See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har altid købt Margrethe skåle og gjorde det samme for nylig og det er da mere end en skuffelse. Efter at have brugt vores håndpisker en gang er der ganske markante ridser i bunden. Svaret på vor... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har altid tidligere været glad for Rosti - syntes det stod for kvalitet, men så købte jeg enhver drengs drøm af en drikkedunk med motiv af Star Wars, og min begejstring dalede kraftigt. Hvis dri... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi har altid købt Margrethe skåle og…

Svaret på vores reklamation er at det skal man forvente sker når man bruge metal piskere og så er det mere tydeligt på en mørk farve. Hvis det er tilfældet så bør der stå en advarsel om at at man ikke må bruge en håndpisker og så giver det ingenmening at betale prisen for disse skåle.
For os er det sidste gang at vi bruger penge på disse.

11 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Rosti osteboks - en skuffelse.

Rosti osteboks. Kort efter købet sprang skæestrengen. Vi købte to nye til en pebret pris. Når man strammer strengen, skal der ikke mange omdrejninger til, før strengen springer af. Så er man nødt til at vælge en svag tilspænding med det resultat, at strengen hopper af efter kort tid. Systemet er ganske enkelt for spinkelt. Så nu står den bagerst i skabet og pengene er spildt.

26 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Rosti osteklokke claccic cheese box.

Rosti osteklokke claccic cheese box.
Det er da det værste osteklokke man kan købe. Uhygiejnisk. For lille til de meste oste. Og bøvlet at gøre ren. Ikke brugbar til daglig brug.

25 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har selv købt jeres skåle fra ny

Jeg har selv købt jeres skåle fra ny. Og er meget skuffet over produktet. Der kommer meget nemt hakker i kanten, og ridser.
Fik skeerne i julegave og de er mere elendige end skålene. Efter 3 måneders brug (ikke engang dagligt brug) er vi begyndt at spise enden af skeen. Og de er meget ridset. Og har kun været i opvaskeren.
Gamle ting købt fra genbrug, har jeg være meget glad for. Men de nye ting i produktserer er til skraldespanden. Jeg køber det ikke igen.

25 April 2025

Ubrugelige grydeskeer -dårlig kvalitet

Har lige købt 6 Rosti grydeskeer fra Imerco.
Jeg har brugt dette mærkes grydeskeer siden min barndomshjem.
Da jeg har de brug for nye, bestilte jeg og fik leveret dem fra Imerco.
Jeg var så skuffet over kvaliteten.
Det er et totalt anderledes materiale. Mere blød og skrøbeligt.
På trods af akkurat samme model og størrelse som mine gamle skeer er de nye let bøjelige og bløde.
Jeg er bange for at de knækker under almindelig omrøring af bare en gryderet.
Tør ikke at bruge dem pga. tanken og at der kommer plast i maden hvis skeen knækker.
Alt k alt ubrugeligt.
Imerco kan angiveligt ikke gøre noget ved dette

18 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt Margrete skåle via…

Jeg har bestilt Margrete skåle via kitchen one. Jeg er meget skuffet over kvaliteten af nutidens produkt. Slet ikke samme produkt og slet ingen sjæl. Virkelig ikke hvad der var og grimme farver som ser beskidte ud.

14 December 2024

De nye grydeskeer fra Rosti er noget BRAS

De nye grydeskeer fra Rosti er af elendig kvalitet.
De gamle har holdt i 50 år, men var selvfølgelig misfarvede og lidt af det yderste var knækket af.
Så nu skulle det være, jeg har ventet 9 måneder på de nye og nu smed jeg så de gamle ud og lagde de fine nye i skuffen.
Men ak og ve første gang jeg varmede friske champignon i smør og margarine i gryden, smeltede der to store flader af på bagsiden af grydeskeen!!!
Hold da op noget BRAS de laver nu til dags.
Jeg har desværre købt 8 stk og gav min datter de 3 ØV ØV

11 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Er meget imponeret

Er meget imponeret, købte en skål på tilbud til kun 119kr (4L) derudover var der fri fragt og den kom hurtigt! Det er altså god service, mig kan de ikke have tjent meget på.

3 August 2023

Skuffet

Er jo opvokset med Margrethe skåle - og synes derfor også, at det var super fint, at de nu kan købes med låg, der skulle passe til. Men hold da op jeg er skuffet. Lågene sidder ikke ordentligt på skålen - faktisk noget værre "makværk" - det er absolut en "ommer. Ikke pengene værd.

21 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har nu 2 stk der er gået i stykker.

Jeg har nu 2 stk. skåle der er gået i stykker. De ene har mistet det yderste af tuden og den anden flækkede midt over da den blev tabt (det kan måske godt forstås) men i forhold til mine gamle Margrethe skåle, så er de tyndere i materialet og mere skarp i kanten, altså dårligere kvalitet. Det er også svært at læse volumen og Rostinavnet i bunden. Minder mig om dårlig kinesisk produktion.

29 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Producten zijn perfect, klantenservice slecht

Producten zijn perfect. Service waardeloos. Zeer klant onvriendelijk. Actie vanaf deze week gratis snackpot bij aankoop van € 25. Zaterdag 2e bestelling geplaats van ruim 130 euro. Geen coulance om desondanks die snackpot gratis te leveren.
Kan wel mijn bestelling (tegen eigen kosten) retourneren en dan opnieuw bestellen :). Men heeft het bij dat bedrijf niet begrepen hoe je klantvriendelijk moet zijn.

3 February 2021

Is this your company?