tijdwinst.com - Utrecht Reviews 7

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Catharijnesingel 48, 3511 GC Utrecht, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zoals tijdwinst beloofd: een training boordevol praktische tips en inzichten voor elke drukbezette professional. Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verb... See more

Company details

1. Training Centre
  2. Adult education centre
  3. Career and Education Provider
  4. Education Centre
  5. Life Coach
  6. Studying Centre

Written by the company

Tijdwinst Utrecht: slimmer werken in het hart van Nederland In Utrecht slimmer werken? Tijdwinst helpt professionals en teams in de regio Utrecht om meer uit hun werkdag te halen zonder harder te werken. Onze praktische, intensieve 1-daagse trainingen in Utrecht richten zich op skills als time management, feedback geven, assertiviteit, gesprekstechnieken en leidinggeven. Kleine groepen, persoonlijke aandacht en feedback van echte experts. Of je nu in Utrecht, Nieuwegein, Zeist of Houten werkt: onze locatie in Utrecht is dé plek voor jouw volgende stap. Samen met je team trainen? We komen graag naar je toe, in-company in Utrecht en omgeving. Tijd voor groei. Tijd voor Tijdwinst.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Tijdwinst geeft wat het beloofd!

Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verbinding maakt met zowel de groep als het individu en de boodschap zo helder weet over te brengen.

Communicatie, locatie, lunch etc. erg goed verzorgd.

7 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een mooie cursus waar de technieken in…

Een mooie cursus waar de technieken in praktijk worden gebracht. Erg leerzaam en goed geregeld. Voor mij persoonlijk is het echt een aanvulling. Ook de uitgebreide lunch en de koffie met frisdrank was goed geregeld. Gewoon top dag gehad en nu in het praktijk toepassen

16 April 2026

Precies wat ik zocht

De training Time management was precies wat ik zocht: gebracht door bevlogen trainer die allereerst het belang van goed Time Mgt persoonlijk wist over te brengen. Daarna helder en vlotte uitleg op welke manieren ik mijn tijd effectiever benut, en hoe dit praktisch in te richten met (Outlook) agenda, taakbeheer en slim omgaan met alle e-mails. Ook de uitleg dat een nieuwe inrichting tijd vraagt omdat het een gedragsverandering is in je way of working. Het inspelen op vragen vanuit de groep maakte de dag lekker interactief. Ik zou deze training aanraden voor iedereen die met drukte en overzicht houden in het werk wel eens worstelt en met inzicht en praktijk wil worden geholpen .

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met de cursus Time…

Mijn ervaring met de cursus Time Management is erg positief. Ik heb de cursus als zeer educatief en leerzaam ervaren. De inhoud was duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk, waardoor ik er meteen voordeel uit kon halen.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de trainer. De trainer was heel enthousiast en betrokken, wat de cursus prettig en motiverend maakte om te volgen. Daarnaast werd er voldoende tijd genomen om vragen te stellen, en kreeg je ook duidelijke en uitgebreide antwoorden.

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan anderen die hier ook in willen groeien.

Rated 5 out of 5 stars

verhelderende en zeer waardevolle dag

Ik ben heel erg blij met alle inzichten die ik gekregen heb door deze cursus. Je krijgt heel veel tips en trics om toe te passen, zelfs toe te passen in je prive leven. Je wordt direct uitgedaagd om alle tips toe te passen (in Outlook) en er is voldoende tijd voor extra hulp van de opleider. Uitstekend verzorgde lunch. kan niet anders zeggen dat dit een hele waardevolle dag was!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look