Smrdienstverlening

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oplichting! Nooit mee in zee gaan! Onze electra viel uit, ze kwamen snel, 2 keurige heren in uniform. Na 10 minuten werk leek de stroomstoring opgelost, we betaalde bijna 1100 euro. Nadat ze weg waren... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vragen teveel geld, geen factuur, negeren je telefoontjes of zetten je in de wacht en hangen op!!! Zogenaamd zzp'ers. Schaamteloze mensen. Was een Nederlandse of Belgische jongeman (accent) van rond... See more

Rated 1 out of 5 stars

Stroomstoring. Contact met ElektricienBlok.nl Uiteindelijk voor 1400 euro wat schakelaars vervangen in de meterkast. Na betaling ontdekt dat dit geld naar SMR dienstverlening is terecht gekomen. Bei... See more

Contact info

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Geen ander woord voor. "Adam" heeft niet gedaan wat hij van tevoren zei. €1499.99 betaald, nadat hij mijn vrouw en kinderen had bedreigd. Mijn vrouw had electricienblok.nl gebeld. Website is niet meer beschikbaar. De betaling ging naar SMR dienstverlening. Geen enkel telefoonnummer is nog in de lucht, wordt niet gereageerd op mail.
Uittreksel KvK meldt het volgende:
KvK-nummer 94604010
Pagina 1 (van 1)

De onderneming / organisatie wil niet dat haar adresgegevens worden gebruikt voor
ongevraagde postreclame en verkoop aan de deur.

Onderneming
Handelsnaam SMR Dienstverlening
Rechtsvorm Eenmanszaak
Startdatum onderneming 01-07-2024 (datum registratie: 31-07-2024)
Activiteiten SBI-code: 42220 - Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels
Werkzame personen 1
Vestiging
Vestigingsnummer 000060062010
Handelsnaam SMR Dienstverlening
Bezoekadres Kabelstraat 5, 1322AD Almere
E-mailadres mahh9562@gmailpuntcom
Datum vestiging 01-07-2024 (datum registratie: 31-07-2024)

Leggen van glasvezel.

Werkzame personen 1
Eigenaar
Naam El Ashmawy, Mahmoud
Geboortedatum 27-02-2005
Datum in functie 01-07-2024 (datum registratie: 31-07-2024)

14 November 2025

Oplichters tel 085 853695919

Oplichters , ben er in getrapt.
Moest€135.00 betalen na 35 min werk!
Na geprint te hebben bleek €835.00 van de betaalrekening af te zijn geschreven , schorem zonder geweten.
Later bleek het probleem niet te zijn verholpen.!!!!

1 December 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Helaas mijn schoonmoeder voor 1300 euro getild door beetje in de meterkast te rommelen. "1000 euro materiaalkosten" maar geen doosjes van vervangende materialen te vinden.

Dreigde alles er uit te trekken als er niet onmiddelijk werd betaald, ging van vriendelijk naar dreigend in no-time.

Aangifte geprobeerd te doen maar politie ziet dit als "civielrechtelijk" en rechtbijstandsverzekering aangesproken maar dat zal weinig kans van slagen hebben vrees ik.

22 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Noodgeval gehad door stroomuitval bij…

Noodgeval gehad door stroomuitval bij een dame van 91 jaar waar ik mantelzorger ben. Gebeld naar : Elektricienvakman.nl . Alles gemaakt. Direct betalen € 2397,99 !!!!!! Factuur nooit ontvangen en opnieuw gebeld. Zodra het woord factuur genoemd werd, werd de verbinding verbroken en is mijn telefoonnummer geblokkeerd. Deze week fa ik aangifte tegen ze doen.

19 November 2025

Oplichters 1ste klas

Oplichters 1ste klas. Ga niet in zee met dit bedrijf. Ook wij zijn opgelicht voor 1200 euro vanwege een stroomstoring. AUB opletten met dit bedrijf. Ik ben hard op zoek naar het adres van deze personen, ik denk dat op het privé adres wat op de website staat deze personen niet aanwezig zijn. Bedankt alvast voor de informatie.

20 November 2025

Oplichters

Oplichters! Man met Albanees uiterlijk heeft uurtje gewerkt aan electriciteit. Rekening van 360 euro, maar heeft oudere mensen 1999 afgetroggeld. Weet iemand het adres? Rijd er zo heen! Echt oplichters. Aangifte is gedaan, maar heeft dat zin?

7 November 2025

BEL NIET!!

BEL NIET!!! FRAUDE!!
verbonden aan electricien blok.
KvK 77440212 van elektricienblok bestaat niet.
Opgelicht voor 900 euro. Zeggen dat ze de aardlekschakelaar vervangen hebben, maar dat is niet gebeurd

8 November 2025

Kijk dit zijn échte oplichters

Kijk dit zijn échte oplichters

10 minuten binnen en honderden euro’s betalen
Geen factuur

Mensen doe aangifte en bel ook de belastingdienst maar, dit is allemaal oplichting en fraude

Ze willen niet reageren, dus aangifte gedaan en melding bij de FIOD...

7 November 2025

Absoluute oplichterij

Ook mij is oplichting ten deel gevallen.
Slachtoffer van Google's vermelding als ambulante elctricien kwam ik ook bij SMR Dienstverlening terecht voor storing aan huisbel.
Ambulante electricien op bezoek gehad, die na circa 40 min werk (jammer genoeg niet gevolgd tijdens werkzaamheden) optelsom van kosten presenteerde van €473. Storing nog niet geheel verholpen aangezien 1 onderdeel niet bij zich had. Zou volgende dag terug komen voor afwerking. En rekening toezenden op emailadres.
Allemaal niet gebeurd. In rekening gebrachte onderdelen ook niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar.

3 November 2025

Oplichting

Oplichting! Absoluut niét mee in zee gaan; exorbitant hoge prijzen. Voor 8 meter wasmachineafvoer ontstoppen 1020 euro kwijt (35 euro plus 169 euro voorrijkosten, en dan 80(!) euro per meter rekenen!) Achteraf geen factuur, telefoonnummer op de website is niet in gebruik, niemand meer te bereiken. Op het moment zelf lijkt het allemaal redelijk, het probleem is ook goed verholpen, maar dit had maximaal 250 euro mogen kosten. Daar kom je helaas te laat achter. Je reinste oplichting.

5 November 2025

Voor stroomstoring gebeld

Voor stroomstoring gebeld, zijn opgelicht voor 2000 euro… man van gok rond de 35 jaar met buitenlands uiterlijk en een Brabants accent. Iemand een naam of goed adres? (op de adressen die op het KVK nummers staan na). Dan kunnen wij voor eigen rechten gaan spelen.

28 October 2025

Stroomstoring te duur verholpen

Stroomstoring. Contact met ElektricienBlok.nl
Uiteindelijk voor 1400 euro wat schakelaars vervangen in de meterkast. Na betaling ontdekt dat dit geld naar SMR dienstverlening is terecht gekomen. Beide partijen geven niet thuis. Geen factuur, 1400 euro lichter. Enige positieve is dat de stroom het weer doet. Geen duidelijke afspraken vooraf direct pinnen, en het grootste nadeel is dat er een goed verhaal vertelt wordt. Les geleerd, volgende keer maar weer de lokale stroomboer.

18 October 2025

Oplichters

Ook ik ben opgelicht door deze 2 jonge mannen. Komen in je huis in uniform, geven foutieve informatie en gaan snel aan het werk.

Na korte tijd al klaar en direct moeten afrekenen. Er was niets uitgevoerd bleek later. Ongelooflijk.

Telefonisch niet meer bereikbaar.

Heb ook aangifte gedaan bij de politie.

15 October 2025

OPLICHTERS

Schaamteloze mensen. Was een Nederlandse of Belgische jongeman (accent) van rond de 30. Aangifte wordt al gedaan. Jullie adres Baai 140, Lelystad mag hierbij ook bekend zijn!
KVK staat op Kabelstraat 5, 1322AD Almere

13 October 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters, niet mee in zee gaan! Ze zouden groepenkast vernieuwen en aansluiting gereed maken voor 3 maal 25 amp. Dat blijkt achteraf niet gebeurd. Wel heb ik ter plekke € 1.729 moeten betalen. Een rekening wordt beloofd maar krijg je niet. Ook niet na herhaaldelijk bellen, want dan wordt de verbinding verbroken. De reviews op hun site smrdienstverlening.nl lijken verzonnen, het opgegeven telefoonnummer werkt niet en een bericht kan niet verstuurd worden. Helaas dat de wereld dit soort oplichters heeft en dat het weer mensen met een allochtone achtergrond zijn.

22 September 2025

WAARSCHUWING!!!!!! OPLICHTING!!!

Waarschuwing!!!
Smr dienstverlening Lelystad!! 0857440769
Noemen zich erkende elektriciens, nou niet dus.
Alles halen ze los en dan op een gegeven moment hebben ze materiaal niet bij hun want dat heeft een collega. Bedrag afgesproken en als je pint blijkt het 4x zoveel te zijn maar de heren waren heel snel vetrokken.
Deze heren rijden in een wit busje en zijn van buitenlandse afkomst
Telefonische contact gehad en werd zeer onbeleefd behandeld en daarna werd de verbinding verbroken.
Dit bedrijf heeft al meerdere mensen bedonderd maar dan onder een ander telefoonnummer wat niet meer bestaat !!
Aangifte gedaan...

24 September 2025

Let op oplichters!

Let op oplichters!
Ze doen niet wat ze beloven en gaan met onverrichte zaken weer weg.
Laten oude mensen betalen voor iets wat niet is gedaan!
Geen contact te krijgen met dit "bedrijf"
Hangen gewoon op als je belt en nemen daarna niet meer op.
Contact formulier werkt niet.
Telefoonnummer op de site is niet bereikbaar.
Het adres van het "bedrijf" is een woning in Lelystad.

23 September 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look