See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte et Philips skærehoved her. Fik dagen efter en mail om at ordren var annulleret, uden nogen begrundelse. Samme dag hævede man beløbet fra dankortbetalingen. Svarede ikke på mail in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte 25 støvsugerposer, men der var en fabrikationsfejl. Jeg sendte dem en e-mail (ikke telefonnummer på hjemmesiden, så lidt skepsis). En time efter blev jeg ringet op af en meget servicevenlig... See more

Company details

1. Cleaning products supplier

Information provided by various external sources

Stort udvalg af billige støvsugerposer til salg. Mangler du billige støvsugerposer til din støvsuger? Vi har markedets billigste støvsugerposer i vores online shop.

3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

E-mærket butik, der sendte straks

E-mærket butik, der superhurtigt leverede batterier til en robotstøvsuger. Desværre viste det sig at være et fejlkøb fra min side, så varerne blev returneret. Den sidste stjerne mangler pga den lange tid, der gik, før pengene blev refunderet.

27 March 2024

Findes firmaet overhovedet?

Jeg har bestilt en vare og fået en bekræftelsesmail. Herefter har jeg intet hørt i 3 uger, og firmaet svarer ikke på telefon eller mail. Heldigvis har de (endnu) ikke trukket penge.

28 December 2020

Firmaet lover levering 1-3 dage

Firmaet lover levering 1-3 dage, jeg bestiller og betaler støvsugerposer, da jeg modtager ordrebekræftigelsen står der, PÅ GRUND AF FERIE SENDES VAREN TIDLIGST OM 2 UGER.

31 December 2018

Super hurtig levering

Bestilte en pakke støvsugerposer herfra, efter jeg måtte stoppe bilrengøringen utidigt, da min gamle pose var totalt fuld.
Troede huset skulle ligne en svinesti længe, men bare to dage senere (og endda midt i pinsen) modtog jeg mine støvsugerposer.
Super anbefaling herfra!

18 May 2016
Rated 2 out of 5 stars

Bestilling kom på mail herefter skete der ikke mere.

11-10-2015
Hej Støvsuger poser

Jeg vil nu forvente at ordren pr 09-09-2015 er annulleret grundet en omstændighed som i ikke pt har fundet ud af, men vil vende tilbage med! og jeg vil svare tilbage med at jeg ikke har mere tid til at vente på respons og at jeg allerede Mandag 12-10-2015 skal bruge nogle erstatninger så vil blive glad hvis vi bare glemmer vores bekendtskab.

Mvh
en der aldrig nåede at blive kunde hos jer

11 October 2015
Rated 1 out of 5 stars

Helt utrolig dårlig service!

Har i søndags bestilt støvsugerposer hos Stoevsugerposen.dk, og hold da op en dårlig service, de skriver på deres hjemmeside, at man modtager varen, 1-3 hverdage efter bestilling, så får jeg en mail tirsdag sen eftermiddag, at de ikke har mit vejnr., (som stod på ordren, da jeg sendte den) jeg mailer straks nummeret tilbage, men hører ikke mere. De kunne jo enten ringe eller søge på krak/De gule sider, der er ikke andre der hedder Nøhr på min vej. Så ringer jeg torsdag ved 11-tiden, fordi posten har været her UDEN pakken, og spørger til, hvornår jeg kan forvente at de sender den, og hvis ikke den er sendt, vil jeg annullere ordren, da jeg med 4 katte og 2 hunde, skal kunne støvsuge hver dag. Men mærkeligt nok, så er pakken pludselig lige blevet sendt, hvem sender pakker kl. 11 om formiddagen? Nå så må jeg jo forvente at den kommer med posten i dag (de kommer altid ved 11-tiden om formiddagen), det har jeg betalt 42 kr. for, at få leveret med Post Danmark. Men så i går aftes kl. 18:51, får jeg en mail fra GLS, at de har min pakke og den kan komme hele dagen og hele aftenen, og hvis ikke jeg er hjemme, så tager de den med igen og det koster kun 39 kr., men der er trukket 42 kr. på min konto. Hvor er det dog en dårlig service, så nu sidder jeg her og venter og venter og venter... Så lad endelig være med at handle der, hvis I vil undgå problemer... Ps. Jeg har sendt en mail i går aftes og igen i formiddags, uden nogen form for respons.

12 June 2015

Meget langsom kommunikation.

Jeg bestilte en lænsepumpe og modtog allerede dagen efter en pumpe, som slet ikke svarede til den bestilte.

Derefter gik kommunikationen særdeles langsomt og først efter mere end tre uger og flere rykkere, blev betalingen tilbageført.

Det forekommer lidt underligt at køb hos stoevsugerposer.dk leveres fra en anden netbutik med navnet stoevsugerposen.dk

17 April 2015
Rated 2 out of 5 stars

Refusion af penge? - no way!

Bestilte et filter til min støvsuger som viste sig at være det forkerte filter. Det var dog min helt egen skyld og ikke fordi firmaet sendte en forkert vare. Jeg returnerer - dog uden at sende det anbefalet (dum som jeg er) .... og varen bliver pudsigt nok aldrig modtaget!
Jeg har ikke tidligere oplevet tilsvarende problemer med PostDanmark, når jeg har returneret varer til andre firmaer.
Jeg er færdig med at handle hos Støvsugerposer.dk

PS - jeg har i øvrigt redigeret i min anmeldelse efter at have modtaget en mail fra støvsugerposer.dk med trussel om retslig erstatningssag pga. "svigagtig anmeldelse". :-(

5 February 2015
Rated 2 out of 5 stars

Langsom service og urigtig information

Jeg bestilte 2 pakker støvsugerposer. 4 hverdage senere rykker jeg for en leveringsdato og får at vide, at der "er sket en fejl på pakkeriet, men at ordren nu er sendt". Det viser sig dog ikke at være tilfældet. Pakken dukker nemlig ikke op de næste 4 hverdage - jeg skriver efter et trackingnummer, men får ikke svar.

Da jeg 5 dage senere gerne vil annullere min bestilling, så sker der noget og pakken bliver nu endeligt afsendt.

Handler ikke her igen.

21 August 2014
Rated 2 out of 5 stars

Ordrebekræftelse modtaget, men da jeg rykker dem for levering viser det sig at varen er udgået hos dem

Jeg bestilte søndag kulfilter via hjemmesiden og fik fin ordrebekræftelse. Ved normal levering skriver de at varen kan afsendes mandag og kunden modtage varen tirsdag. Torsdag eftermiddag kontakter jeg dem pr telefon for at få en status og mødes af venlig betjening. Dog viser det sig, at varen er udgået af deres sortiment (trods ordrebekræftelse) og at de desværre lige har glemt at give besked. Det er uheldigt når der er lavet aftale med håndværkere hvor filteret skal bruges.
Det ville have været rart hvis bestillingen ikke var glemt/syltet, men at jeg istedet for en ordrebekræftelse havde modtaget den rigtige besked.
De tilbyder at prøve at spørge andre om de har pågældende filter liggende, men min vurdering var at det var hurtigere selv at købe det.

7 August 2014
Rated 3 out of 5 stars

Langsom reklamation

Meget langsomme i optrækket hvis noget går galt - i mit tilfælde en forkert vare. Men søde nok, når man bliver sur nok...

11 June 2014

super godt firma .

som en der handler meget på nettet , er det befriende at købe hos et firma , der modtager ordren om middagen , og modtage varen med post næste dag . rigtige vare og i god stand .

6 June 2014
Rated 1 out of 5 stars

Svare ikke på min mails om reklamation

Meget dårlig service!!!
Jeg har købt en hurtigsnitter fra Bosch, som gik i stykker anden gang jeg brugte den. Jeg sendte en mail til støvsugerposer og fik et svar, at de lige skulle undersøge hos Bosh hvordan de skulle forholde sig. Der gik så en måned uden svar. Jeg skriver så til dem igen, og de svare at de nok skal sætte gang i noget. Men der sker ikke en dyt. jeg har sendt dem flere mails siden og de svare ikke. Så min opfrodring er ikke at handle hos dem, de hjælper dig ikke ved reklamation.

28 May 2014

Stadigvæk OK - sidste handel var december 2010

Skulle igen have støvsugerposer til min Electrolux - bestilte på hjemmesiden, da de var lidt billigere end Elgiganten. Bestilt fredag 7/3-2014 og leveret med Post Danmark onsdag den 12/3-2014. Vare som beskrevet.
Så længe de er billigere end de andre og levere som aftalt, vil jeg handle her igen.

12 March 2014

Take a closer look