Sejersten Kloak Service A/S Reviews 12

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

1. Septic tank service

Written by the company

Vi løser alt inden for kloakrensning, kloakservice, tv-inspektion, slamsugning for private, virksomheder samt offentlige institutioner i hele Nordsjælland.

3.4

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Du må ikke have flere grene i din brønd…

Jeg fik fortaget en sugning af min kloak, da toiletterne var begyndt af “snakke”.
Da der bliver åbnet for brønden er der to grene ind i huset, chaufføren suger kun den ene gren. Vi spørger ham om han ikke skal suge den anden gren også, når nu det ikke kun var tis og papir der gjorde at den var stoppet. Nej nej, den gren er helt fin, er svaret. (Måske har han et syn vi andre ikke har)
Vi står nu med en kloak der forsat er stoppet.
Så vi kan jo vælge at betale 2000 kr. igen, eller finde et andet firma, der godt vil ordne begge grene, når nu der er problemer med begge to.
Jeg ved godt hvad vi vælger, og det er i hvert fald ikke Sejersten igen.

De får to stjerner, da dem i callcenteret virkede meget flinke. Selve arbejdet fortjener ingen stjerner!

25 June 2025

Stor ros til Sejersten!

Vi har haft besøg af Sejersten Kloak Service i forbindelse med et stoppet afløb i vores sommerhus. Det var en meget positiv oplevelse og vi kan kun give vores bedste anbefalinger. Alex og Klaus på kontoret var pædagogiske, informative og venlige og Brian i bilen var venlig og meget grundig. Stor ros til Sejersten!

16 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meget høj faktura og nul kommunikation

Jeg lavede aftale med Sejersten Kloak d. 20. januar 2023 kl 7.45 til at undersøge hvorfor jeg fik kloaklugt i mit badeværelse. Kl 8.15 på dagen er der ikke kommet nogen og jeg ringer til dem, men ingen svarer. Jeg skriver også beskeder uden svar. Kl 10.30 ringer jeg igen, men ingen svarer. Jeg skriver så de skal se bort fra min aftale, da jeg i mellemtiden finder et mere troværdigt firma. Kl 11.30 står der en mand ude foran døren, som kom fra Slangerup, og siger han skal undersøge med kloaklugten. Han kommer ind og lokaliserer straks problemet, da lugten kommer fra et gammelt bidet, som ikke har været anvendt i over 15 år. Han beder mig hente en gryde med vand som jeg hælder i. Bum lugten var væk. Efter ca 15-20 min. kører han igen.
D. 2. februar modtager jeg en regning på over 1.600,-. Jeg kontakter straks Sejersten på mail og oplyser, at jeg ikke er enig i regningens størrelse for 15 min. arbejde og i øvrigt havde jeg afmeldt deres besøg, da de ikke overholder aftalen. Jeg foreslår at slå halv skade for deres rod og den ret enkle opgave taget i betragtning contra den ekstremt høje regning. For ikke at tale om min manglende arbejdsfortjeneste. Jeg hører intet. D. 22. februar rykker jeg igen for svar og hører intet.
D. 14. marts får jeg et kontoudtog fremsendt med det fulde beløb og skriver igen en mail, som jeg stadig ikke har fået svar på.
Alle mine henvendelser har været i en sober og konstruktiv tone.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og vil derfor gerne advare andre mod dette firma. Det virker som om de er fuldstændig ligeglade med deres kunder, overholder ikke deres aftaler, skriver ublu regninger og svarer ikke på deres henvendelser.
Mvh Steffen

20 January 2023
Sejersten Kloak Service A/S logo

Reply from Sejersten Kloak Service A/S

Kære Steffen,

Tak for din bedømmelse, som vi naturligvis er kede af. Dog ser vi hændelsesforløbet noget anderledes end du.

Det er korrekt, at vores mand kom senere ud til dig end aftalt, hvilket vi beklager. Dette sker fra tid til anden, da det ikke altid er muligt at forudse varigheden af alle opgaver.

Vi stiller os dog undrende over, at du både skulle have forsøgt at ringe og skrive til os på dagen for at aflyse aftalen. Vi har 3 mennesker siddende på kontoret, hvilket betyder, at der altid sidder en medarbejder klar til at besvare telefoner og mails. Og vi har efterfølgende tjekket indkommende mail for dagen og kan ikke se, der her ligger mails fra dig. Vi har dog været i dialog med dig efterfølgende, hvor vi også har forklaret ovenstående.

Vi kan godt forstå, det er træls at bestille en fagmand til en opgave, man potentielt selv kunne have udført, men det betyder ikke, at vi kan give ”rabatter” for ærgerlighed, da vi også har forpligtelser til ansatte, stat mv. Vores betingelser fremgår tydeligt på vores hjemmeside, og her fremgår det, at der altid betales pr. påbegyndt time. Beløbet er inklusive moms og dækker tillige transport.

Vi tager afstand fra din påstand om, at vi er ligeglade med vores kunder, og vores priser er i øvrigt på linje med resten af branchen.

Venlig hilsen Sejersten Kloakservice

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig udrykning

Super service, superhurtig udrykning og aldrig brok over adgangveje e.lign. (vores sommerhus ligger på en kotelet-grund, og vi oplever ofte at tunge biler ikke VIL køre derned. Men det har aldrig været et problem med Sejersten). Professionelt og venligt personale - lige fra dem der passer telefonerne til de medarbejdere der rykker ud og tømmer tanken. Vi har brugt Sejersten i flere år og det fortsætter vi med. Det er besværligt at have en samletank, fordi den skal tømmes ofte, men det er heldigvis overhovedet ikke besværligt at have Sejersten. Tvært imod. Min varmeste anbefaling er hermed givet videre.

13 September 2022

Jeg giver med glæde 5 stjerner

Tak til Sejersten Kloakservice for en rigtig fin oplevelse i forbindelse med vores kloak var helt tilstoppet.

For det første gik der ikke lang tid, fra jeg ringede, til de ankom. For det andet var medarbejderen meget imødekommende og virkelig effektiv. For det tredje var prisen yderst rimelig.

Min genbo anbefalede mig at bruge Sejersten Kloakservice. Det var en fin anbefaling, som jeg hermed giver videre til andre.

1 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Manglende kommunikation endte ud i dårlig oplevelse

Hej

Jeg kontakter Sejersten Kloak Service A/S d. 2/5/2022 for at få hjælp til mit stoppede køkkenafløb, og hører tilbage næste morgen, hvor de sender en vogn ud samme dag - super service.

Medarbejderen sender en rensefjeder igennem afløbet og der bliver skyllet efter med lidt vand. Få dage efter viser det sig, at afløbet stopper til igen, så jeg skriver og reklamerer over det første besøg.

Igen hører jeg hurtigt tilbage, og de sender en mand ud samme dag. Denne gang bliver der gået noget mere grundigt til værks, og der bliver også brugt kamera til at tjekke at tingene er som de skal være, og alt virker 100% som det skal.

Jeg antager derfor at alt er i orden, og opgaven er lukket, men jeg modtager nu en ny faktura, hvor de fakturerer mig for 2x så lang tid, som ved første besøg, så jeg nu i alt skal betale for 3x timer - uden at de på noget tidspunkt har informeret mig omkring at det andet besøg ikke var dækket under min reklamation.

Jeg har prøvet at indgå i en dialog med virksomheden, men de fastholder at det (jf. stikledningens opbygning mm. ikke kan betragtes som en reklamation), men de har ikke på noget tidspunkt informeret mig omkring dette, førend at jeg selv vælger at skrive til dem, da jeg undrer mig over at blive faktureret igen.

Man burde vel som kunde kunne forvente, at medarbejderen som kommer ud og besigtiger opgaven, fortæller hvis han skal til at lave noget, som ikke går ind under reklamationen?! Fra min dialog med indehaveren af virksomheden, så fik jeg at vide, at det var mit ansvar at sige stop, hvis jeg ikke ønskede at medarbejderen skulle fortsætte med at arbejde på at løse opgaven.

Det er ikke mit ansvar at sige til medarbejderen, hvornår at noget er en reklamation eller ej? Hvis medarbejderen er i tvivl, så må denne ringe ind til en ansvarlig person og høre ad, om han skal fortsætte eller om der skal en ansvarlig ud og besigtige opgaven.

Så kort fortalt, så hyrer jeg dem til at ordne mit køkkenafløb. Det løser de ikke ved deres første besøg, så jeg reklamerer over besøget, og de vælger så efterfølgende at gøre det ordentligt, og så påstå, at opgavens art ikke falder ind under en reklamation - for at kunne fakturere mig for 2x så meget som oprindeligt.

Så kære potentielle kunde hos Sejersten Kloak Service A/S - hvis du læser dette, så prøv at finde en anden til at løse dine kloakmæssige udfordringer - ellers sørg for at du ikke ender i en situation, hvor du har behov for at reklamere over noget, for de ender bare med at bruge det som en metode til at tjene ekstra.

Martin

Ps. De medarbejdere som har været ude og rense kloakken har været alle tiders - meget servicemindede og flinke.

26 July 2022

Stoppet kloak

Efter at have ringet fik Jeg virkelig hurtig hjælp til en stoppet kloak.
Dygtige medarbejdere som jeg varmt kan anbefale.

19 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Ikke fair business!

Jeg ringede for at høre en pris, for at få spulet en prop mellem mit hus og vejen væk og oplyser samtidig, at der findes firmaer med faste priser på nettet, til bl.a. 895,- inkl. moms og endda endnu billigere. Se fx kimskloakservice

Det ville jeres telefondame ikke svare på, men jeg kan få at vide, at jeres timepris er kr. 995,- og I jo først ved, hvor lang tid der er brugt på opgaven, når I er færdige. "Det kan gå hurtigt eller det kan tage lang tid", siger damen.

"Ok" siger jeg - "men vil du så fortælle mig om der er andre tillæg, moms fx?".

"Ja, det er 8 % olietillæg og moms", svarer telefondamen.

"Ok" siger jeg igen, "jeg stoler på jer - jeg har prøvet det før, det er en ganske lille operation, der ikke tager lang tid, så I kommer bare, når I har tid".

Efter et par timer holder bilen uden for vores dør. Vi tager fotodokumentation for tidspunktet og chaufføren går straks i gang. 16 minutter efter er arbejdet klaret, proppen skyllet væk og chaufføren har drejet nøglen i sin lastbil, startet motoren, sat i gang og kører væk.

Efter et par dage dukker regningen for de 16 minutters arbejde op. Kr. 1.417- svarende til en timeløn på kr. 5.313,75, for at en ufaglært arbejdsmand stikker en slange ned i kloakken og spuler en prop ud, en timeløn der er en topadvokat med minimum 8 års uddannelse og adskillige topkarakterer bag sig værdig.

Altså 1 hel times arbejde faktureret og pludselig har man også sat en miljøafgift på kr. 59,- + moms på regningen, trods jeg aldrig er blevet oplyst herom, i min meget direkte prisforespørgsel.

Jeg gør indsigelse mod regningen - intet svar.

Efter 2 måneder får jeg en betalingspåmindelse.

Jeg sender mail, med henvisning til min indsigelse, og udtrykker min undren over, at firmaet overhovedet ikke gider svare.

Jeg får det korte svar, at de fastholder kravet.

Jeg ringer ind - for at høre hvad der sker - og får efter nogen tid fat i firmaets kørselsleder, som åbenbart har prokura i denne sag.

Kørselslederen indrømmer at kommunikationen har været for dårlig og vil rette op på det (en klassiker...🙄). "Okay" svarer jeg, "og så får jeg en ny regning på det aftalte?"

"Nej, vi fastholder stadig kravet - det er jo sådan vi gør, vi tager altid for minimum 1 time" svarer kørselslederen.

"Men hvorfor fik jeg ikke denne information da jeg spurgte meget direkte ind til, at jeg ville vide alle detaljer om, hvordan i afregner, sammen med informationen om miljøgebyret, der også blev holdt hemmeligt for mig?".

Det kan kørselslederen ikke svare for, men han kan sige, at de fastholder kravet og jeg må så bare konstatere, at regningen ikke bliver betalt før den er som aftalt.

"Så må det jo gå sin gang" siger kørselslederen.

"Ja, det må det jo" replicerer jeg.

Så pas på der ude.

Og ja, det er små penge, men det er princippet i det - og jeg tager den gerne hele vejen til byretten. For når man spørger ind til at få ALLE info om, hvordan man bliver afregnet og detaljer holdes tilbage og efterfølgende undskyldes med "jamen, sådan plejer vi at gøre" så er den jo helt gal.

Fair business er Sejersten Kloak Service A/S i hvert fald lang fra ...

Den ene stjerne er for hurtighed, de stod der indenfor et par timer.
Den anden er for chaufføren, der var venlig nok. Han skal ikke straffes.

De manglende 3 stjerner er pga.
1. man lyver om tillæg (miljøafgift)
2. man lyver, om at der afregnes efter forbrugt tid
3. man negligerer kundernes henvendelser og nægter at afregne som aftalt

4 July 2021
Sejersten Kloak Service A/S logo

Reply from Sejersten Kloak Service A/S

Hej Palle Sørensen,

Du har efterhånden bedømt os alle steder, du har fundet muligt, og du også har været i telefonisk dialog en del gange med vores medarbejdere, kørselsleder og ledelse vedr. ovenstående. Så at påstå at vi ignorerer dine henvendelser, må siges at være en sandhed med modifikationer.
Dog ser vi ingen rimelighed i, at du søger et nedslag i prisen, ved hjælp af ”trusler” om dårlig omtale, da vi har overholdt vores del af den indgåede aftale.

Som skrevet - og sagt - tidligere fakturerer vi altid pr. påbegyndt time, vi henviser i øvrigt til vores forretningsbetingelser på hjemmesiden, ligesom du betaler for kørselstid, der i dette tilfælde er indeholdt i den første time – dette er gængs praksis i håndværksbranchen.

I øvrigt er vi ikke enige i din opfattelse af det passerede.

Vi har heldigvis ganske få utilfredse kunder, men vi anerkender, at der altid vil være nogle, det er umuligt at stille tilfreds.

At du er en af dem, er vi naturligvis kede af.

Sejersten Kloak Service

Take a closer look