See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Første gang hos SMÅK , en dejlig oplevelse. God central beliggenhed, god atmosfære, Emilie tog godt i mod mig og gjorde så godt et stykke arbejde at man får lyst til at komme igen. Kan anbefales hvis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Blev mødt af Sandra ved ankomst, urolig sød og meget imødekommende. Fik laver 2 meget fine tatoveringer. Meget professionel med både tegning og godt samarbejde i forhold til størrelsen og placering a... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Min første oplevelse af klinikken og behandlingen var fin. Jeg følte mig også godt tilpas bagefter. God info og behagelige omgivelser. Behandlingen var så godt som smertefri, så jeg glæder mig til hel... See more

Company replied

1. Beauty Salon
  2. Health and beauty shop
  3. Skin care clinic

Written by the company

Hos SMÅK kommer du altid i første række, og vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige kundeservice. Vi lægger stor vægt på, at være opmærksomme på dine ønsker og behov, men også på at være ærlige, hvis vi ikke mener, at fedtfrysning eller lign. behandling er den rigtige løsning for dig. Få resultater med den nyeste teknologi inden for fedtfrysning hos SMÅKs certificerede personale. Vi er specialister i fedtfrysning, muskeltoning & strækmærkereducering i klinikken. Hos SMÅK forhandler vi også eksklusive spaprodukter fra franske La Sultane De Saba og Academie. Hos os finder du også N’finity Beauty, som udfører behandlinger med botox og filler.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super rart og hyggeligt sted

Super rart og hyggeligt sted, med betjening i verdensklasse! 🤩👌🏻

1 June 2022

Hej Randi,
Tusind tak for din fine anmeldelse af dit besøg hos os. Det sætter vi stor pris på. ❤️

Kompetent og imødekommende klinik

Kompetent og imødekommende klinik. Fine lokaler. Man er i trygge hænder.

21 March 2022

Hej Helene,

Rated 5 out of 5 stars

Småk er den smukkeste lille butik med…

Småk er den smukkeste lille butik med super lækre behandlinger skøn forkælelse det bør i unde jer selv

18 March 2022

Hej Louise,

Super god betjening

Super god betjening, kan varmt anbefales❤️

18 March 2022

Hej med dig,

Rated 5 out of 5 stars

Selvom jeg kun var inde for at spørge…

Selvom jeg kun var inde for at spørge om råd og vejledning, var det en super positiv oplevelse. Smilende og imødekommende personale 👍

12 March 2022

Hej Asiye,

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed, nærværende og utrolig dejlig behandling

Hos Mia får man en helt fantastisk oplevelse. Ekstremt nærværende og vanvittig dygtig til sit fag. Den absolut bedste skønhedsklinik i Slagelse. Glæder mig til flere behandlinger 😍

10 March 2022

Hej Camilla,

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning om behandling og flotte…

God vejledning om behandling og flotte lokaler! Meget tilfreds kunde👍

10 March 2022

Hej Sandra,

Hudanalyse hos Michelle

Hudanalyse hos Michelle. Virkelig professionel behandling, god vejning ift hudpleje og fokuspunkter.
Derudover er der ekstremt høj servicekvalitet. Man føler sig altid velkommen og i gode hænder hos de søde piger. Kæmpe anbefaling!

8 March 2022

Hej Klara,

Rated 5 out of 5 stars

Altid rigtig god service og smilende…

Altid rigtig god service og smilende medarbejdere, der gør man føler sig tryg ved det de laver. Kan helt klart anbefales!

3 December 2021

Hej Amanda,

Første besøg hos SMÅK

Har for første gang besøgt SMÅK i Slagelse. Har fået en skøn behandling, og følt mig meget tryg. Ingen tvivl om, at Mia ved hvad hun laver! Jeg glæder mig meget til at se resultaterne. Kan varmt anbefale klinikken og vil selv komme igen!

21 July 2021

Hej Anne,

Rated 5 out of 5 stars

Selvforkælelse i trygge og hyggelige rammer

Man føler sig sig i tryg lige fra man træder ind ad døren. kompetent personale derved hvad de snakker om, og hjælper dig igennem hele forløbet.

9 April 2021

Hej Katja,

SUPER tilfreds!

Jeg kontaktede SMÅK Slagelse, fordi jeg var lidt kede af mine håndtag på nedre ryg. Fik en god snak med Mia, og besluttede mig derefter at give det et forsøg. Hold da op, hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Min krop responderer rigtig godt på behandlingen, og mine “håndtag” er reducerer væsentligt. Kommer helt sikkert igen!

9 November 2020

Hej Casper,

Har besøgt “SMAAK” i Slagelse

Har besøgt “SMAAK” i Slagelse. Fik en super god betjening af Mia, der er indehaver. Hun fortalte om behandlingen inden - det var meget professionelt. Var nok en smule skeptisk . Fedtfrysning havde jeg aldrig hørt om, men det virker - allerede efter første behandling var jeg 6 cm. mindre i omkreds. Kommer helt sikkert igen i den hyggelige klinik.

Hej Birgitte,

Den bedste oplevelse hos SMÅK

En varm anbefaling af SMÅK i Slagelse. En god behandling i meget hyggelige og smukke omgivelser. Mia sørger for at du føler dig godt tilpas og sikrer dig gode resultater. En klar anbefaling herfra.

Hej Emilie,

Fantastisk service

Fantastisk service, god fedtfrysning med resultater!

Hej Esther,

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse med både…

Virkelig god oplevelse med både fedtfrysninger og atmosfære i klinikken. Dygtig pige og grundig vejledning:) mine bedste anbefalinger til SMÅK!

Hej Camilla,

Take a closer look