Trinetuxenjewelry Reviews 2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Så dårlig og arrogant service

Så dårlig og arrogant service.
Jeg bestilte et par øreringe 6 dage før nytår - naturligvis med forventning om at modtage dem i tide til nytårsaften, eftersom der ikke var oplyst længere forsendelsestider på grund af jul/nytår på hjemmesiden. Jeg modtager så besked den 30/12 kl 17.30 om, at ordren forventes leveret den 1. januar, fordi de først har afsendt så sent på dagen den 30/12, at den ikke er nået med rettidigt. Jeg skriver og gør opmærksom på min utilfredshed, hvorefter jeg modtager et flabet svar uden nogen form for konduite eller beklagelse. Kun dårlige undskyldninger som, at man ikke kan sende post om lørdagen. Tænk at betragte sine kunder så ubegavede, at man tillader sig at give sådan et svar. Jeg handler 100% ikke der igen og kan heller ikke anbefale andre at gøre det.

30 December 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet og uforstående kundeservice.

Jeg har for under et år siden købt "Loop Ring" fra Trine Tuxen gennem en af deres forhandlere. Ringen koster normalt 975,- men heldigvis købte jeg den på udsalg til 731kr., for prisen matcher på ingen måde kvaliteten.

Allerede efter kort tid, 3 måneder ish, begynder ringen at miste sin forgyldning - dette var jeg mere forberedt på, da jeg godt ved at forgyldningen falmer med tiden - dog synes jeg alligevel det var lidt hurtigt.

Det hele store problem er dog, at ringen ligeså hurtigt får dybe hakker og ridser i overfladen. Først tænker jeg, at jeg kan leve med det, men der kommer flere og flere, og ringen ser til sidst rigtig slidt ud, og den er ikke særlig pæn at kigge på. Det skal pointeres, at jeg som studerende, ikke har en særlig action præget hverdag, og at jeg har taget ringen af, når jeg har vasket hænger, vasket op, dyrket sport osv. Ligeledes har jeg andre ringe, som både er meget ældre, og som jeg altid har på, som på ingen måde er ligeså medtaget som ringen fra Trine Tuxen er blevet på under et år. Hele overfalden har ændret struktur, og man kan simpelthen mærke på overfladen at den er hakket og ridset.

Jeg indleverede derfor ringen til reklamation, hvor Trine Tuxen efterfølgende afviser min reklamation. Dette er jeg selvfølgelig rigtig ked af og jeg tager derved kontakt til Trine Tuxen igen, for at få en forklaring og ligeledes forklare min side af sagen. De skriver, at den form for "slid" er forventeli,g og at det ikke er en fejl fra deres side. Jeg forsøger at få dem til at forklare hvordan det kan være, at deres ring efter under 1 års brug, er så medtaget sammenlignet med alle andre ringen jeg ejer. Den eneste "forklaring" de kommer med er, at sølv er et blødt materiale og at hakker, som dem deres ring har fået, er uundgåelige. Dette forstår jeg stadig ikke, da jeg kan se på mine andre sølvringe, at ingen af dem har lignende hakker eller dybe ridser. Jeg finder også ud af, at Trine Tuxen ikke engang har haft min ring inde, og at de udelukkende har vurderet ringen ud fra billederne som forhandleren har sendt. De afviser også at tage ringen ind og kigge på den. De tilbyder at genforgylde min ring mod betaling på 350 kr., og at rette den ud, da de '2 loops' er blevet trykt lidt sammen. Hverken forgyldning eller udretning vil ændre på udseendet af ringen, og den vil derved stadig se hakket, ridset og slidt ud.

Min forståelse af smykker/ringe er, at det er produkter der holder sig pæne længe - så længe at de kan gå i arv og/eller kan købes antikt. Det er også den erfaring jeg har med alle mine andre smykker. Dette gælder så dog ikke for ringen fra Trine Tuxen.

Jeg vil derfor stærkt anbefale dig IKKE at købe ringe fra Trine Tuxen, hvis du gerne vil have at dine ringe holder længere end 1 år. Og hvis du alligevel kaster dig ud i det, skal du ikke regne med nogen form for forståelse eller fair vurdering af din reklamation. Jeg føler i hvert fald, at det er fair og burde være en selvfølge, at en ring burde holde til daglig brug og stadig være pæn under et år efter. Denne holdning deler Trine Tuxen ikke!

Jeg har ikke fået nogen form for kompensation, og står nu tilbage med en ring i en tilstand som jeg slet ikke forventede, og som jeg synes er langt fra okay.

Jeg er dybt skuffet over kvaliteten og ked af den service og mangel på forståelse jeg er blevet mødt med, og kan derved på ingen måde anbefale Trine Tuxen Jewelry.

22 November 2021
Unprompted review