Varenzo Reviews 37

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Niks bestellen. Doen alsof ze in Nederland zitten maar komt uit china. Nederlands nummer krijg je meteen een voicemail. Ik had een cadeau voor moederdag besteld en dus niks binnen gekregen! Opli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ze hebben me een ssd aangeboden waar ik eigenlijk al naar op zoek was maar niet kon vinden. De service en communicatie was ook heel goed en vriendelijk.

Rated 1 out of 5 stars

Dit zijn pure oplichters. Je krijgt geen retourlabel, maar moet je retour op eigen kosten naar China sturen. Minimum kosten €62. Ze bieden aan om 20% van je aankoopbedrag te retourneren en dan mag j... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters!

Niks bestellen.
Doen alsof ze in Nederland zitten maar komt uit china.
Nederlands nummer krijg je meteen een voicemail.
Ik had een cadeau voor moederdag besteld en dus niks binnen gekregen!

Oplichters niks bestellen!!!!!

30 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Mensen denk goed na !! Kijk retourbeleid goed na !

Mensen denk goed na .. ze hebben een heel onredelijk retourbeleid, vooral ben je duur uit als iets uit China komt en terug moet .

Zal nooit meer iets bij jullie bestellen
Aangezien het dan ook nog uit China komt en bij een kapot artikel het retourneren mij 72,— kost.

Dus nu kost voor een product wat ik niet voor een normale verzendkosten kan retourneren..
72,— betalen voor retourneren om 39,95 voor een kapot artikel terug te krijgen .. en dan 20% maar terug krijgen dus nog geen 8,— .. ben in gewoon 32,— kwijt en heb ik niks !!

Ik vind dit oplichterij en geen service naar de klant toe.
😡
Waarschijnlijk boeit jullie dit niks en verdien je zo geld over de rug van eerlijke mensen

Dieptriest !!

29 April 2026

Slechte service

Slechte service , ze beloven niet goed geld terug.
Dus ik heb het product besteld en getest.
Werkt niet zoals beloofd.
Ik krijg niet me geld terug omdat het geopend is.
Hoe kan je weten of iets goed is als je het niet eerst test?
Buiten dat is het ook nog eens dropshipping vanuit China.
Ik zou niks hier bestellen!

22 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service: bestelling nooit aangekomen!

Ik heb in februari incontinentie broekjes besteld. Die zijn nooit aangekomen. Ondanks vele mailtjes, die beantwoord worden met dat ze het zullen onderzoeken! Nu blijkt uit een trackingsnummer dat de bestelling retour is gegaan naar afzender, waarschijnlijk in China. Ik heb nooit van DHL een trackingsnummer ontvangen. Heb nog geen geld terug gekregen. Ga juridische stappen nemen… wat een slecht bedrijf! Telefoon staat op beantwoorder, wanneer je ook belt.

21 February 2026

Dit zijn pure oplichters

Ze bieden aan om 20% van je aankoopbedrag te retourneren en dan mag je het product houden, waar je niet op zit te wachten. Het telefoonnummer is nooit bereikbaar, staat een bandje op dat alle medewerkers in gesprek zijn.
Kortom niets bij bestellen!

2 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Gratis retour blijkt niet gratis – geen reactie op klachten

Ik heb een rond vloerkleed besteld bij Varenzo, maar het geleverde product wijkt duidelijk af van de productfoto (kleur, afwerking en zelfs de maat klopt niet).

Op de website staat dat retourneren kosteloos is en dat er een gratis retourlabel wordt verstrekt. In werkelijkheid moest ik het product op eigen kosten naar China terugsturen.

Hoewel de webshop zich presenteert als een Nederlands bedrijf, moest het product naar China retour.

Nadat ik dit heb aangekaart en meerdere e-mails heb gestuurd (inclusief foto’s), heb ik geen inhoudelijke reactie meer ontvangen.

Hierdoor wordt het feitelijk onmogelijk gemaakt om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Niet betrouwbaar en geen correcte afhandeling van retouren.

15 April 2026

misvormde oorringen geen retourbeleid

Oorringen besteld voor een huwelijksfeest, helemaal vervormd en beschadig aangekomen, het was niet eens veilig of deftig ingepakt, dit kostte me 30 euro en het lijkt chinese brol die geen cent waard is... heeft heel la´g geduurd voor ik bestelling ontving ook... en de klantendienst vindt het normaal dat ze gebogen zijn, maar sorry, is niet meer goed te krijgen... een retourzending kost me evenveel als de bestelling zelf, ze hebben voorgesteld om me 3,74 eurp terug te storten... schandalig, wat een klucht. Varenza, NOOIT MEER !

13 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

IT aankoop

10 March 2026

Hier niets bestellen

1 ster is al te veel.
Ondergoed besteld, maar kwam niet overeen met de informatie op de website. Zij bestellen het via China, dus het duurt ook even voordat het vliegtuig geland is.
Terugsturen moet naar China en daar zijn kosten aan verbonden.
Telefonisch niet te bereiken, alleen via de mail.
Varenzo zegt zich niet te vinden in de verschillen en ruilen dus niet om.
Kortom, slechte ervaring bij dit waardeloos bedrijf.
Koop hier niets.
Overigens krijg ik nog geld van ze, wat binnen 10 werkdagen gestort zou worden. Helaas geven ze zich niet thuis.
In mijn ogen ben je dan geen betrouwbaar bedrijf.

21 March 2026

Inco broekjes

Onderbroekje besteld zouden incontinentie broekjes zijn!! Zijn zo "lek"als een mandje. Zou nooit iets bestellen op deze site. Niet betrouwbaar.

2 April 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look