HOLD JER VÆK FRA SASON HJØRRING
HOLD JER VÆK FRA SASON HJØRRING – ELLER TJEK JERES BON!
Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse på denne restaurant. For omkring to år siden havde jeg også en negativ oplevelse her, og derfor har jeg ikke besøgt stedet siden – indtil i fredags 6/3, hvor jeg valgte at give stedet en ny chance.
Under mit besøg oplevede jeg igen, at der blev opkrævet et højere beløb på regningen, end jeg havde forventet. Da jeg næste dag tog derop og venligt gjorde opmærksom på dette, udviklede situationen sig meget ubehageligt.
Ejeren reagerede meget aggressivt. Han virkede meget ophidset, og jeg oplevede, at han kastede en 100-kroneseddel mod mig. Jeg sagde, at jeg ønskede det fulde beløb tilbage, hvorefter jeg oplevede, at han kastede flere penge mod mig og råbte, at jeg skulle "skride ud af hans butik" og aldrig komme igen.
Situationen foregik foran andre gæster, og jeg følte mig skældt ud og behandlet respektløst IGEN. I stedet for at forsøge at afklare situationen roligt oplevede jeg, at konflikten blev eskaleret. Han begyndte at beskylde mig for at forsøge at snyde ham, selvom jeg kunne fremvise en bon. Jeg bad om at få bonen tilbage, men i stedet tog han den og rev den i stykker. Derefter begyndte han at hidse sig op og råbe på sit eget sprog, hvilket jeg oplevede som meget ubehageligt.
Det var for mig generelt en MEGET ubehagelig og ydmygende oplevelse. Udover at jeg aldrig kommer der igen, vil jeg heller ikke anbefale stedet!!