Skanderborg Bilcentrum Reviews 64

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har igennem en længere periode brugt Skanderborg Bilcentrum, og vi har været rigtig glade for den hjælp og den service vi har fået. Mennesker bag virksomheden er nogle skønne mennesker som me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet bil med Skanderborg Bilcentrum flere gange og brugt firmaet til service. Det har været fint og aftaler er overholdt. Sidst har S. B. udbedret en parkeringsskade, hvor jeg kunne afhente b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige købt en ny bil hos Skanderborg Bilcentrum, og har hele vejen igennem fået en super god og fair behandling og service. Allerbedst var da vi hentede bilen, og sælgeren minutiøst genne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom til Skanderborg Bilcentrum, med en stor udfordring i at finde den rigtige bil, der kunne passe til min familie. Problemet blev taget meget seriøst og sælger Kenneth Bevan, var yderst kompetent... See more

1. Car dealer

Information provided by various external sources

Skanderborg Bilcentrum A/S er en af landets største Aut. Mazda & Suzuki forhandlere.

4.7

3-star
2-star
1-star

Anbefales

God service. Orden på tingene. Tryg handel. Behagelig og imødekommende kommunikation.

26 March 2026

Hej Pia
Tak for din fine anmeldelse.
Fornøjelse, at levere bil til jer
Mvh. Skanderborg Bilcentrum A/S

Rated 5 out of 5 stars

Vi har igennem en længere periode brugt…

Mennesker bag virksomheden er nogle skønne mennesker som med passion for faget, giver en god oplevelse hele vejen igennem.

Varm anbefaling herfra!

12 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Skanderborg Bilcentrum for deres gode service og yderst fornuftige priser. Tak for det😉

12 January 2026

Hej Boris
Tusind tak for din anmeldelse

Skanderborg Bilcentrum

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt elbil hos Bilcentrum og fik en rigtig god oplevelse. De gav en fair og god pris for vores benzinbil, hvilket vi var meget tilfredse med.
Servicen var helt i top – vi blev mødt med smil, stor hjælpsomhed og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi følte os meget trygge ved at handle med dem.
Da vi var nye i elbil, fik vi en grundig instruktion i bilen på cirka en time, og vi fik samtidig at vide, at vi altid var velkomne til at kigge forbi, hvis vi havde spørgsmål. Det er en service, vi aldrig har oplevet før.

Vi kan varmt anbefale Skanderborg Bilcentrum

9 January 2026

Hej Jane
Tusind tak for dine fine anmeldelse

Skanderborg Bilcentrum A/S

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet bil med Skanderborg…

Sidst har S. B. udbedret en parkeringsskade, hvor jeg kunne afhente bilen en dag før aftalt. Meget OK.
Bliver altid mødt af venlige medarbejdere.

1 October 2025

Fair pris
Samt meget grundig introduktion til den nye bil, kan klart anbefales herfra

12 September 2025

Hej Dorte
Tak for din gode anmeldelse. Godt at høre du er glad for vores service
Mvh Skanderborg Bilcentrum

Fin service

Fin service, købt nu Suzuki Swift. Alt fungerede

8 September 2025

Hej Lena
Tusind tak

Altid god service

Så har bilen igen været til service på mit foretrukne værksted.
Jeg får altid en god service og et smil.
Dem vil jeg gerne anbefale.

25 August 2025

Hej Tine
Tak for din fine anbefaling, det sætter vi meget pris på
Mvh. Skanderborg Bilcentrum

Rated 5 out of 5 stars

Har rigtig gode erfaringer med deres…

Har rigtig gode erfaringer med deres værksted.
Jeg har i flere år brugt Skanderborg Bil Centrum til service og reparation af mine biler. Altid og og venlig service og fornuftige priser.
Plus point for at man modtager en nyvasket bil vex afhentning.

10 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde min bil til service og tog et…

Jeg havde min bil til service og tog et kig på deres brugte el biler, jeg faldte for en lille vw e up og efter en prøvetur solgte jeg min benzinbil til dem og købte up'en.
Jeg har absolut ingen erfaring med elbil, hvilket jeg fortalte sælger og regnede med, at han ville vejlede mig professionelt, jeg læste op på nettet og kunne se, at rækkevidde var over 200 km og 180 km i dårligt vejr. Allerede på turen hjem brugte jeg et kvart batteri, 30 km, jeg kunne køre 65 - 75 km på et fuldt opladet batteri.
Jeg var så skuffet og ulykkelig over mit køb og efter en uge, spurgte jeg, om ikke de ville lade handlen gå tilbage. Det ville de heldigvis godt, om det er fordi vi gennem årene har købt 7 nye biler hos dem og brugt deres services, det ved jeg ikke.
Sælger ændrede fuldstændig karakter, virkede fornærmet og beklagede på intet tidspunkt, tværtimod sagde han, at jeg sikkert også havde varme i sædet, når jeg kørte og sådan et batteri mister ydeevne når det er minus 10 grader, hvornår har vi haft det de sidste par uger? Ydermere ville han være rigtig træt af, hvis jeg skulle have min gamle bil igen, den var lige gjort klar til salg, men han ville tale med chefen og vende tilbage til mig. Det gjorde han og jeg skulle vide, at det var ikke omkostningsfrit at handle med biler, så jeg kunne afleverer e up'en for 10.000 eller jeg kunne afleverer og få min gamle bil til 15.000.-
Jeg følte mig taget fuldstændig til gidsel og ville komme til at mangle en bil samt et tab på 10.000.-
Jeg valgte at få min gamle bil igen til 15.000.-
Jeg er så bitter og ærgerligt, havde jeg da bare fået en ordentlig vejledning fra sælger, så havde jeg aldrig købt den eller i det mindste en beklagelse.

17 December 2024

Hej Louise
Det var ikke noget ønskescenarie for hverken dig eller os. Jesper som solgte dig bilen fortalt dig klart og tydeligt, at en elbil eller en bil generelt ikke kan køre det som den står opgivet til, og specielt ikke om vinteren. Det tænker jeg er klart for de fleste, men alligevel fortæller vi det altid til kunderne så der ingen tvivl er. Endvidere fortalte du, at bilen kun skulle køre 10-20 km om dagen, så rækkevidden var ikke så afgørende. Så det undre os at du på ca. en uge ændrede mening, og ikke vil give bilen en chance. Din gamle bil havde vi allerede brugt en del tid og penge på, at gøre salgsklar, og vi havde også en kunde til bilen. Så de 5.000 kr. for, at få din egen bil igen dækker kun nummerpladerne samt den tid og penge vi har brugt på din gamle bil. Vi tilbød dig også at finde en anden bil, men det skulle være her og nu, og eftersom vi ikke havde en bil her og nu som kunne matche den købte bil, valgte du selv den løsning. Vi er derfor ikke helt tilfreds med, at du beskylder os for dårlig vejledning pga. pludselig opstået rækkevidde angst. Håber trods alt du er glad for din gamle bil.
Skanderborg Bilcentrum A/S

Overholder ikke aftaler

Efter at vi i fredags havde brugt to timer ude ved Skanderborg Bilcentrum, hvor vi havde aftalt med en sælger, at vi skulle købe deres MG5, så blev den solgt til anden side af en anden sælger.

Det er på trods af at butikken åbnede kl. 11 og at vi ringede kl. 11 følgende åbningsdag.
Vi fortalte sælgeren at vi havde en aftale med den anden sælger, og sagde ja tak til tilbuddet, hvorefter han gik imod det fordi den anden nu var taget på ferie.
Vi ringede og sagde at vi ville komme ud og skrive under, og at vi takkede ja til tilbuddet, men han sagde at der var nogle ude og prøvekøre bilen og at de havde førsteret.
På trods af vores tilbud og vores aftale med den første sælger.

Dybt uprofessionel medarbejder, som virkede for konfliktsky til at holde vores aftale med den anden sælger - på trods af informationen herom.

Jeg vil ikke anbefale at handle her, da aftalerne ikke bliver overholdt. Vi havde alt klar og fulgte aftalen, men det gjorde de ikke på trods af at alt var ok fra vores side.

Der er efterfølgende ikke tilbudt hjælp med at finde lignende bil hjem til os af nogle af de to sælgere.

28 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Havde lånt min bil ud til nogle venner

Havde lånt min bil ud til nogle venner, desværre gik den i stykker og de kørte ind til Skanderborg bilcentrum, det ville jeg selv have gjort, i det jeg før har fået lavet bilen der og med fuld tilfredshed, i dag ville jeg høre hvad der var sket med min bil, det skulle jeg overhovedet ikke blande mig i, det var jo ikke mig der havde sat bilen ind, mage til arrogant opførsel fra værkstedets side har jeg aldrig været ude for før, så hvis det er det nye ansigt fra Bilcentrums side, så er det ikke svært at finde et nyt værksted.

16 May 2024

Super oplevelse - Dacia Jogger

Vi har købt en flot Dacia Jogger. Vi siger tak for god vejledning og service. Vi valgte at finansere gennem sælger, da vi fik et godt tilbud. Vi er meget tilfredse, og anbefaler Skanderborg Bilcentrum. Vi blev betjent af Jesper, som var meget høflig og hjælpsom. Under hele handlen var der god kommunikation og tryghed.
Mvh Stina og Michael

19 April 2024