Svendborg Scanningsklinik Reviews 244

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god og dejlig oplevelse, selvom det ikke var så positive omstændigheder. Man kommer ind og føler med det samme en tryghed og bliver forklaret alt. Ville anbefale stedet til alle.

Rated 5 out of 5 stars

Wicki har fulgt mig i flere graviditeter; gode som dårlige og altid mødt mig med varme, ro og professionalisme.

Rated 5 out of 5 stars

Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse! Vi havde booket en kønsscanning, men hun tjekkede det hele igennem og forklarede alt hvad hun så, som gjorde os meget trygge ved det hele. Og mega fedt at der var mulighed for... See more

Company details

1. Pregnancy care centre

Written by the company

Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.

5.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ro og omsorg i en sårbar situation

Vi mærkede med det samme en ro og tryghed da vi ankom til klinikken. Og Wicki er yderst professionel, hun udviser en ro og omsorg der gjorde at mine bekymringer og tanker blev imødekommet, så mine parader kunne falde. Der blev plads til at glæde sig og nyde at kigge ind på den lille i maven. Jeg vil altid anbefale Wicki og scanningsklinikken uanset hvilket forløb og hvilken graviditet man er man står i.

13 October 2025

Kønsscanning

Vi var til kønsscanning ved Wicki og havde en virkelig god oplevelse. Hun er super sød og virkelig dygtig til at forklarer hvad vi så på skærmen. Hvis vi skal scannes en anden gang, er der ingen tvivl om at det bliver hos Wicki!

9 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Varm anbefaling. Rigtig god oplevelse.

Vi var til kønsscanning hos Wicki, da jeg var i uge 16. Det var den bedste og rareste oplevelse. Vi kan varmt anbefale Svendborg scanningsklinik. Wicki er utrolig rar og omsorgsfuld, og helt enorm god til at inddrage os begge. En rigtig god oplevelse for os som førstegangsforældre. Endnu et plus er meget behageligt scanningslokale. Vi er ikke i tvivl om at vi ønsker at benytte Svendborg scanningsklinik næste gang vi ønsker en ekstra scanning.

14 July 2025

Super sød

Super sød, og god til at forklare. Tager sig tid og viser gerne hvad det hele er.
En mega god oplevelse for en førstegangs gravid 🫶🏼

11 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg synes at de var alletiders og…

Jeg synes at de var alletiders og snakke med og de er god til at berolige folk når man er nervøs som jeg var og de var gode og i møde kommende så ville helt klart anbefale dem og det er ikke sidste gang jeg bruger dem i hvertfald 😊

22 July 2025

Kompetent og behagelig oplevelse

Wicki fra Svendborg Scanningsklinik var kompetent, grundig og behagelig. Hun var også pædagogisk og imødekommende overfor mit medbragte barn. De største anbefalinger herfra.

15 July 2025

Varmeste anbefalinger herfra.

Varmeste anbefalinger herfra.

Det var en super rar oplevelse at blive scannet af Wicky! Hun er utroligt sød og yderst kompetent. Hun tager sig god tid og sørger hele tiden for, at man føler sig godt tilpas.

20 May 2025

Bedste og varmeste anbefalinger herfra!

Vi har brugt Wicki hos Svendborg scanningsklinik flere gange i alle vores graviditeter og til flere forskellige scanninger, herunder bl.a. tidlig tryghedsscanning samt 3D-scanninger. Wicki var også den som desværre måtte opdage en missed abortion hos os i 2022, og trods det at skulle stå overfor at overbringe et forhåbningsfuldt forældre denne hjerteskærende opdagelse, vidste hun præcist hvordan hun skulle være der i rummet sammen med os, og præcist hvad hun skulle sige samt ikke sige!

25 July 2024

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Vi var til 3D/4D scanning og vores datter var desværre lidt usamarbejdsvillig men jordemoderen kæmpede virkelig for at få billederne i kassen. Hun tilbød os en ny tid, hvilket vi virkelig var glade og taknemmelige for!

1 April 2025

5 stjerner er for lidt

5 stjerner er for lidt!
Jeg har aldrig fået bedre behandling, og det var en fantastisk oplevelse at være til tidlig scanning, med ekstremt god rådgivning og ekspertise.
Og så er Wicki bare fantastisk sød og pædagogisk, og jeg følte mig i den grad tryg under scanningen. Tak for dig!

21 February 2025

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Vi var til vores første tidlige scanning. Wicki var så sød, imødekommende og rummelig. Vi har allerede booket en ny tid.
Kæmpe anbefaling til både førstegangs gravide og fleregangs 🫶🏼

4 February 2025

Take a closer look