Thermex Scandinavia A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er utrolig tilfreds med Thermex. Efter køb af et nyt hus med en Thermex-emhætte har jeg som ny bruger haft nogle spørgsmål til produktet. Jeg har været i kontakt med Thermex flere gange, og hver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte sidste sommer et Thermex 145 vinkøleskab. Efter et stykke tid, syntes vi at lyden fra kompressoren havde ændret sig. Da serviceteknikeren fra Thermex kom fik vi en serviceoplevelse ud over det s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt hjälpsamma på kundsupport då det uppstod missuppfattning kring ett kolfilter som skulle beställas. Fick fel vara, men Thermex var otroligt hjälpsamma i samband med nya filter samt lösning kri... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fina och ofta bra produkter men när dem strular så är servicen allt annat än pålitlig och organiserad. Hade valt annat idag då hjälpen dröjer och fortfarande pågår att få till första besöket, trots in... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Henrik Andersen fra Thermex Service

Henrik Andersen fra Thermex Service, ankom for at undersøge hvorfor vi ikke kunne opnå kontakt med den nye Thermex Metz emhætte.
Henrik kunne med professionel tilgang hurtigt konstatere problemet og fejlrettede med det samme.
God service, professionel servicetekniker og et behageligt menneske med en autoritær tilgang.
Alt i alt en positiv oplevelse.

21 April 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse -held og lykke med varen

Rated 5 out of 5 stars

En Thermex Metz Medio blev installeret…

En Thermex Metz Medio blev installeret i et loftpodie efter de medfølgende anvisninger.
Men desværre fløjtede Metz'en en del, især ved trin 3 og 4.
Tekniker Henrik Andersen kom, efter aftale med Thermex kontoret, på besøg og konstaterede hurtigt fejlen, han valgte derefter at ombytte emhætten.
Det skete efterfølgende som aftalt på dag og tid.
Den venlige Henrik udførte jobbet med stor professionalisme, og den nye Metz er lydsvag.
Min oplevelse med Thermex service er fuldt tilfredsstillende. Kun ros herfra.
Tak for fin service.
Børge Hyldevang

26 April 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Team Thermex takker for de pæne ord.
Held og lykke med varen :-)

Sikke en larm - er det Kastrup lufthavn

Først og fremmest har Thermex været nødt til at skifte print i emhætten to gange. Det har været besværligt men er foregået ok. Men vælg ikke Thermex på forventning om stabil og god teknologi.

Under sidste udskiftning begyndte motoren at larme rigtig meget. Men montøren havde travlt og ville videre.

Men larmen var altså høj og det minder om at stå i Kastrup lufthavn.

Så jeg ringede til Thermex igen. Deres tekniker var i Thailand – jeg sagde det var ok at vente 14 dage på hans tilbagekomst

Så lovede Thermex at teknikeren ville komme som det sidste stop på sin tur den dag. I hvert fald ikke før kl 14. Så jeg ikke behøvede at sidde hjemme hele eftermiddagen.

Teknikeren ville give besked mindst en halv time før – han ringede 11:50 og ringede på hos mig kl. 12.

Teknikeren ringede altså ikke en halv time før og slet ikke sidst på dagen eller efter 14

Derefter har jeg ringet til Thermex og de har bedt mig om at skille emhætten ad. Det synes jeg ikke er rimeligt. Jeg er jo ikke elektriker.

Nu skal jeg betale for servicebesøg og Thermex ønsker ikke at gøre mere i denne sag.

Havde familien på besøg i Påsken. De synes alle sammen at emhætten larmer væsentlig mere end man kan forvente af en relativ ny emhætte.

En rigtig dårlig oplevelse

9 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Sublim service under hele forløbet

Sublim service under hele forløbet. Lige fra oprettelse af sagen, hvor alle nødvendige informationer blev nidkært nedfældet, til besøg af servicetekniker Henrik som var yderst kompetent og utroligt behagelig. Vil til enhver tid anbefale Thermex service.

21 April 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Team Thermex takker for de pæne ord :-) god fornøjelse med varen

Rated 5 out of 5 stars

Service på et niveau, der er langt over normalt.

Jeg købte en emhætter vi en forhandler, da den ankom var der desværre en mindre transportskade. Kort tid efter jeg anmeldte dette, blev jeg kontaktet af Thermex, der blev aftalt en tid der passede mig.
Serviceteknikere der ankom fra Thermex, var super kompetent og hjælpsom. Så udover at fikse transportskade, spurgte har interesseret ind til vores monteringsplaner og kom med værdifulde råd der har givet os en bedre løsning end vi selv havde tænkt os til.

21 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi har tidligere givet en god…

Vi har tidligere givet en god anmeldelse af Thermex, da vi har oplevet en udsædvanlig god service af deres behagelige teknikker. Desværre ændrer det ikke på, at det drypper uforholdsmæssigt meget fra vores emhætte ved madlavning og selv efter tilsendte film, der viser hvor slemt det står til - beskriver Thermex, at det er som det skal være... I så fald, må vi bare konstatere, at så er det ikke en emhætte fra Thermex vi skal have næste gang. Desværre.

Opdatering: Thermex bad os kontakte dem, hvilket vi gjorde. En venlig servicemedarbejder sagde, at de kunne imødekomme os på vores reklamation ved at tilbyde 50% på en ny emhætte (hvor vi skulle af med godt 4000 kr), hvilket også ville betyde, at vi skulle hyre en maler. Hertil gjorde vi dem klart, at vi ikke mente, at vi ved en reklamation skulle have penge op ad lommen, men blot en emhætte i tilsvarende klasse, der virker.
Vi argumenterede med at det jo var som at sælge os en bil, hvor dæk ikke virker, men Thermex mener altså produktet virker upåklageligt på trods af film, der viser hvordan det drypper ned. De responderer med, at vi ikke kan købe en bil der kan køre 100 og forvente, at den kan trække 150.
Med andre ord - en billigere emhætte kan vi altså ikke forvente, suger nok til at det ikke drypper ned, når der skal koges bare én gryde kartofler. Jeg ville mene, at det var dét en emhætte skulle sikre ikke skete.

21 February 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Det er vi kede af at høre Du er velkommen til at skrive på ck@thermex.dk for information om produktet

Havde en defekt blæser

Havde en defekt blæser, dejligt at tale med rigtige mennesker , hjælpsomme, venlige , humoristiske, efter lidt forviklinger fik jeg den rigtige del , stor tak for god betjening af flere afdelinger.

4 April 2023

Tak for din anmeldelse - God dag team Thermex

Rated 1 out of 5 stars

Farlige filtre på THERMEX YORK III…

Farlige filtre på THERMEX YORK III EMFANG !!!!!
Thermex leverer produkter med helt ubrugelige filtre. Det er nærmest som at sætte et hønsenet op og kalde det et filter. Hvilket resultere at fedt partikler sætter sig i motor og aftræk til stor brandfare !!!!!
Det tilmed drypper med fedt ned i maden og ned i lampeglasset.
Vi har altid vasket filtrene en til to gange om ugen og har aldrig haft disse problemer med de forhenværende emfang ( Eletrolux ) som også har rigtige filtre som opfanger fedtpartiklerne.
Thermex afviser der er noget galt med deres produkt og vil have penge for at kigge på problemet da de ikke vil indrømme det er deres fejl.
Undgå for alt i verden at købe deres produkter.

29 March 2023

Hej
Thermex har ikke haft nævneværdige reklamationer på produktet tidligere, men tak for henvendelsen som vi naturligvis følger op på.

Rated 5 out of 5 stars

Vanvittig god service fra Thermex..!

Thermex
Jeg fik monteret udsugning til thermex emhætte af lokal aut vvs firma. Deres ventilationsmontør brugte 18 timer på opgaven. 18500kr incl moms:.!!
Efterfølgende viste det sig at det var samlet forkert. Emhætten larmede meget og sugede dårligt. Efter en lang og træls dialog med vvsfirma sendte Thermex en vanvittig dygtig mand som startede forfra med deres egne rør mm.
Det tog montøren fra Thermex 1,5 time at installere det hele. Og nu larmer emhætten næsten ikke og den suger fantastisk..
Thermex har den vildeste service…!

Tak til Flemming og Anders..!

18 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fejlbehæftet produkt fra Thermex…

Købte en Thermex Oxford emhætte i Power. Pakkede den ud og konstaterede, at der var produktionsfejl i form af kraftige slibemærker i stålet. Returnerede produktet til Power, og bestilte og fik en anden emhætte af samme mærke fra et andet firma. Denne emhætte var også behæftet med samme fejl. Klagede til forretningen, der gav mig medhold i min klage. Blev efterfølgende kontaktet af Thermex, der oplyste, at det ikke nyttede at sende en anden emhætte, idet de alle var behæftet med denne fejl. Thermex er åbenbart godt bekendt med, at deres produkt er fejlbehæftet. Det bliver der så ikke gjort opmærksom på ved annonceringen, og prisen afspejler heller ikke, at der er tale om et produkt med fejl. Dårlig kundepolitik. Hold jer væk fra Thermex.

15 February 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Det er vi kede af at høre , du er velkommen til at henvende dig på mail ck@thermex.dk. så finder vi en løsning. Venlig hilsen

Sublim service

Kvalificeret servicetekniker der vidste hvad han talte om.
Fik vores emhætte til at virke efter flere forgæves forsøg fra hvidevareforretning.
Kan kun anbefales!

6 February 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Team Thermex takker for de pæne ord. :-)

Fantastisk service

Fantastisk service

Skulle bruge en reservedel til en emhætte der er 25 år gammel. Super service og delen var på lager! Imponerende.

5 February 2023

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Hej Søren Tak for din positive anmeldelse.
God dag

Rated 5 out of 5 stars

Professionel fra start til slut

En periodisk fej i en emhætte var årsagen til kontakt.
Efter at have udfyldt en reklamationsformular på hjemmesiden blev jeg hurtigt kontaktet af Thermex.
Allerede få dage efter fik jeg besøg af Anders Markussen (Servicetekniker). En super venlig SERVICEtekniker, som er fantastisk til sit fag.
Løsningen blev en ny emhætte til mig, da de gerne ville undersøge den gamle og på den måde undgå fremtidige fejl.
Utrolig professionelt fra start til slut.

20 December 2022

Hej Larsen
Vi takker for dine pæne ord og ønsker glædelig jul
De bedste hilsner

Thermex afviser kritisk skade

Thermex afviser at se på en Thermex Preston emhætte som er “eksploderet”, nok er apparatet lidt mere end 2 år gammel, men her er tale om en skade som udgør en væsentlig sikkerhedsrisiko for brugeren, men Thermex vil ikke end se produktet, det må betegnes som ualmindelig dårlig dømmekraft udvist af Thermex, årsagen til en “eksplotion” (knust glas og skævvredet skærm) bør som minimum fastlægges og evt. bør alle produkter solgt hjemkaldes/udskiftes.

28 November 2022

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Hej Frits Vi kan desværre ikke finde nogen registrering på sagen i vores service afdeling. Vil du være god at henvende dig igen på mail ck@thermex.dk så kigger vi på det

Top service fra Thermex Scandinavia

Henrik Andersen fra Thermex, viste Høj faglighed og super service
Fantastisk service fra opkald til servicecenter og besøg og afslutning af montør. Faglighed og god gammeldags service er i højsædet.

25 November 2022

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Hej Thomas tak for din anmeldelse , vi sender roserne videre til Henrik. Dbh team Thermex

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og super service

14 November 2022

Team Thermex takker for roserne :-) God week-end

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Har købt et Winemex vin køleskab som der desværre har været forskellige udfordringer med. Men alle udfordringer er håndteret yderst professionelt og altid løst meget professionelt. Det er ikke sidste gang jeg køber produkter herfra!

1 November 2022

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Team Thermex takker for de pæne ord og ønsker dig god fornøjelse med dit Winemex skab :-)

Take a closer look