Temashop Reviews

39,530
TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Everything was okay. The item arrived quickly and looked like the pictures. However, the product description lacks more detailed information, such as dimensions and other specifications. Also, there w... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ordered a Santa hat that was supposed to be a good quality item 'unlike cheap versions'. It's terrible with thin material, shedding both white and red material, poorly made overall. Will go on the bin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Everything came just as the website said it would! The items are beautiful and excellent quality! The Danish postal service is ridiculously slow, so I had super low expectations, but the items all arr... See more

Rated 5 out of 5 stars

I f*cked up my delivery method, instead of GLS pakkeshop I somehow said pick up at warehouse..... That is a little too fair on my bike. Only found out when I received the text message ... orde... See more

1. Costume shop
  2. Balloon Shop
  3. Hawaiian Goods Shop
  4. Magic Shop
  5. Novelty shop
  6. Wedding Shop

Written by the company

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

Written by the company

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

Excellent

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

(39,530)

3,062 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god service 👍

28 January 2024

Hej Alexander!

Tak fordi du har givet dig tiden til at skrive her på Trustpilot og for de flotte stjerner!
Hvor er vi glade for din anmeldelse og de venlige ord.❤️

Vi er ligeledes glade for, at du har værdsat vores hurtige ekspedition og service.
Vi brænder for, at du som kunde skal opleve hurtig levering og effektiv kundeservice - så det er vi så glade for at du også har kunne mærke. 🥰

Pernille / Temashop.dk

Alt er super .

23 January 2024

Hej Kasia

Tak for den funklende stjernehimmel.✨🥰
Hvor er det bare dejligt at du har haft en god oplevelse hos os!

Reply from Temashop

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os en god anmeldelse her på Trustpilot. 🤩🙏
Vi sætter stor pris på dine venlige ord. Det er kunder som dig, der gør vores arbejde hos Temashop så meningsfuldt og givende.🙏

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os. Din feedback og tilfredshed betyder alt for os.
Det motiverer os til at fortsætte med at levere ekstraordinære oplevelser til alle vores kunder. 🥰

Endnu en gang tak, for de 5 flotte stjerner og for din fantastiske anmeldelse.
Vi ser frem til at pakke din næste ordre næste gang du bestiller fra Temashop.

Super god service

22 January 2024

Reply from Temashop

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os, at modtage sådan en flot anmeldelse fra dig. 🤗✨

Godt

Alletiders

22 January 2024

10/10! Superrask levering

God kvalitet, fine varer og superrask levering! Over all forventning. Kommer til å bestille her igjen!

18 January 2024

Hei Marthe!

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for å lese at du hadde en 5 eller 10-stjerners opplevelse hos oss 😍 JIPPI! Helt fantastisk! ✨️

Vi er glade for våre kunder er fornøyde og alt har gått som det skal.
Samtidig er vi glade for du har funnet noen gode produkter som passer akkuratt dine ønsker 🥰

Vi gleder oss allerede til neste gang du handler hos oss og forhåpentligvis får vi muligheten til å gi deg en like god opplevelse som forrige gang.

Festlig hilsen fra
// Silje - Temashop.no 🎉️

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig ekspedition, tak for det.

Hurtig ekspedition

17 January 2024

Supersnabb leverans!

10 January 2024

Hej Lena,

Vad härligt att du fick en så bra upplevelse och att vår blixtsnabba leverans uppskattas 🙏

Tack för de⭐⭐⭐⭐⭐ stjärnorna - det betyder mycket för oss ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi glädjer oss till att se dig på vår webbutik snart igen. 🥳🥳

Med vänliga hälsningar,
Diana / Temashop.se

Rated 4 out of 5 stars

Quick delivery

Quick delivery, super nöjd!

10 January 2024

Hej Yannie

Tack för de fyra vackra stjärnorna. Det låter som att du hade en fantastisk upplevelse! 🤗
Vi är dock väldigt nyfikna på att veta om det är något mer vi kan göra för dig? Vi vill gärna ta emot den sista och femte stjärnan från dig!
Vill du skicka din feedback till oss via e-post till info@temashop.se

Vi vill alltid förbättra oss och det gör vi genom att få feedback från våra kunder. 🙏🏼
Vi ser fram emot att höra av dig!

Med vänliga hälsningar,

Hej Lars,

Det er rigtig dejlig at høre, at vores hjemmeside har været let og overskuelig at navigere rundt i.🤗

Det er præcis det vi ønsker det skal være - Nemt, hurtigt og overskueligt. 😊

Tak fordi du værdsætter vores hurtige levering og for den flotte topkarakter! -⭐⭐⭐⭐⭐ 🙏🙏

Vi glæder os til, at se dig på shoppen igen ved næste festlige lejlighed! 😊

Happy customer

The products arrived in time and in good quality. Well recommended

8 January 2024

Hi Csilla,

Thank you so much for your wonderful review 🙏

It's simply great to hear that you had a super good experience - that's exactly how we want it to be. 🤗

I look forward to seeing you at the shop again 🥳

Kind regards,

God og hurtig

God

8 January 2024

Hej Anne.

Tak for din dejlige feedback!

Hvor er det bare fantastisk at du har haft en så god oplevelse, og at vores lynhurtige levering er værdsat!
Tak for den høje nominering - det betyder meget for os ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen 🥳

Festlige hilsner
Christina, Temashop

Hei Phuong.

Jeg blir veldig glad for en så fantastisk anmeldelse😍
Tusen takk for det og for den strålende toppkarakteren - jeg gleder meg til å se deg på nettsiden igjen! 🌸

Festlig hilsen fra
// Silje - Temashop.no ✨️

Hej Pia

Tusind tak for de venlige ord og de flotte stjerner. 🤗✨
Det betyder meget for os, at give vores kunder den bedste service som også inkluderer vores hurtige ekspedition og levering.
Vi vil gøre vores bedste for, at vores kunder får deres varer så hurtigt som muligt. 😍

Rask levering!

27 December 2023

Hej Ida,

Så utrolig fantastisk det er at du har hatt en så god opplevelse, og at den lynrask levering er verdsatt! 🤗🤗

Takk for den høye nominasjonen - Det betyr mye for oss.⭐⭐⭐⭐⭐

Vi gleder oss veldig til å se deg på shoppen igjen 🌸

Med vennlig hilsen,
Diana / Temashop.no

Rask levering!

18 December 2023

Hei Margareth.

Takk for at du setter pris på vår lynraske levering! 🚛
Det betyr mye for oss å kunne yte en rask og nøyaktig service til våre fantastiske kunder.
Vi ser frem til ditt neste besøk. 🤗✨

Lynrask hilsen fra
// Silje - Temashop.no 😊️

Alt ok 🎄

Alt ok 🎄
God Jul

13 December 2023

Reply from Temashop

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse - Det er jo lige sådan vi ønsker det skal være. 😍
Jeg vil glæde mig til, at se dig på shoppen igen!

Small issue Big help

I had an issue with the tracking on my package but Temashop customer service called PostNord and figured it out for me. It was a very good customer experience and I will definitely order here again if i need decorations. :) Thanks!

11 December 2023

Hi Erin,

Thank you so much for the lovely stars!
We do our very best to help our customers and we are so happy that we succeeded in helping you 🤩

We hope you will be just as happy with your order and that we will see you again soon!

We look forward to help you again the next time you visit the webshop! 🤗
We wish you a Merry Christmas! 🎄✨

With best regards,
Pernille / Temashop.dk

Super super god service

Super super god service, hurtig levering….

12 December 2023

Hej Marianne,

Tak for din skønne feedback.🙏 Tak for de søde ord, og smukke stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at kunne yde en god service og hurtig levering til dig! 🤗🤗

Det vil glæde os at se dig på shoppen igen, til endnu en fantastisk oplevelse. 🙏🙏

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og super leveringstid

Flott produkt ,god kvalitet og rask levering

11 December 2023

Hei Rasmus

Tusen takk for de fine ordene og de vakre stjernene. 🤗✨
Det betyr mye for oss å gi våre kunder den beste opplevelsen, som også inkluderer vår raske utsendelse og levering.
Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal få varene sine så raskt som mulig.😍

Vi gleder oss til å se deg på nettbutikken igjen og ønsker deg en God Jul!🎄✨

Med vennlig hilsen,

Take a closer look