Frisør EGO/EGO Skincare Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk buccal massage og wellness af Liliana. Dejlig og rolig atmosfære fra det øjeblik man træder ind ad døren. Liliana udviser utrolig meget varme og er behagelig i sin tilgang og behandling. Hu... See more

Rated 1 out of 5 stars

Må desværre give en dårlig anmeldelse. Valgte stedet fordi de havde fået gode anmeldelser. Fik min søn klippet. Havde vist seks billeder af hvordan håret skulle se ud. Frisøren klippede meget forkert... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ego Skincare kan varmt anbefales – især deres winter retreat, som var den mest afslappende oplevelse, jeg længe har haft. Har aldrig prøvet ansigtsbehandling før, men deres tilbud med 50% rabat denn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er yderst tilfreds med min oplevelse efter at være blevet klippet hos Annika i frisør Ego. Fra starten blev jeg varmt og professionelt modtaget. Flotte og lækre Lokaler. God tid og vejledning om... See more

Company replied

Company details

1. Hair Salon
  2. Skin care clinic

Written by the company

Frisør EGO og EGO Skincare er to eksklusive behandlingsuniverser i Vanløse, skabt med fokus på kvalitet, nærvær og en helhedsorienteret tilgang til skønhed. Vi arbejder udelukkende med Oways biodynamiske produkter og tilbyder skræddersyede behandlinger, der kombinerer faglighed, ro og æstetik. Hos os får du en gennemført oplevelse – uanset om du besøger vores frisørsalon eller hudplejeklinik. Vores fokus er bæredygtighed, nærvær og et trygt miljø, hvor hver kunde bliver mødt med tid, rådgivning og æstetisk sans.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Øv øv øv

Øv, var hos Salon Ego i går, og det var sådan en ærgerlig oplevelse - sjældent har jeg været så ked af resultatet - som (efter min mening) bunder i dårlig vejledning og desværre ikke kan rettes sådan lige. Derudover kunne de ikke finde hul til at rette mit hår før om en uges tid. Kedeligt at komme hjem fra en dyr tur til frisør og som det første måtte have fat i sin egen køkkensaks. Øv, der kommer jeg ikke mere. To stjerner alligevel fordi det var en sød frisør.

22 September 2012

Smiler...

Helt igennem en super oplevelse lige fra man træder ind af døren mærker man en super god stemning. Annika Kunne hurtigt se hvad der lige var mig og nu føler jeg mig som et helt nyt menneske og vil glæde mig til næste gang jeg skal have lokkerne sat.

31 May 2012

Perfekt

Salon ego har været en super god oplevelse for mig, Personalet er altid smilende og meget venlige.
Jeg vil helt klart anbefale det her sted til alle som ønsker en god klipning, og en super god oplevelse.
De har alt hvad man skal bruge og man får alt hvad man skal bruge ,
EN SUPER GOD OPLEVELSE som jeg har brugt utallige gange,

15 July 2011
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service

Jeg er forholdsvis ny kunde hos Salon Ego. Det var dog lige indtil min seneste oplevelse. I forbindelse med en klipning får man at vide, at man kan få rettet pandehår gratis efterfølgende. Man kan bare kigge forbi salonen, men de anbefaler at man aftaler tid, hvilket jeg naturligvis gør dagen før. Da jeg kommer ned i salonen, har pågældende fejlnoteret tiden. Man beder mig om enten at vente i 50 min., for at få tilrettet pandehår,som i øvrigt sidst tog 5 min., eller komme igen den efterfølgende dag. Dette synes jeg er meget beklageligt og utrolig dårlig service. Jeg ønsker ikke at benytte stedet fremover.

14 July 2011
Rated 5 out of 5 stars

En behagelig og kvalitetsfyldt oplevelse - hver gang!

Uanset hvornår på dagen, ugen, måneden eller året man kommer; så er samtlige medarbejdere altid glade og servicemindede...

Jeg kunne aldrig finde på at blive klippet af andre end Annika, da hun kontinuerligt sørger for at min frisure følger moden, men også passer til mit ansigt og min stil.

Produkterne i salonen er topppen af poppen - og der er lige dét man skal bruge, for at få det helt perfekte look.

Tusind tak, Salon EGO! :-D

30 November 2010

Super tilfreds kunde

Jeg synes salon EGO er en helt vidunderlig oplevelse. Lige fra man træder ind af døren i de helt nymoderenseret lokaler, oplever man stemningen af luksus, varme og masser af smil og service fra det søde personale.
Ikke hvem som helst får lov at farve, klippe og pleje mit hår - men hos salon EGO føler jeg mig helt tryg.
Det er virkelig kompetente og dygtige mennesker - og de er super gode til at vejlede både når det kommer til frisure og produkter.
Mine varmeste anbefalinger - fra en kunde der aldrig kunne drømme om at blive klippet af andre end Annika fra Salon EGO!

14 November 2010

Take a closer look