Company replied
Min mor fick hem en faktura att betala. Det stod att om man inte uppgraderar till 4eller 5 g så kommer inte larmet att fungera. Tycker det är konstigt att man vill ha betalt för något som inte f... See more
Company replied
Snabbt svar utan någon väntetid. Jag genomförde vad som sades i samtalet men det fungerade inte. Ringde då tillbaks till service och även denna gång ett snabbt svar från samma person! Hon sade då att... See more
Company replied
Nu har ni support som svarar i tele - som är trevliga och kunniga - den servicen har blivit mycket bättre mot vad jag upplevde den för några år sedan
Written by the company
Säkra Larm erbjuder vad vi heter och har sedan starten 2003 installerat över 50000 larm. Vi har idag etablerat oss som en framträdande larmleverantör i Sverige.
Vårt motto, "Äg din trygghet", speglar vår kärnfilosofi: Att erbjuda säkerhetslösningar som gör att du inte bara känner dig säker – du har full kontroll samt ägarskap över din trygghet och ekonomi.

Upplev skillnaden med Säkra Larm. Bli en del av den växande familjen av nöjda kunder som valt Säkra Larm för sitt hems trygghet. Läs våra recensioner här på Trustpilot och upptäck varför vi är ett av Sveriges ledande larmföretag.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tycker att det har fungerat bra, problemet ha blivit löst efter ominstallation

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Ger bra vägledning vid återställande av menyer.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Min mor fick hem en faktura att betala.
Tycker det är konstigt att man vill ha betalt för något som inte fungerar.
Om inte kunden valt att uppgradera så borde det avslutas automatiskt.
Sedan ville de ha 2000 kr för ny utrustning + 900 kr för att sätta upp den.
Min mor valde att avsluta efter många år som kund.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Mycket vänligt och hjälpsamt person som hjälpte mig.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Aleksandra var väldigt tillmötesgående. Kunnig i sin roll. Fler av henne hoppas jag att ni har

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
När vårt hus började brinna fanns ni där och larmade.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Allt fungerade bra ända tills en uppdatering genomfördes, då började larmet leva ett helt eget liv. Larmet gick ex när jag ville larma av, det slutade inte utan fortsatte en lång stund. Inte heller Securitas hörde av sig. Jag antog att det blivit ett fel med centralenheten som bar sig lustigt åt en period, men blev efter ett tag till synes normal. Vid det laget hade jag slutat att använda mig av larmet

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Snabb support och väldigt hjälpsamma
Vi är super nöjda kunder

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Mycket trevlig bemötande när jag ringde och hade några frågor. Hon kunde svara på allt.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Jag ringde för att jag bytt rauter i huset, tjejen skickade mej en manual, vore bättre om hon gjort ändringen själv.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Den personen jag pratade med var mycket trevligt och hjälpsam. Men vad jag inte tycker om är era påslag på 500 kr per kvartal, sen att den montörer var slarvig det har jag påpekat till er men ni bryr er inte. Jag är snickare hatar när något hänger snet. Hör av er.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Klara fakta vad som ingick i offerten. Duktig och behaglig montör. Harry.

Reply from Säkra Larm i Sverige AB
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.