Kundeservice eller mangel derpå
Først så vil jeg godt rose jer for den smule råd og vejledning jeg fik pr telefon
Som ny Mazda ejer købt hos en anden forhandler i nordjylland ledte jeg efter et autoriseret værksted i en overskuelig afstand fra Lemvig at gøre brug af i fremtiden
Først havde jeg et mindre problem med keyless entry som drillede periodevis som jeg også fik god vejledning om pr telefon kort tid efter havde jeg et nyt problem med en utæt sprinklervæske beholder og tager kontakt til værkstedets værkfører igen med et ønske om et prisoverslag da det er forhandleren jeg købte bilen af som skal betale regningen
Svar retur fra værkføreren
"Hej igen
Jeg vil ikke lave et tilbud på noget vi ikke har set på. Og jeg vil ikke brug mere tid på det har så må du kører til Hjørring så må de kig og lave bilen."
Det svar krævede godt nok 2 genlæsninger for jeg har aldrig i de 15 år jeg har haft bil benyttet mig af et værksted som kunne drømme om at sige sådan
Jeg ved i hvertfald at på min egen arbejdsplads at snakkede jeg sådan til vores kunder, havde jeg ikke noget arbejde længere og det er utroligt at man slår sig op på at være autoriseret mazda værksted og så gider man ikke hjælpe folk som også har en mazda
Lige nu er jeg i tvivl om hvad næste bilmærke skal være for her kan man ingen hjælp få og ønsker heller ikke benytte et værksted som anser mig for at være til ulejlighed/besværlig og samtidig skal betale for det