Skimmelsikker Reviews 1

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Læs denne anmeldelse før du overhoved…

Læs denne anmeldelse før du overhoved overvejer skimmel sikker!
Lang historie!
Jeg fik et tilbud på 30.000 inkl moms på sanering og fjernelse af omkring Ca. 50kvm puds inficeret med gammel skimmel. Plus skamowall til karnap, 2 kviste og skorsten.
Super tilbud!
Adam lyder super venlig og imødekommende (hvilket han også er!). De kommer, vi går lige områderne igennem, de sætter i gang, og jeg smutter.

Det jeg ser inden jeg går, er at mester har efterladt sin unge svend/lærling iført en hvid malerdragt, blå latex handsker og en støvmaske uden filter.
Der er ikke lavet noget forsegling, dækket af på nogen som helst måde, der er ingen miljøboks eller nogle sikkerhedsstandarder der overholdes. Han står og hamrer puds af, som ikke er blevet saneret eller gjort vådt, men blot støvsuget overfladisk med en hepa støvsuger. (for god ordens skyld: deres fremgangsmetode er af med puds, dampning og sanering)

Jeg har meget at tænke på, og genspiller først billedet i mit hoved om aftenen, og kan ikke falde i søvn. Om morgenen ringer jeg til Adam. Han fortæller at de regner med at være færdige senere i dag. Men så får jeg lige forklaret mine bekymringer. Og får pointeret at der nu er svampesporer i alle de tilstødende rum, som de har arbejdet i. Adam er igen meget venlig og imødekommende, forklare at han troede at der var skimmel i det hele, og at han troede at alt skulle smides ud alligevel. Det skal det ikke, der er et fuldt funktionelt køkken, med køkkenmaskiner stående på bordet, blomster, der er tonse meget værktøj, værnemidler og ting vi bruger under renovering, madvarer der står fremme og overtøj der hænger pænt på bøjler i entreen. Derudover er der ikke skimmel i de tilstødende rum, og da det nu er spredt til dem og alle overflader, så kræver det en fandens god slut rengøring. Hvor han siger der selvfølgelig bliver støvsuget efterfølgende. Han kan godt se hvad jeg mener, og selvfølgelig skal det nok ordnes ordentligt. Vi aftaler at mødes dernede og snakke om det.

Mens jeg venter på ham, får jeg ringet rundt. Bl.a. Til min far som har arbejdet 15 år i polygon, og været tillidsrepræsentant. Jeg forklare, og får selvfølgelig ren besked om hvilke sikkerhedsstandarder der er, og hvad man som minimum skal sørge for. Og dertil også at de slet ikke har styr på, hvad de laver.

Jeg ringer og får fat på Adam tre kvarter efter aftalt mødetid. Hvor jeg er rimelig ærlig, at det er en rigtig pubæ situation det her. Adam er med mig. Men jeg skal lige trykke ham lidt på maven, så jeg spørger hvordan han tænker ift. Resten af arbejdet med Afdækning og miljøboks. Adam spørger hvad jeg mener med miljøboks. Derudover må jeg også tale lidt mere ind i slutrengøringen ift. At ALLE overflade skal tøres af - helst dagen efter støvsugningen, så sporerne kan lægge sig. Samt hvordan han så i første instans havde kunne fortælle mig, at de ville være færdige i dag? Han kommer med lidt svar til det, og lover at det nok skal laves ordentligt herfra, han kan godt se hvad jeg siger, og de selvfølgelig også vil kvittere med en luft test gratis efter endt arbejde.

Super fint! Men min mavefornemmelse siger, nej. Så mens jeg venter på Adam og hans gut kommer, får jeg ringet rundt og aftalt, at nogle andre kommer og afslutter opgaven.

Adam kommer, jeg fortæller at de ikke kommer til at arbejde videre her. Og det her er den eneste ros! Adam, åh Adam. Jeg synes faktisk du er sej. Du stiller nysgerrigt spørgsmål til hvorfor, jeg forklare, du forstår og jeg tilbyder et forlig på det arbejde i har lavet so far. DU er en flink mand. I pakker sammen, giver mig hånden, undskylder og siger at jeg har helt ret, og når kunden har ret, har kunden ret.
Så tak for at være til at snakke med Adam. Du skal over i en anden virksomhed, og yde din gode kundeservice men med god samvittighed om, at du også laver et godt stykke arbejde. For det her, er under alt kritik.

Alt i alt, super nederen. Jeg kommer til at skulle punge ud med en del mere end regnet med. Men nu ved jeg det bliver med ordentlig Afdækning, miljøboks og det hele. Og jeg har lært en del om skimmel 😅

Så til læseren, find en anden virksomhed.
Mvh.
Simon