See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig opførsel og behandling. Bestilte en tid til min bil skulle have folie på vinduerne. Får afvide jeg kan komme i løbet af morgenen nogen dage efter og stille bilen så de havde den... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Bobler osv under folien, mærker efter hvor de har haft skrabet, og følte der blev talt ned til mig. Aldrig mere vil jeg bruge dem. Undskyldning på undskyldning. Desuden måtte jeg selv rykke flere gan... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi har brugt Tintshop til at opsætte logoer og skiltning på vores kontorer og har været meget tilfredse med den service vi har fået! De holder altid hvad de lover.

Rated 5 out of 5 stars

Fik solfilm i min A3 tilbage i 2015 og det sidder stadig lige så flot som dengang. René er super professionel og kan sit kram om det er biler eller bygninger der skal have film på ruderne er er re... See more

Company details

1. Window treatment store
  2. Heating service

Information provided by various external sources

Ønsker du en professionel samarbejdspartner på skilte og solfilm, så er det os du skal have fat i.

2.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Tintshop lever fuldt op til mine…

Tintshop lever fuldt op til mine forventninger, god kommunikation og et godt produkt- skilt og vindues klistermærker blev hurtigt sat op. Jeg kan kun anbefale dem. SommerKjær ApS

27 April 2022
Rated 4 out of 5 stars

Yderst god service

7 March 2022

DK’s bedste!

Tintshop v/Rene Neerup har efterhånden monteret solfilm i rigtig mange af vores biler og igen for nylig benyttede jeg mig af hans sublime høje serviceniveau og kompetente medarbejdere. Tintshop har mine varmeste anbefalinger.

30 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Sørg altid for at få en skriftlig…

Sørg altid for at få en skriftlig aftale før arbejdet udføres.

4 November 2020
Tintshop ApS logo

Reply from Tintshop ApS

Hej Jeanne,

Vi er om nogen ærgerlige over at du ikke har fået hvad du havde regnet med.

Men du har bestilt en mørk solfilm til dit vindue, og den kan man desværre godt se ind igennem om aftenen når det er mørkt ude og der bliver tændt lys inde. Vi har endda, fordi vi var i området i forvejen, solgt dig det til en særligt god pris på 1.000,- (normalprisen er 1468,50,-), og tilbudt at montere noget andet som lever op til de nye ønsker du er kommet med, også til blot 500,- (normalprisen er 909,20) for at være imødekommende, men det har du afvist.

Tilbuddet står dog stadig ved magt, så hvis du vil have lavet den anden film på vinduet i stedet, hjælper vi gerne med det til den tilbudte pris.

Mvh René
Tintshop

Rated 5 out of 5 stars

Kreativ løsninger og høj service

Har brugt Tintshop flere gange - senest ifb. med reparation af andres uduelige arbejde.
I fællesskab fandt vi endda også en bedre og mere kreativ løsning end forgængeren havde lavet.
Super kvalitet, højt serviceniveau og hurtig udrykning på trods af travlhed.
Ikke sidste gang jeg bruger Tintshop.

10 June 2020

Solfilm

Har brugt Tintshop i mine forretninger. super flot arbejde og levering til tiden. Kan kun anbefale Rene og hans team.

Rated 5 out of 5 stars

Super sparring og top service

Super service !

Hos Aarstiderne havde vi en haste sag med indpakning af en lastbil som skulle bruges til en præsentation på Christiansborg. Et andet Firma skulle bruge 6-7 dage men efter en kort snak med Tintshop hvor Rene i dialog med vores grafiker rettede designet til så hele projektet bliv afsluttet på 3 dage.

Super sparring og super service !!

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Tintshop..

Kan varmt anbefale Tintshop... Har brugt Rene i lidt over 10 år både privat og via mit job... Alt spiller ALTID!! Ja der kan komme en bobbel især i solfilm, men sådan er det jo.... Husk det:-) Blot til info, så har jeg en bil, som Rene monterede solfilm i 2009 og det sidder der stadig!! 10 Stjerner herfra Vh. Peter Gotfredsen

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået lavet reklamer på flere…

Vi har fået lavet reklamer på flere biler. Hver gang har været et super resultat, og Tintshop har hjulpet med at vi fået et super udtryk på samtlige biler.
Samtidig har jeg henvist Tintshop til andre kunder, der alle har givet positive tilbagemeldninger.

Mvh
Jakob Westh Nørrekjær
Service Division Sjælland

Rated 5 out of 5 stars

Fik solfilm i min A3 tilbage i 2015 og…

René er super professionel og kan sit kram om det er biler eller bygninger der skal have film på ruderne er er resultatet ligegodt.

Han holder aftaler og svarer altid tilbage, og har anbefalet ham til mange andre uden bekymring.
Top dollar service !

Take a closer look