Wij hebben twee doeken gekocht bij werk aan de muur. We wilden deze allebei in dezelfde afmeting. Daarvoor moet 1 doek ingekort worden. Hierover werden wij speciaal gemaild. Het contact was heel vrien... See more
Company replied
Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... See more
Company replied
Het artframe is een solide systeem, mooie kwaliteit van de afdruk, duidelijke instructies om te monteren. Heldere communicatie en ontzettend blij met het ' werk aan de muur '!
3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dit is 2de schilderij gekocht bij Werk aan de muur. Dit was goed geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Zijn weer erg blij met de aankoop.

Reply from Werk aan de Muur
De ruime keuze is fijn. De website werkt goed en ook de app om te beoordelen hoe het werk bij jezelf aan de muur staat is top. Het resultaat is zoals verwacht. Alleen de bezorging was niet oké. Slechte communicatie van de bezorgdienst. Niet komen opdagen en niet aangeven wanneer je dan wel komt. Dat is jammer, één ster minder alleen om die reden.

Reply from Werk aan de Muur
Onlangs 3 artframe producten gekocht. Werkelijk heel fijn en mooi product, ook de aflevering en de bijbehorende informatie waren top. Wij zijn zeer tevreden.

Reply from Werk aan de Muur
Leuk concept, voorpret en ideeën opdoen via de app en ook nog eens alerte nazorg.
Je wordt nadat je hebt besteld, goed op de hoogte gebracht over de tijdslijn.
Misschien een heel klein verbeterpuntje, de instructie video’s iets langer maken. Nu zie je een heel klein deel van hoe je iets moet doen waardoor je het op meerdere manieren kunt interpreteren.
Heel tevreden met het eindresultaat!

Reply from Werk aan de Muur
Betrokken bedrijf, duidelijke communicatie en schilderij zorgvuldig verpakt en bezorgd volgens afspraak

Reply from Werk aan de Muur
Mooi werk geleverd. Je wordt continue op de hoogte gehouden wat de status is.

Reply from Werk aan de Muur
Afbeeldingen zijn precies zoals ze op de site staan.
Goed verpakt en een eenvoudige beschrijving hoe je het in elkaar moet zetten.
We hebben nu 2 werken aan de muur hangen, en ik zal zeker nog een keer wat aanschaffen.

Reply from Werk aan de Muur
Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een groot werk. Bij werk aan de muur zijn zoveel verschillende werken en keuze mogelijkheden. Maar door alle selectie mogelijkheden en omdat we een account hadden aangemaakt konden we een map met onze voorkeuren maken.
Zo konden we later rustig weer eens kijken en eenvoudig onze uiteindelijke keuze bepalen.
De kleurweergave op de site kwam perfect overeen met de uitvoering.
Het werk hangt hier nu een paar weken en we krijgen alleen maar complimenten

Reply from Werk aan de Muur
We zijn heel erg blij met de kwaliteit van de canvassen en van de goede service. Er werd meegedacht en onze canvassen zijn goed aangekomen vanuit Haarlem in Portugal. Een aanrader!

Reply from Werk aan de Muur
Zeer Snel een vakkundig antwoord op mijnvraag.
Prompte levering.
Hoge kwaliteit print!

Echt een prachtig schilderij!! Geen moment spijt van. 😁

Reply from Werk aan de Muur
Veel keuzes in kunststijlen, collecties, materialen, afmetingen en kleuren.
Altijd wel iets te vinden wat je mooi vindt en bij je past.
Kortom: Top !!

Reply from Werk aan de Muur
Goede website, makkelijk te gebruiken, je kunstwerk eenvoudig te laten zien op eigen muur.
Daarnaast goede communicatie en service.
Vriendelijke klantenservice.

Reply from Werk aan de Muur
Super netjes en verpakt. Bij het uitpakken toch een lichte beschadiging op een deel van het frame. Direct contact gehad en meteen opgelost. We hebben een nieuw frame deel ontvangen na 2 dagen al. De communicatie is ook heel prettig. Netjes en heel vriendelijk. Het doek hangt prachtig aan de muur bij ons in de woonkamer.

Reply from Werk aan de Muur
Duidelijke uitleg over de verschillende materialen. Makkelijk te bestellen en een keurig verpakte levering!

Reply from Werk aan de Muur
Ziet er prima uit. Makkelijk op maat te bestellen.+ ook niet moeilijk in elkaar te zetten. Wel wat prijzig.

Reply from Werk aan de Muur
Heel blij met het resultaat. Snel en makkelijk te monteren, duidelijke uitleg erbij. Doek wordt mooi strak opgespannen.

Reply from Werk aan de Muur
Duidelijke uitleg online en mooie schilderijen.

Reply from Werk aan de Muur
Ik vroeg om een spoedbestelling en dat is zeer goed geslaagd!!
Het resultaat van het fotobehang is fantastisch!!!

Reply from Werk aan de Muur
Mooie werken, vele mogelijkheden. Bezorging is keurig geregeld en conform afspraak. Zeer tevreden klant