Wij hebben twee doeken gekocht bij werk aan de muur. We wilden deze allebei in dezelfde afmeting. Daarvoor moet 1 doek ingekort worden. Hierover werden wij speciaal gemaild. Het contact was heel vrien... See more
Company replied
Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... See more
Company replied
3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... See more
Company replied
In onze kleine woonkamer die geen doorzonwoning is, dus vrij donker ! Zochten wij een mooi schilderij dat licht uitstraalt. Die hebben wij gevonden bij dit fantastisch bedrijf Werk aan de muur 😃
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
waanzinnig kunstwerk aan me muur!
groot, kleur, mooi doek!
super blij mee. Je makkelijk veranderen dat gaf de doorslag, maar denk zomaar dat deze lang blijft hangen :-)
ophangen was echt een makkelijke klus!
zeker een aanrader!

Reply from Werk aan de Muur
Voor mijn dochter had ik een werk van werk aan de muur besteld. Bij levering bleek dat de maat van het doek niet de juiste was. Het frame was wel goed. Ik kreeg vrijwel meteen antwoord op mijn vraag via de mail. Het te kleine doek mocht ik houden en ze gingen een groter doek bestellen. De levering van het goede doek ging snel. Ook op mijn vraag om bij het te kleine doek een frame te bestellen, kreeg ik meteen reactie. Een fijn bedrijf met een hele goede klantenservice. Dank je wel Danielle van werk aan de muur

Reply from Werk aan de Muur
Ik heb een prachtig doek uitgezocht en besteld. Kreeg daarna mail van de maakster over mijn keuze en de afwerking. Zij attendeerde mij op de keuze van de afwerking en attendeerde mij op een andere afwerking en gaf daarbij goede uitleg waarom.
Dat vond ik zo fijn . Voor mijn gevoel keek ze echt mee naar hoe het doek het beste tot z,n recht zou komen.
Echt top!

Reply from Werk aan de Muur
Ik heb voor meer dan €150 een art-frame besteld.
Bijna drie weken wachten en je moet hem zelf helemaal in elkaar zetten. Grote vouwen in de poster zelf, waardoor het er niet uit ziet. Zeer onduidelijke instructie, alleen voor hele handige mensen dit.
de frame lijkt op 3D-geprinte troep. Ben er helemaal niet blij mee.

Reply from Werk aan de Muur
Snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Goede kwaliteit. Aflevering ging netjes en zorgvuldig. Goed verpakt. Kwaliteit was echt super! Heel veel keuze in verschillende werken.

Reply from Werk aan de Muur
Onze woonkamer had één muur die al maanden leeg stond, en via een Google-omweg kwam ik bij Werk aan de Muur terecht. Ik (mijn vrouw) koos uiteindelijk "Together Here", 80x105 op zwart ArtFrame, en ik ben oprecht onder de indruk.
Wat dit anders maakt dan een gewone canvas of poster is het frame zelf. Het ArtFrame komt als een aluminium profiel waar je het doek in spant. Het doek heeft langs de randen een soort siliconen rand die je in een gleuf van het frame drukt, en daardoor staat het strak als een trommel/ strak als een huis / strak int pak?, in ieder geval strak, geen plooien of bobbels. Het in elkaar zetten kostte me een minuut of tien zonder eigen gereedschap, frame in elkaar, gewoon doek inklikken en ophangen. Je moet wel ff gaatjes boren!
Het slimste zit hem in dat verwisselbare doek:
- Je drukt de rand er weer uit en hangt een ander doek in hetzelfde frame
- Rond kerst, een nieuw seizoen, of gewoon een andere bui: geen nieuw frame nodig
- Eén keer investeren in het frame, daarna alleen nog losse doeken
- Slim bedacht en het scheelt op termijn ook flink
Print is haarscherp, kleuren kloppen, en het hangt nu prachtig. Groot aanbod op de site, veel Nederlandse makers, en het uitzoeken ging makkelijk. Dik tevreden, aanrader.

Reply from Werk aan de Muur
Werken werden netjes en vlot gestuurd en in de tussentijd werd ik telkens op de hoogte gehouden. Dit was al direct na mijn bestelling tot vlak voor levering. Echt super!

Reply from Werk aan de Muur
Leuke print van Utrecht, deze klopt, maar zoveel geld voor een canvasje is wel teleurstellend

Reply from Werk aan de Muur
De naadloze Muurposter is van degelijk sterk materiaal gemaakt maak de zwart-wit tinten komen nogal flets over t.o.v. het voorbeeld op de website.

Reply from Werk aan de Muur
Materiaal is echt goed en mooi, lijst is precies goed op maat en sluit perfect in alle hoeken aan.
Levertijd had iets sneller gekund. Inmiddels 2e kunstwerk besteld 👍🏼

Reply from Werk aan de Muur
'Werk aan de muur' heeft een héél ruim aanbod, overzichtelijk aangeboden op een aantrekkelijke website. Een groot aantal filters (thema, kleuren, afmetingen, vorm, gewenste sfeer, beeldmakers,...) en de keuze van materiaal (canvas met/zonder baklijst in diverse kleuren, ArtFrame,...) helpen je bij het vinden van jouw favoriete kunstwerk. Na het plaatsen van je bestelling word je regelmatig op de hoogte gehouden van het productie- en verzendingsproces van het bestelde werk. Op de vermelde leveringsdag wordt het -zorgvuldig verpakte- werk afgeleverd, helemaal klaar om op te hangen. Puik werk, Werk aan de Muur!

Reply from Werk aan de Muur
Top levering! Handig te installeren en voldoet precies aan mijn verwachtingen.

Reply from Werk aan de Muur
Goed advies na bestelling netjes bevestiging en levering snel en goed en netjes ingepakt

Reply from Werk aan de Muur
Er is ontzettend veel keus in werken en in uitvoeringen. Heerlijk om te zoeken en een digitale versie te kunnen bekijken van hoe het bij jezelf aan de muur staat. Al
Met al een hele positieve ervaring met werk aan de muur!!

Reply from Werk aan de Muur
Veel keuze, lang getwijfeld maar toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Wissellijst met doek gekocht. Was netjes verpakt. Bij het uitpakken leek het wel alsof het op een vlag gedrukt was en had ik een ‘oh jeetje’-moment maar bij het uitvouwen bleek de print echt super mooi te zijn. Super scherp, mooie kleuren. Lijst in elkaar zetten was makkelijk. Gebruiksaanwijzing top + QR-code voor filmpjes. Eenmaal het doek gespannen waren ook de vouwen eruit. Het is echt mooier dan ik had verwacht! Kwaliteit is top, bezorging was normaal, verpakking heel netjes!

Reply from Werk aan de Muur
Zeer stevig frame, door heldere instructies vlot in elkaar te zetten, en ook heel solide muurbeugels.
Geen probleem dus, maar in eerste instantie had ik niet verwacht het werk zelf in elkaar te moeten zetten. Niet goed gelezen op de website dus.

Reply from Werk aan de Muur
Hele fijne site. De app om je werk aan de muur te zien werkt heel goed. Kleurgebruik is goed aangegeven. We hebben een werk met akoestisch materiaal, kwalitatief heel goed, maakt enorm verschil in de kamer. Duidelijke communicatie over levertijd. Alles klopt.

Reply from Werk aan de Muur
Mooie site, veel keuze voor iedereen een persoonlijk en eigen smaak van schilderij. Makkelijk bestellen en bezorgd in goede verpakking.
Wij zijn heel blij met ons schilderij,
In een woord prachtig m

Reply from Werk aan de Muur
Het assortiment is enorm. Daarom hebben we er geruime tijd over gedaan om een keuze te kunnen maken. Maar eenmaal gekozen, was het proces van bestellen tot en met de levering heel eenvoudig en goed online te volgen. Het werk aan de muur (canvas) ziet eruit zoals online, en hangt er prachtig bij.