet til hvor skulle hente den, så jeg ringede til jer hvor vi så at den lå hvor hente den,jeg fik et nr på pakken såe fandt den og jeg har hentet den😊

19 December 2024

Take a closer look