Har 2 der viser fejl E13
Denne sencor er ikke montet i ovnen.
Har 2 der viser fejl E13
Denne sencor er ikke montet i ovnen.
Vildt!! 💎😍 ringede ind og fik fat i den sødeste Julie fra kundeservice og hun fik løste mit problem og sendte mig med det samme den reservedel jeg manglede Wupti to dage efter står jeg med pakken i hånden😍😍
Kan kun anbefale ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kom i kontakt med TMQ, da jeg havde "dummet" mig med brændstof til en helt ny petroleums kamin. Den virkede ikke ... Og med god grund som Louise Glad sagde ;)
Louise var super god til at forklare situation og de muligheder der var til at få en success (dvs den virkede)
Louise -der svarer meget hurtigt, sendte mig prompte et
link til en YouTube video -og en PDF fil med tilsvarende billeder.
Stor ros til TMQ og deres Service tilgang, dejlig oplevelse -nu hvor man kommer fra den private del (ikke forhandler)
Jeg kan kun anbefale TMQ og deres produkter og vejledninger leveret fra deres højt kvalificerede medarbejdere...
HUSK at læse vejledninger igennem. ellers spørg ind til det du er i tvivl om. ...
;)
Jeg har en petroleumsovn, der desværre er over de 4 år på garantien.
Den meldte konstant om fejl.
Fik kontakt til TMQ hvor jeg talte med Louise.
Jeg fik en ovenud fantastisk service af hende.
Fik guidelines hvordan jeg skulle håndtere ovnen.
På mailkorrespondance og i tlf.
Hun var tålmodig, havde tid til mig som kunde.
Fik så meget mere end forventet ud af sådan en kundeservice.
Jeg fik gennem god samarbejde min ovn til at fungere igen.
Louise er fantastisk i hendes jobfunktion.
Da min "Harald Nyborg" varmepumpe stoppede med at virke, troede jeg den var dødsdømt, jeg undersøgte om den stadig kunne findes på nettet, her fandt jeg at TMQ-brands serviserede denne model. Så efter noget skriveri frem og tilbage, og ligeledes et par print, fandt de det rigtige, så nu kører pumpen igen.
Det er ikke tit man får så meget service/hjælp til fejl.
Og så helt uden omkostning
Jeg kan derfor varmt anbefale at man ikke behøver at købe de dyreste mærker for at have er godt produkt