Søborg er det sted vi oftest spiser i Løkken, men denne gang, var det en stor skuffelse. Ventede 1 time på maden. Havde bedt om børnenes mad kom samtidig med vores forret. Kom først, 5 min efter vi ha... See more
See what reviewers are saying
6 personer til grill buffe. Næsten alt mad var koldt eller halv varm. Kødet tørt og bagekartofler brune inden I. Benene var ikke grillede og de var ikke varmet ordentligt op. Virkelig skuffende opleve... See more
Vi havde ikke spist der før og syntes at aften buffet, lød og så lækkert ud på menukortet... Men!!! Det var en stor skuffelse, nænnede ikke at sige det til personale,..for de var alle meget venlige s... See more
Hold jer lang væk herfra. Elendig kold mad og skriver man til dem på Facebook, så bliver man blokeret fra deres side. Alle der har skrevet negativt og det er mange, de er blevet blokeret og deres komm... See more
No history of asking for reviews
Rigtig sur og uforskammet betjening
kommer lørdag den 15 august kl 10.00 og vil, efter at have kigget på hjemmesiden, gerne have Brunch.
Bliver mødt i døren af en tjener, tror han hedder Henrik. han fortæller at de ikke servere Brunch mere. Det stoppede de med den 7 august. Jeg fortæller at det er da underligt for der står på deres hjemmeside at de servere Brunchbuffet til 119 kr. Det benægter han, temmelig irriteret og siger at de servere frokostbuffet.
Vi går derfor, men jeg tjekker hjemmesiden og går tilbage og viser hjemmesiden til tjeneren. Han siger så, "nå, men så står der at det kun er bestem tidspunkt vi servere det". Ja det er sandt, der står kl 9.00 til 11.00 og klokken var 10.00. Der står ingen datobegrænsning. Han bliver nu rigtig sur og siger at vi kan gå over til genboen og får serveret en Brunch der er næste lige så god som den de selv servere? men de servere jo ikke nogen Brunch.
Vi går over til genboen og sidder udenfor. Overværer her at tjeneren skælder højlydt på en af hans kollegaer, yderst ubehagelig at høre på.
Det er sikkert og vist at det ikke er et sted vi kommer igen