Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Er I/du til klar luft og champange severet i udendørs spabad eller et utrolig flot 15 personers indendørs spabad - ja så er det helt op til jer. Vi gør klar til en kanon fræk weekend, med masser af dejlige og skønne mennesker. Kom og oplev en international swingerklub i særklasse. Og husk - det er ikke et krav at være seksuelt aktiv :-) Det er helt op til hver enkelt.

2.8

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Et besøg i Tucanclub

Vi besøgte klubben i går for første gang nogensinde. Vores oplevelse var, at der var lukket ALT for mange gæster ind. Det resulterede bl.a. i, at der var lange køer overalt, der var ikke ledige siddepladser, og der var "crowded" i alle rum og gange. Luften blev så dårlig, at det var svært, at få ilt og lokalerne blev ekstremt varme.
Det hele blev, dagen efter, forelagt ejerne via mail, hvori vi mente, at vi burde have vores entreudgift refunderet. Efter lidt mailudveksling fik til vi tilbudt en fri entre, hvilket vi dog ikke var interesserede i.
Ejerne kom selv til den erkendelse, at der var lukket omkring 50 personer for meget ind på stedet.
Vores overvejende indtryk ved at være der 1½ time var, at mange tilsyneladende kendte hinanden i forvejen hvilket gør det sværere at komme som ny, hvilket evt. nye gæster bør overveje.
Alt i alt har vi besluttet os for IKKE at besøge stedet igen.

14 February 2026
Tucan Club logo

Reply from Tucan Club

Hej Rene.

Som skrevet i vores mail til dig, så er det jo individuet, hvornår man har en god aften.
Det havde I så ikke, hvilket vi naturligvis er kede af og derfor tilbyder jer en gratis entré, for at I evt., kunne give et besøg en ny chance.

I går var det Valentins aften som var vores, til dato største Par aften. Langt de fleste kan sige sig selv, at det i sig selv er en stor aften med fuldt hus. På vores Mixed nights har vi ofte det samme antal gæster UDEN problemer, så når vi erfarer at der ca var 50 for meget, er det ud fra at det var en par aften, hvor langt de fleste går i privat rum. Dette betyder så, at man måske ikke lige kunne få et rum med det samme og at temperaturen naturligvis steg lidt i grader.
Så at I vurderer en helhedsaften ud fra 1,5 time, (I kom kl 20.00 og fik igen 21.30) er ikke helt fair, da fordelingen af vores gæster ændrer sig betydeligt efter kl ca 22.00, hvor både luft og temperatur også bliver mere jævn.
Men der var I jo kørt !!

Heldigvis har langt de fleste "Ja-hatten" på
Læser man vores gæstebog fra i går,

så ser man en helt andet udlægning end din/jeres 😉 Og ALDRIG har vi fået så mange tilkendegivelser på en og samme aften ❤️

Vi har langt over 8000 medlemmer og altid (også i går) rigtig mange nye gæster, så det er langt fra alle der kender hinanden.
Vi har ca 100 nye gæster på besøg pr uge, hvoraf rigtig mange kommer med positive tilkendegivelser om hvor godt vi tager imod nye gæster og som vælger at komme til den anbefalede rundvisning, hvilket I ikke gjorde.

Dbh. Tucan Erotic Night Club

Tantra-Kursus

Det positive
- Ejerne er super flinke og lette at komme i kontakt med
- Personalet er super smilende, skønne og hjælpsomme
- Der er en god stemning og kultur i klubben
- Kvaliteten af møbler og faciliteter er helt i top
- Rengøringen er i top
- Priserne i baren er gode!
- Det er let at finde parkering, da parkeringspladsen er kæmpe
- Man kan slå et telt op gratis, hvis man har brug for at overnatte
- Der kan arrangeres taxa til nærmeste hotel fra klubben
- Prisen på et årskort har allerede betalt sig hjem ved 2. Besøg

Det negative
- Omklædningsrummet er for lille og ikke i samme gode stemning som resten af klubben
- Der er lidt for mange gæster

Vores oplevelse:

Vi vovede os ud i et tantrakursus, og det var en rigtig god oplevelse!

Tantra-templet er et utroligt lækkert rum! Dunkelt, dejligt varmt, dufter godt og med behagelig stille "musik"..

Instruktøren var dygtig, men snakkede måske lidt for meget om hans baggrund, hvilket ikke var så relevant for os som kom for at nyde hinanden og lære noget nyt..

Kvaliteten af undervisningen var god, men der måtte godt have været en halv time længere, så man ikke skulle "skynde sig lidt" til sidst.

Jeg synes det var pengene værd, og vi kommer igen engang i det nye år for at bygge videre på det vi har lært ❤️

Vores indtryk af klubben

Selve klubben har nogle gode lokaler rundt omkring, og masser af steder hvor man kan "putte sig lidt" hvis man som os er totalt nybegyndere og lidt generte..

Der er en utrolig sund og skøn kultur i klubben! Man føler på [ingen] måde at folk er grænseoverskridende, tager unødig kontakt, glor uhæmmet på én osv. ting man godt kan frygte lidt, når man ikke har været der før.
- Tværtimod, så mærkede vi en kæmpe respekt - og det skabte tryghed ❤️

...

Faciliteterne er pæne, velholdte og i rigtig god kvalitet! Man kan godt mærke at der bliver gjort ordentligt rent i klubben, og at der bliver gjort noget ud af kvaliteten og stemningen i rummene. Den del får faktisk topkarakter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det der trækker ned i den overordnede bedømmelse er omklædningsrummet og det at der er så mange mennesker i klubben..

Vi var overrasket over, at der kun er et enkelt omklædningsrum til hele klubben, at det er åbent ud imod gangarealet hvor folk hele tiden går forbi - og at man ikke kan gå bag et forhæng. Der er store spejle, næsten over alt, og det var faktisk lidt grænseoverskridende på den "forkerte" måde for os. Vi ved godt at vi kommer i en sexklub, og er indstillet på at der vil være nøgenhed og at vi selv vil være helt eller delvis nøgne på sådan en aften - men at man ikke har mulighed for at "starte lidt blidt og langsomt op" ved at omklædningsrummet er uden den samme hyggelige stemning som i resten af klubben, og at man ikke kan få lov til lige at tage lidt mod til sig, er et minus. Det er også for lille, synes jeg. Desværre! Det er det første man ser af klubben, og det er faktisk ærgerligt at det skal trække ned. Der står også tit vandflasker i vindueskarmene derude, og det får det til at se lidt "rodet" ud.. Her er der plads til forbedring 🤗

Den anden ting der trækker lidt ned, er at der er så mange mennesker i klubben. Jeg synes der mangler en "stille-afdeling" hvor belysningen er helt dæmpet, hvor der er lydabsorberende plader i loftet og hvor man kun må tale afdæmpet med hinanden ❤️ Så kan man trække sig lidt, inden man går ud i musikken og iblandt de mange mennesker igen ❤️

...

Alt ialt en super god oplevelse! Her kan man sagtens komme som helt nybegynder, uden at få "stress" ✨️❤️

7 July 2024

altid venlige smil

altid venlige smil. Var her i går med en dejlig ex til valentines event. Hvor var det dejligt at se så mange rummelige mennesker <3. Vi kommer nok igen en anden gang hvor jeg håber han kan se stedet uden der er prop fuldt. synes nu alle gjorde det godt! Stor ros til personalet <3

17 February 2024
Rated 3 out of 5 stars

Fin Klub - Men alt for mange gæster!

En rigtig fin klub med mange faciliteter og venlighed fra størstedelen af personalet.
DOG blev der lukket ALT for mange gæster ind... Dette resulterede i mangel på omklædningsskabe og plads i et i forvejen ekstremt lille omklædningsrum. Ikke nok siddepladser i loungeområderne, konstant fyldte spabade, køer til toiletterne og en indelukket iltfattig luftfugtighed i hele klubben. Der blev ved med at vælte nye gæster ind hele aftenen, og antallet af gæster burde have være halveret...

2 February 2024
Tucan Club logo

Reply from Tucan Club

Hej Louise

Tak for roserne af klubben og vores personale.
Som der også står på vores hjemmeside under arrangementet, er det en aften, hvor klubben er fyldt og der er rigtig mange gæster. Så er man ikke til, at det kan være svært at få en siddeplads, eller rummene er optaget og at der er kø ved toiletterne, så er det ikke sådan en aften man skal vælge.
Alle dem der får en gaderobe box udleveret, skulle meget gerne have fået besked ved tilmeldning.

Selvom der kun havde været det halve antal gæster inde, vil vores 2 store spabade være fyldte, da der er så mange gæster, der på skift, nyder 20 min. i spaen.

Når vores nye tilbygning står færdig, vil vi have et nyt og meget større omklædnings rum, med flere bade og toiletter og mange flere legerum, men stadigvæk vil der helt sikkert nogle gange være kø alligevel.

På vores mere alm aftener, er der ikke så mange gæster, så håber at se dig en anden gang.

Knus
Mie

Dejligt sted

Dejligt sted, rent, pænt, har stortset alt fra mad, drikke til hvad hjertet eller lysten ellers begærer. Søde mennesker dejlig stemning trygt kærligt åbent.

10 December 2022

Virkeligt lækkert sted

Virkeligt lækkert sted. Afslappet atmosfære. Smilende og venligt personale. Bestemt et besøg værd. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det, super fed oplevelse

8 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tucan - drømme bliver til virkelighed

Jeg kan varmt anbefale et besøg i Tucan. Det er et rigtig dejligt sted med et rigtigt sødt og venligt personale. Jeg kommer her jævnligt med konen og vi har altid en dejlig aften i wellness eller på madresser - afhængig af vores lyster.

7 December 2018
Rated 4 out of 5 stars

Super dejligt og hyggelig sted

Mig og kæresten elsker at komme derude. En super hyggelig og afslappende klub uden fart og stress. Der er tid og mulighed for bare at sidde og socialisere eller til at knalde hele natten hvis at det er det man vil ;). Der er ingen krav eller forventninger om at man partout skal dyrke sex med nogen, men heller ikke nogen garanti for at man nødvendigvis er heldig hver gang at man kommer derud. Men det er jo ikke klubbens skyld ;).

Kan kun på det varmeste anbefale den, og de må "irritationsmomenter" der er, er der ikke den store grund til lige at nævne her ;).

19 December 2016

Take a closer look