Jeg henvendte mig til Viral Film for at få hjælp til en type film, jeg aldrig har produceret tidligere. Daniel fra Viral Film var hurtig og effektiv til at sætte sig ind i mit behov, og sammen fik vi... See more
See what reviewers are saying
Jeg har arbejdet sammen med Daniel, de er flinke og meget dygtige - kan klart anbefale
Information provided by various external sources
Vi laver reklamefilm, profilfilm, virksomhedsfilm, tv-reklamer og dronefilm m.m.
Egsagervej 14, 1. Sal., 8230, Åbyhøj, Denmark
- kontakt@viralfilm.dk
- www.viralfilm.dk
No recent history of asking for reviews
Super service - kan anbefales :-)
Super service! :-)
Glad for de film de har lavet til mit håndværkerfirma.
Viral Film var professionelle fra start til slut. Kan kun anbefales!
Jeg har haft den samme oplevelse !
Jeg har haft den samme oplevelse !! Et uforpligtende tilbud, blev til et binde tilbud !?
Jeg ville have Marco Krag til at give et pris overslag på en anden pakke løsning. Han sendte et uforpligtende tilbud på mailen.
Har på INGEN måder sendt dem noget skriftligt retur om jeg bekræfter tilbuddet osv.
Men følte mig presset af Marc over telefon til at jeg skulle binde mig, uden at have forståelse for at vi har med et uforpligtende tilbud med at gøre ..
Uden skriftlige beviser, holder den ikke i rettens gang!
Det er virkelig bekymrende at en direktør laver disse sceneri overfor en mulige kunde, som brudte have forståelse for service og respekt for andres tid.
Det kalder jeg VIRAL DÅRLIGT SERVICE APS !

Reply from VIRAL FILM ApS
Fantastisk samarbejde, top oplevelse hele vejen igennem
Vi har haft den store glæde og fornøjelse at arbejde sammen med Viral film. Super kompetente mennesker, de vidste lige præcis hvad der skulle til, kom med en masse fantastiske ideer til vores film projekt, og resultatet blev helt fantastisk. Vi kan helt sikker anbefale Viral Film og det er ikke sidste gang vi kommer til at benytte os af deres super dygtige medarbejdere. Tusind tak. På vegne af Meny Kalundborg, Marlies Eriksen
godt crew
VI havde kort tid og nul filmerfaring, men skulle bruge en 10 minutter investor præsentation. Viral Film var ikke tøvende, villige til at læne sig op af vores skitse til en story book, super hurtige i både optage og redigeringsprocessen (selvom vi kan være lidt besværlige med mange interessenter indblandet). Resultatet er vi rigtig tilfredse med og teamet har været ligetil og no bulshit at samarbejde med. Tak for en god oplevelse
Advarsel!
Vej alt hvad du skriver og siger til ViralFilm med stor omhug. Før du har indledt noget egentligt samarbejde med dem, gør de hvad de kan, for at binde dig på hænder og fødder juridisk.
Vi indledte en dialog med ViralFilm, med henblik på at undersøge mulighederne for at få lavet en virksomhedsfilm. Vi bad dem give et overslag over, hvad en film ville koste med dem som leverandør. ViralFilm, sendte herefter 2 tilbud pr. mail. I slutningen af de mails ViralFilm sendte, brugte de ofte den samme vending.
”Lad mig høre om vi skal få det sat i gang?” - ”Skal jeg få det sat i gang”
Det var den sætning Viralfilm brugte, til at lokke mig til at gøre det, der aftaleretsligt kaldes ”accept af tilbud”.
Jeg hoppede lige i fælden, så da Marco fra ViralFilm skrev: ”Skal jeg få det sat i gang, så vi kan få booket en dato til teammøde og datoer for optagelserne?” - så var jeg for hurtig til at skrive, lad os få sat det i gang. Det jeg mente med det, var jo blot, at jeg gerne ville opsætte det indledende møde med ViralFilm, for at drøfte filmens mulige indhold, pris og forløb lidt nærmere. Mit hurtige udsagn, betød nu at fælden klappede og vendingen blev brugt til at hævde, at jeg havde afgivet en juridisk bindende accept af tilbuddet. Ved accept af tilbuddet havde jeg samtidig accepteres, deres horrible handelsbetingelser. Da jeg siden prøvede at skifte filmleverandør fastholdt Marco fra ViralFilm sit krav, til trods for at vores samarbejdet aldrig var begyndt.
De handelsbetingelser de binder en til, giver i korte træk ingen mulighed for fortrydelse, giver ViralFilm ret til at afkræve det fulde beløb forud for optagelserne, giver dårlige mulighed for at foretage ændringer af det færdige filmresultat, og giver kun køberen begrænset ejerskab over filmen og de tilhørende råfilm. Der er også begrænset ejendom i forhold til de medier, man som køber må bruge filmen på. Man skal f.eks. betale ekstra hvis man vil bruger filmen til tv-reklamer.
Mit råd til dig, er at finde en filmleverandør med en bedre moral end ViralFilm.

Reply from VIRAL FILM ApS
Super hurtigt og tilfredsstillende film…
Super hurtigt og tilfredsstillende film vi fik lavet. Vi er godt tilfreds
Super dygtige gutter der ved hvad de…
Super dygtige gutter der ved hvad de laver. Resultatet blev bare helt perfekt. De bedste anbefalinger herfra
Vi fik lavet en animationsfilm
Vi fik lavet en animationsfilm, og er ovenud tilfredse med resultatet! Det er meget bedre end forventet og utroligt hurtig respons uanset hvad vi havde af ændringer! kan kun sige at det har været en ren fornøjelse at samarbejde med Viral Film
God og professionel animationsfilm - Varm anbefaling.
God og professionel animationsfilm, vi har været fuldt ud tilfredse med udfaldet og samarbejdet hos Viral Film.
Har fået lavet en animationsfilm
Har fået lavet en animationsfilm, og fuld tilfreds, var i gode og trygge hænder fra start til slut. Der var god sparring hele vejen igennem og filmen blev først leveret til mig som kunde, da jeg var helt tilfreds, så kan klart anbefale Viral Film til andre som ønsker et godt samarbejde og professionelt arbejde.
Rasmus
Juulshaveservice.