Samatech Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan desværre ikke anbefale Park Solar elektronisk P-skive fra Needit. Efter mindre end 4 års brug har min P-skive udviklet en alvorlig fejl, hvor viseren pludselig forsvinder i flere timer ad... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej Søren og John. Jeg brugte lige ca. 5 min. til at tænke hele forløbet igennem – lige fra det tidspunkt, hvor jeg første gang kontaktede kundeinformationen til jeg konstaterede kulancebeløbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice Havde en P Skive som opførte sig mærkeligt, fik heldigvis ingen bøde for jeg opdagede selv fejlen, fik dog en løftet pegefinger af P-vagt. Skulle sende kvittering for køb af P... See more

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde defekt produkt, talte med support og wupti næste dag var der en ny enhed, retur kuvert til defekt enhed, ny enhed indstillet og klar.
Virkelig en MEGET fin service, TAK FOR DET

27 April 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fin service fik ny enhed uden problemer

Jeg havde en Park Solar p-skive, der efter ti måneder ikke længere kunne oplade. Jeg kontaktede Samatech, der straks sendte en kuvert, som jeg troede kun var til den defekte enhed. Men der var også en helt ny P-skive med. Det er super service og netop sådan man skal håndtere kunder, hvis der er problemer med produktet...

2 April 2020

Super god service

Efter 2-3 års brug gik min p-skive i stykker, hvilket resulterede i en p-afgift på 795 kr. Selvom jeg ikke havde mit garantibevis længere, dækkede de afgiften samt fremsendte mig en ny p-skive. Det synes jeg er super god service!

22 February 2020

Super fin service.

Efter ca. 3 1/2 år holdt P skiven pludselig op med at virke. Jeg opdagede det selv og fik ingen P bøde. Ringede til Søren for at høre, om den kunne repareres eller hvordan. Han sendte mig pr. kulance en ny P skive. Utrolig fin service og meget venlig og hurtig betjening. Firmaet kan anbefales på det varmeste.

16 October 2019

Park solar - den bedste P-skive på markedet

Har reddet mig fra mange P-bøder! Rigtig flot design P-skive som jeg har aldrig har haft problemer med. Flot indpakning, flot design og god vejledning. Har både Park Solar og Park Deluxe som aldrig har været en fejl og den ene gang jeg har skiftet forude har jeg kunne let montere med et nyt originalt klæbepude kit fra Samatech.
Den bedste på markedet hvis du spørger mig!

7 October 2019
Rated 1 out of 5 stars

I teorien en god ide men ikke så meget…

I teorien en god ide men ikke så meget i praksis.
Købte for små 2 år siden et stk Park Solar, som i lørdags var gået død og gav mig en P-afgift på små 700,00 kr.

Det havde tabt tiden, og svar fra Samatech var at "det lød underligt" og derefter tavshed indtil jeg rykkede for om de dækkede afgiften da skive jo havde haft en fejl og ikke indstillede tiden.
Efter et stykke tid blinkede ur på P-skiven og det kunne igen indstilles.

Sendte billed af P-skive der ikke virkede og P-afgift, men da jeg ikke har købt den over nettet, og ikke har gemt kvitteringen fra to år siden, så dækker de ikke p-afgiften som lovet.

Så løftet om dækning af p-afgift hvis skive ikke virker. Gælder kun hvis du husker at gemme din kvittering og kan huske hvor du købte dem. Du skal ikke modtage den i gave, da du så ikke har en kvittering og ved hvor den er købt.

Jeg har nu købt en skive af et andet mærke og kan naturligvis ikke anbefale hverken skive eller firma.

3 September 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende: Park Solar virkede ikke. Fik ny og bøden betalt. Høflig " Søren " og venlig kulanche :)
Ikke fremragende: At Park Solar ikke virkede - man køber vel en sådan for at få sikkerhed.
Vh Alice

29 July 2019

Super kundeservice

Super kundeservice. Så fedt at et firma er på kundens side - hele vejen.

Fik en bøde søndag, kontaktede Samatech mandag, fik leveret en ny P-skive tirsdag, hvor de endda betalte min bøde på 795 kr., da der var en fejl på min p-skive.

Du kan trygt købe din elektroniske p-skive hos Samatech. Fantastisk service !

24 May 2019

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Havde en P Skive som opførte sig mærkeligt, fik heldigvis ingen bøde for jeg opdagede selv fejlen, fik dog en løftet pegefinger af P-vagt. Skulle sende kvittering for køb af P-Skive straks blev den byttet 👍

4 April 2019

Erstatning af p-skive+bøde

Jeg have købt en solar p-skive fra samatech. Efter jeg havde haft den i lidt over 1 år var den åbenbart holdt op med at virke, og det fandt jeg så ud af ved en p-bøde i forruden.
Jeg kontaktede så samatech, for at høre om de kunne hjælpe mig med mit problem.
De kontaktede mig så kort tid efter og gav mig en ny p-skive og betalte den bøde som jeg havde fået.
Rigtig god oplevelse.

6 February 2019

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik en p bøde pga nulstilling af pskive. kontaktede samatech, fik en ny p skive, og refunderet p bøden. Det er super god service. Meget profesionelt.

6 November 2018
Rated 5 out of 5 stars

Der var sket en fejl på en p skive som havde nulstillet til fabriksindstillinger. Dette havde udløst en p afgift. Det tog Samatech det fulde ansvar for. Havde lynhurtigt kontakt til samatech og havde en ny p skive i løbet af et døgn, p afgiften tager de sig også af. Det er simpelthen fænomenal service.

13 February 2018

Super firma!

Den intelligente p-skive (Park Solar) virkede upåklageligt i et år. Derefter gik den i stykker, så vi fik en parkerings bøde, gennem Wupti (dem vi købte skiven af) kom vi i kontakt med Samatech, hvor vi sendte P-skiven retur, så fik vi en ny skive og overførte bødens beløb til vores bank konto!

Super kunde service!, kan klart anbefale dem!

20 September 2017

Take a closer look