Vanavond hadden wij het unieke genoegen om “winnaars” te zijn van de mysterieuze Purello-actie. Spoiler: de enige prijs die we effectief gewonnen hebben, was een masterclass in geduld en l... See more
See what reviewers are saying
Dagelijks gebruiken wij de Ritello. Iedere dag zijn wij overtuigd van deze verrijking in ons leven. Zowel bij het verbeteren van onze luchtkwaliteit in de woning als bij het reinigen van ons huis ,... See more
Ik heb mijn stofzuiger reeds 5 jaar,geweldig toestel,de lucht is merkwaardig zuiverder, heb sinds geen zuurstof tekort in mijn bloed meer gehad en zelfs geen puffer meer gebruikt.helaas kreeg ik d... See more
Lieve vriendelijke jongedame, goede uitleg gekregen en de Ritello gekocht. Sindsdien is ons leven echt veranderd! 's Morgens opstaan met een fris en helder hoofd, onaangename geurtjes zoals de brandge... See more
Replied to 30% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zuivering op korte tijd en niet…Demo Ritello
Zuivering op korte tijd en niet verwacht zo veel vuil in matras !
Vriendelijke dame en product zeer goed
Miranda is een zeer goede en vriendelijke dame die heel goed de uitleg gaf bij gebruik van de apparaten en het product doet wat het hoort te doen. Ben supertevreden
Wij vonden het heel aangemaan en fijne…
Wij vonden het heel aangemaan en fijne uitleg en demonstratie gegeven
Purello
Miranda kwam bij ons langs om info te geven omtrent hun producten. Zeer vriendelijke dame, geduldig met onze kleine kindjes die ook geïnteresseerd waren om mee te volgen. Heel interessant product, duidelijke info, goed uitgelegd met voorbeelden en vergelijkingen.
Had perfecte uitleg
Had perfecte uitleg, goed product.
Zodra mogelijk zou ik het zeker kopen. Goed voor mijn copd klachten.
Miranda is een goede vertegenwoordigster
Miranda is een goede vertegenwoordigster heeft alles haarfijn uitgelegd zeker 2uur binnen geweest. Hoe de ritello stofzuiger kan dienen voor stofmeid water dwijlen en lucht verfrissen
Larissa Is zeer vriendelijk en super…
Larissa Is zeer vriendelijk en super goed uitgelegd
Bij deze wil ik Miranda bedanken voor…
Bij deze wil ik Miranda bedanken voor de zeer nuttige informatie!!
Ben was een aangename verkoper,hij…
Ben was een aangename verkoper,hij heeft voldoende informatie gegeven over de producten.
We hebben deze nacht de purello luchtreiniger uitgetest in de slaapkamer en heerlijk geslapen!
Geweldig ik was proper maar toch nie…
Geweldig ik was proper maar toch nie zuiver prima uitleg over het toestel gekregen van tommy dank u
Ritello
Ongeveer een jaar geleden heb ik een verkoper over de vloer gehad genaamd dehasque rony, hij is bij mij langsgekomen met een gratis luchtzuiveraar twv 135 euro.
Hij heeft me daarna nog een demo gegeven van het hoofdproduct de Ritello.
Ik was zeer verrast wat dit toestel allemaal kon doen wat je dus niet met een stofzuiger kan bijvoorbeeld.
Ik heb dit toestel nu iets meer dan 1jaar, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad, ik kan het iedereen aanraden.
Demo ritello
Demo ritello
Ronny heeft ons een demo gegeven. Hij heeft zijn tijd nomen om alles te demonstreren en uit te leggen.
Goede uitleg en demo gekregen van Tommy…
Goede uitleg en demo gekregen van Tommy . Verschoten wat dit toestel allemaal kan .
Tom Vanhoren gaf een duidelijke uitleg…
Tom Vanhoren gaf een duidelijke uitleg en was respectvol en niet pusherig..wat ik erg apprecieer. Ik zal het toestel aanraden bij personen met astma of copd indien dit ooit van toepassing is.
Vandaag een demonstratie gekregeven van…
Vandaag een demonstratie gekregeven van Nicky Roelants, we waren onmiddellijk overtuigd van het kunnen van dit toestel en hebben er dan ook meteen eentje aangeschaft! Ik kijk er naar uit om er mee aan de slag te kunnen!!!
Workshop
Vandaag nog eens een demo bijgewoond van de Ritello die ik 5 jaar geleden kocht. Het was een zeer duidelijke en interessante uitleg waar ik heel wat van heb opgestoken. Een echte aanrader.
Dat er een toestel is uitgevonden dat…
Dat er een toestel is uitgevonden dat de lucht goed reinigt en ook nog eens handig is om de vloer en matrassen Enzo te reinigen
Duidelijke verschillen op te merken …
Goede uitleg en demo gekregen over het product. Duidelijke verschillen te merken op gebied van propere lucht alsook reiniging van diverse tapijten, vloer, gordijnen etc.
Duidelijk een product dat zijn werk doet. Bedankt Frank voor de duidelijke uitleg.
Ik heb heel veel uitleg gekregen over…
Ik heb heel veel uitleg gekregen over het product en verschiet er van wat je er allemaal mee kunt doen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.