See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Twee inhalers besteld: keurig bevestigd in de ‘bevestiging van Uw bestelling’ mail. Na 2 weken kregen we 2 potjes zout opgestuurd (geen inhalers) opgeteld zo’n €25,-. Volgens de klantenservice hebbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heb de 1ste keer besteld bij Wellsana en gewoon 100% goede ervaring! Zoals bij het artikel duidelijk stond: netjes binnen 4-6 dagen in huis bezorgd gekregen. Misschien zijn de levertijden bij Wellsa... See more

Company details

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Een goede gezondheid is een waardevol bezit! Als online zorgwinkel helpt WELLSANA u om uw leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk in te richten. Bij WELLSANA begrijpen we dat ouderen specifieke behoeften hebben. Daarom vindt u in onze online shop een ruim assortiment aan praktische hulpmiddelen, gezondheidsproducten, kleding en cosmetica. Allemaal producten die u helpen zo fit en vitaal mogelijk te blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goedkope Chinese rommel

Wellena verkoopt spullen of dat het hulpmiddelen zijn. Bijvoorbeeld orthopedische sloffen. Het zijn echter producten die uit China komen en van slechte kwaliteit. Het is echt rommel, de prijs is dan ook veel te duur. Trap hier niet in!

23 December 2023

Geachte heer,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat spijtig om te lezen dat de bestelling niet naar wens is geweest. Een retourzending is kosteloos indien het via DHL met bijgevoegd retourlabel wordt ingeleverd. Deze informatie staat ook vermeld op de pakbon.

steunkousen

De steunkousen die ik besteld heb, zitten prettig en zijn snel geleverd.

2 August 2023

Geachte mevrouw Rouppe,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat de steunkousen naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Super snelle verzending!!!

25 July 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie vijf sterren review.
Fijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Snelle levering, goede kwaliteit

24 July 2023

Geachte mevrouw Steenvoorden-De Rooy,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel is bezorgd en het artikel aan uw wensen voldoet.

goede ervaring

goede ervaring
schoenen zitten perfect.

2 August 2023

Geachte mevrouw Rotthier- Van der Ven,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie vijf sterren review.

Wat leuk om te lezen dat uw ervaring goed is en uw schoenen perfect zitten.
Wij wensen u veel wandelplezier.

Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen. Ook zeer tevreden met de schoenen voor mijn schoonmoeder.

19 July 2023

Geachte mevrouw,

Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve review. Heel veel draagplezier gewenst voor uw schoonmoeder.

Fraude geld

Fraude geld?

Ik weet het niet? Bestelling fout

8 July 2023

Beste mevrouw Jankie Frank,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Graag willen wij dit voor u uitzoeken.

Zou u uw volledige naam- en adresgegevens willen mailen naar webcare@wellsana.nl

Alvast bedankt.

Het Wellsana team

Retourbeleid ondermaats

Ik wil mijn product retourneren. Op de website staat dat je je volledige bedrag terug gestort krijgt maar wel zelf instaat voor de verzending. Prima voor mij.
Ik krijg nu echter twee keer een e-mail met een korting, maar ik wil geen korting ik wil mijn geld terug.
Kan ik aub gewoon een retourformulier ontvangen zonder te moeten onderhandelen over korting, die ik niet wens. Ik ben namelijk niets met het product.

28 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Een stevige bh voor grote maten.

Ik heb de laatste keer een hele mooie bh gekocht, ben zeer tevreden over de service rond de bestelling de bezorging en de bh zelf.

8 June 2023

Geachte mevrouw Hoogendoorn,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service en de bestelling.

altijd goed snelle levering

4 June 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie vijf sterren review. Wat fijn om te lezen dat de bestelling in orde is en snel bij u is bezorgd.

Rated 4 out of 5 stars

Fijn om extra korting te ontvangen bij mijn bestellingen

Als nieuwe klant meteen een welkomstkorting (aanmelding nieuwsbrief) van 10 euro ontvangen op mijn eerste bestelling. Had incontinentie slips van het merk Mediset besteld, zeer tevreden over dit product. Zwarte broek van m.collection past perfect, ideaal door de elastieke tailleband, de maat komt dus goed overeen met het product. Bestelling was snel via de post verstuurd. Omdat ik binnenkort jarig ben krijg ik bij een volgende bestelling 20% korting, je moet wel de kleine lettertjes in de mail goed lezen want de korting is maar 14 dagen geldig. Dat vind ik persoonlijk wel jammer, de verjaardagskorting zou wel wat langer geldig moeten zijn.

27 May 2023

Geachte heer,mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop.
Een verjaardagskorting moet u altijd voor een bepaalde datum verzilveren.
Wij begrijpen dat u dit jammer vind daarom zullen wij uw feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling.

snelle levering

11 May 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Fijn om te lezen dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet, Team Wellsana

Rated 5 out of 5 stars

Het product dat ik kocht was prima

10 May 2023

Geachte heer, mevrouw,

Täuschung

Täuschung
Ich möchte eine Bewertung für eine Bestellung (online) bei der Firma WELLSANA abgeben.
Meine Bestellung traf nach 6 Tagen (angekündigte Lieferzeit 2-3 Tage) bei mir ein.
Gleich nach dem Öffnen des Pakets wusste ich, dass die gelieferte Ware nicht meinen Anforderungen entsprach und wollte diese zurücksenden.
Hier beginnt das Problem.
Der Lieferung lag weder eine Rechnung, noch ein Retourenschein bei. Ich schrieb eine E-Mail mit der Bitte um Zusendung eines Retourenscheins an den Service von Wellsana. Ich bekam eine automatische Rück-Email, in der man dem Kunden versicherte, dass man sich um das Problem kümmern würde. -Vorgangsnummer 1272643-
Es passierte nichts.
Ich schrieb eine 2. E-Mai an die o.g. E-Mail Adresse
und bekam wieder eine automatische E-Mail mit dem gleichen Text, wie aus der ersten E-Mail -Vorgangsnummer 1283684-.
Diesmal bekam ich eine Rechnung per E-Mail, aber keinen Retourenschein. Es passierte nichts.
Nun versuchte ich das Unternehmen telefonisch zu kontaktieren. Nach mehreren Versuchen wollte die Service-Hotline mir einen Retourenschein zusenden.
Nach 3 Tagen erhielt ich eine Rechnung per Post, wieder ohne Retourenschein.
Ich versuchte es erneut bei der Hotline, wurde weitergeleitet und die Mitarbeiterin teilte mir mit, dass ich eine Lieferung von PARTNERWARE erhalten habe, der immer nur ein Lieferschein beiliegt, keine Rechnung und kein Retourenschein.
Ihre Empfehlung war, eine neue E-Mail zu schreiben und auf den Sachverhalt hizuweisen.
Ich schrieb also wieder eine E-Mail, die dritte, an Wellsana mit den entsprechenden Hinweisen.
Auf diese E-Mail bekam ich keine automatische Rück-E-Mail.
Schon die Verfahrensweise ist unmöglich, denn auf der mir per Post zugestellten Rechnung fand ich den Vermerk -Sollte ihrer Lieferung kein Retourenlabel beiliegen-, wenden Sie sich bitte an unseren Kundenservice.
Ich komme mir verladen und abgezockt vor!
Nun werden Rechnungen und Mahnungen folgen.
Mir ist so etwas noch nicht passiert. Wellsana wirbt damit, dass man die gelieferte Ware innerhalb von 14 Tagen kostenlos zurücksenden kann, stellt sich nach der Lieferung aber tot.
Das ist kein übliches Geschäftsgebahren und gehört bestraft.
Meine Kundennummer: 012322821
Im Übrigen bekam ich auf keine meiner E-Mails an Wellsana eine Antwort, ausser der vom Unternehmen automatisch generierten Rück E-Mail.

24 April 2023

Makkelijk online bestellen

21 April 2023

Geachte mevrouw Stindt,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat het bestelproces gemakkelijk is gegaan.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service van de telefoniste in…

Goede service van de telefoniste in woord en daad

18 April 2023

Geachte heer Blommaert,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Wij zijn zeer verheugd met uw compliment.

Rated 4 out of 5 stars

snel bezorgd en glucosamine helpt mij…

snel bezorgd en glucosamine helpt mij tegen pijn

18 March 2023

Geachte mevrouw Van den Berg,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat ontzettend fijn om te lezen dat het product u helpt tegen de pijn.
Dit lezen wij graag!

Rated 2 out of 5 stars

Onnodige aanmaningen.

In September 2022 heb ik een bestelling bij dit bedrijf gedaan. Dit omdat ik er eerder besteld heb, en dat was goed. Ook nu werden de artikelen goed en op tijd geleverd. En ik heb op tijd betaald.
Het schetste mijn verbazing toen ik in december een betalingsherinnering kreeg. Heb meteen geantwoord met rekeningafschrift erbij.
En nu krijg ik de tweede aanmaning omdat ik niet gereageerd zou hebben op de eerste??

Wat zeker is; ik bestel nooooooit weer bij Wellsana!

9 January 2023

Geachte mevrouw Pilat,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Dit is heel opmerkelijk en graag willen wij dit nakijken. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens of uw klantnummer. U kunt uw gegevens mailen naar webcare@wellsana.nl

Team Wellsana

Teleurstelling

Ik heb een lampje besteld voor mijn dochter deze was helaas kapot geleverd. Mij is beloofd dat er nieuwe komt maar nu is het pakket kwijt.

Ik zou hier niet bestellen !

29 November 2022

Beste heer, mevrouw Codrington,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Erg spijtig om te vernemen dat u het nieuwe lampje nog niet heeft ontvangen.

Wij zouden dat graag voor u willen uitzoeken.
U kunt uw volledige naam- en adresgegevens mailen naar webcare@wellsana.nl

Alvast bedankt.

Het Wellsana team

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look