Rekordrens Tarup Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

At lave en mundtlig aftale om prisen er…

At lave en mundtlig aftale om prisen er en dårlig ide. Når dit tøj er renset sætter de prisen op så det bliver dobbelt så dyrt.
Og aftalte tidspunkt kunne de heller ikke klare. De hverken skriver eller gør noget når de er forsinket, så man køre forgæves.

Kan slet ikke anbefales

26 February 2026

Betalt for uduelig service

Virkelig dårlig service. Indleverede nederdel og skjorte. Da jeg hentede igen kunne jeg pege på de samme pletter på nederdelen som da jeg indleverede. Tina påstod hun havde renset ekstra godt og mente ikke hun var ansvarlig for at pletten ikke var væk. Hun ville dog lige prøve igen og denne gang gik den sjovt nok væk!!? Skjorten havde ligeledes stadig pletter jeg selv måtte fjerne. Betalte for begge dele. Det er en useriøs forretning med udueligt personale der ikke ved hvad de har med at gøre. Ikke godt nok. Kommer der aldrig igen!

26 August 2025

0 stjerner, dårlig service, ødelagt tøj

Kort fortalt:
- Betalte 400 kr. for at min jakke blev ødelagt.
- Hvilket resulterede i frysende måneder i februar og marts.
- Besøgte butikken forgæves seks gange og butikken vil ikke refundere mine penge.

Jeg fik min vinterjakke renset hos Rekord Rens-Tarup. Men da jeg kom hjem efter afhentning, opdagede jeg, at vatteringen var gået i stykker (klumper), hvilket IKKE blev oplyst af Tina. Det måtte jeg selv opdage da jeg kom hjem.

Da jeg returnerede jakken, erkendte de fejlen, og fortalte mig, at de bare havde smidt den i vaskemaskinen... 400 kr., for at smide en jakke i vaskemaskinen? Wow.

Butikken tilbød at betale for en ny jakke, hvis det ikke var muligt at få en ny jakke via reklamation hos købefirmaet.

Købefirmaet dækkede omkostningerne, men Rekord Rens-Tarup nægtede at refundere pengene med begrundelsen, at de havde udført en "service" og ikke var ansvarlige.

Vil aldrig besøge butikken igen og fraråder andre at bruge deres tjenester til tøjrensning.

9 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

VANVITTIG SERVICE!!!!

VANVITTIG SERVICE!!!!
Jeg havde indleveret et jakkesæt 11/4 til rens som jeg skulle bruge 22/4. Jeg havde planlagt afhentning d.21/4, for hvem vil være i god tid? Åbningstiden er til 15:00 fredag, jeg kommer i tanke om jakkesættet skulle afhentes 15:15, ren panik! Som ren impuls reaktion vil jeg køre over til butikken, for man har jo lov at være heldig at der måske var nogle en halv time efter lukketid? Jeg skriver til Rekord Rens-Tarup på Facebook og 2 minutter efter har jeg svar. Efter 3 minutters dialog forklarer medarbejderen at hun vender bilen og kører 10 minutters kørsel TILBAGE TIL BUTIKKEN!!!! 15:35, 35 minutter efter lukketiden får jeg udleveret mit jakkesæt, helt unik service!!
Kvaliteten af rens er der heller ikke en finger at sætte på, jeg vil varmt anbefale Rekord Rens-Tarup.
Tak for at spare mig prisen på et jakkesæt og ufattelige mængder af skæld ud derhjemme! :)

21 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik oplyst at det ville koste 240kr…

Jeg gik oplyst at det ville koste 240kr at få renset min frakke, da jeg kom for at afhente min frakke kostede det pludselig 300kr hun forsvarede det med at de havde godt stykke arbejde. Ren afprasning. Benytter aldrig jer igen 😡

24 March 2023

Is this your company?