VW Grindsted Reviews 8

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Car dealer
  2. Used car dealer

Information provided by various external sources

Schröter Biler er autoriseret forhandler af nogle af de bedste biler på markedet.  Alle vores mærker er kendetegnet ved høj kval

4.3

3-star
2-star
1-star

Syddanmarks mest servicemindede værksted

Syddanmarks mest servicemindede SEAT værksted.

Tusind tak for hurtig respons, på et akut problem, forventningsafstemning og ikke mindst hurtig løsning på fejl. Perfekt rådgivning både før og efter service udført. Et STORT tak herfra :-)

8 October 2025

Kompetent vejledning

Kontaktede VW i Grindsted fordi min ene bilnøgle ikke længere virkede - heller ikke med et sprit nyt batteri.

Fyren fra "Reservedele" som jeg talte med insisterede på at jeg prøvede med et andet batteri af bedre kvalitet (havde købt en billig pakke i Rema 1000) - jeg måtte endda komme forbi og så kunne de gøre det for mig. Jeg skiftede selv til et bedre batteri og det løste fejlen - 3000 kr sparet ved god vejledning !!

3 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel virksomhed!

Uprofessionel virksomhed!
Aftaler overholdes ikke og der bliver ikke taget ansvar. En uacceptabel indstilling til at spilde folks tid. Find et andet sted!

20 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Find et andet værksted

Virkelig ringe service, halvhjernet personlig betjening og ekstrem overpris for halvfærdigt arbejde.
+ Ekstra regninger efterfølgende selvom forsikringsselskabet har betalt.

Alt i alt, så kunne man undre sig om der er tale om svindel.

KH meget utilfreds kunde.

15 April 2021
Rated 5 out of 5 stars

Eminent kundebetjening ved perfekt …

Eminent kundebetjening ved perfekt købsoplevelse af brugt bil. Efter at have set en lettere brugt bil på nettet, de netop havde fået ind, kontaktede vi René pr. tlf. inden vi satte kursen mod Grindsted, dette da vi bor oppe i Nordsjælland. René gik straks ud i udstillingen og besigtigede bilen, mens han beskrev den til os, hvilket bekræftede os i, at den levede op til annoncen og vores forventninger. Vi aftalte, at køre over og se på den ved selvsyn, og da vi landede var bilen blevet poleret og fremstod endnu flottere end på billederne. Efter en hyggelig kop kaffe ved skrivebordet hos Jens, og en prøvetur i bilen, blev vi hurtigt enige om at handle og vi kørte inden længe hjem i vores nye bil. En perfekt holdt bil, en utrolig smidig handel og eminent kundebetjening gør, at vi med glæde køre til Grindsted, for at handle bil igen. Tak for en god oplevelse, det var der mange der kunne lære noget af. De bedste hilsner fra Djævleøen

14 June 2017

Ansvarsbevisthed

Købte i 2013 vw Up VW i Grindsted og har passet serviceaftalen. Har altid fået god service og tingene har været i orden. Imidlertid var bilen til 120000 km serviceeftersyn den 14 november 2016, hvor der bl.a. blev skiftet tændrør. Et par dage efter er der problemer da vi kommer ud fra en butik, bilen kører tilsyneladene uden den ene cylinder og en gul advarsellampe med motorblok viser sig på displayet. Det er aften og vi ringer til VW mobilitetsservice, der sender vejhjælp. Vejhjælpen kan ikke ordne det på stedet, men tager bilen med til VW i grindsted, vi kører med til Kvong hvor vi bor. Næste formiddag ringer jeg til VW og fortæller at jeg gerne vil vide hvornår bilen er klar igen, da det er en langvarig rejse fra Kvong til Grindsted, vi skal gå 6 km og så med tog og bus, VW ringer tilbage og fortæller at de vil hente mig i Kvong når bilen er færdig, det gør de så om eftermiddagen, og da vi ankommer til Vw Grindsted, får jeg at vide, at da det var strømhætte til tændrørerene der ikke ledte strøm og de havde skiftet tændrør, var der en teoretisk mulighed for at de havde været årsagen til problemet, måske-måske ikke, men de havde besluttet at tage det på sig og vi skulle intet betale. Se det er god service, alle kan fejle, men det der skiller fårene fra bukkene er holdningen til sit ansvar. Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Vw i grindsted og så passe sine serviceeftersyn.

25 November 2016
Rated 2 out of 5 stars

Sløv Service, og kan ikke overholde aftaler.

Har haft firmabilen på værksted ved dem flere gange, og den er aldrig klar til den aftalte tid, og de giver ingen besked om at den ikke bliver færdig til den aftalte tid.

Skulle have skiftet 4 dæk og olie mens jeg ventede, VW havde selv fået lov til at bestemme hvad tid jeg skulle komme, så de kunne tage den med det samme. Men da jeg havde ventet i små 3 timer var bilen stadig ikke klar, så jeg gik ud på værkstedet og så at kun 2 af hjulene var pillet af, og der var ingen mekaniker der var igang med den. Da den så endelig blev færdig, efter lidt snakken med STORE BOGSTAVER, havde de glemt at skifte olie, og havde kun skiftet 2 dæk, da de kun havde de 2 på lager.....

Har fundet en anden mekaniker der yder en meget bedre service...

10 March 2010

Is this your company?