Kwaliteit is geen daad
Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte.Dank voor jullie inzet!

Reply from WPBeveiligen
WPbeveiligen is uw betrouwbare partner voor het herstellen en beveiligen van WordPress-bedrijfswebsites, met meer dan 15 jaar ervaring en een steeds groter wordende staat van dienst met meer dan 650 beveiligde sites. Wij bieden doorlopende beveiliging en onderhoud, met duidelijke communicatie en een 7-dagen-per-week beschikbaarheid.
Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte.Dank voor jullie inzet!

Reply from WPBeveiligen
Hi! Fijn dat jullie mijn website onderhouden. Ik kreeg stress van al die updates :/ Nu hoef ik nergens meer op te letten 😊
Toen onze WordPress-webshop werd gehackt, waren we radeloos. Gelukkig vonden we WPbeveiligen.nl. Jullie herstelden niet alleen mijn site snel, maar verbeterden ook de beveiliging. Jullie professionele aanpak en duidelijke communicatie maakten een stressvolle situatie beheersbaar. Op naar een goede toekomst samen!
Betrouwbare en efficiënte service, zeer aanbevolen voor websitebeveiliging.

Reply from WPBeveiligen
ik wist niet wat ik moest met mijn worldpres website! gelukkig kwam ik jullie tegen. Mijn website doet het de afgelopen maanden weer perfect. dank

Reply from WPBeveiligen
Heeft geen whatsapp maar belt terug en mail was snel beantwoord. Uiteindelijk tevreden.
Ook in het weekend was mijn site vrij snel hack vrij gemaakt, fijn!
Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd als er problemen zijn. Dit garandeert een optimaal werkende en beveiligde website die 24/7 beschikbaar is.
Mathieu is onze steun en toeverlaat als het om hulp gaat voor onze website. Altijd vriendelijk en snelle hulp. Echt een aanrader.
Beste Mathieu
Na een week van Ploeteren op het internet en zoeken naar hulp wat ik helaas niet vond kwam er uit een heel overwachte hoek hulp.
Ik zat bij mijn pc een beetje te denken wat ik nog kon doen ik had zo'n beetje alles bekeken op WP voor hulp heel veel berichten door gelezen toen ik ineens een e-mail zag komen van Mathieu Scholtes ik dacht Uh wie is dat.
Ik maakte snel de e-mail open en las gechte....
met de mededeling mischien heb je dit niet ingeschakeld of moet je dit doen en geef je hem hier een h1 of h2 ik dacht daar gaan we weer ik ben helemaal niet zo technisch aangelegd ik las verder
als je mij dit geeft en dat geeft kan ik het misschien van hier uit verhelpen en hoef ik niet in teloggen op jou pc,
ik deed wat hij mij vroeg stuurde hem dat en na een tijdje ik weet niet meer hoe lang het duurde maar super snel kreeg ik een mailtje dat het probleem verholpen was en ik weer BLOGGEN kon en dat op een zaterdag namiddag.
ik ben harstikke blij en tevreden
MET DE SERVICE EN DE HULP
Dank je wel Mathieu en de volgende keer zal ik U weer weten te vinden.
Groetjes Kruawan Hanchana
PS. deze teks heb ik vertaald van Thais naar Nederlands
Zeer betrouwbaar bedrijf. Luistert goed naar wat er gedaan moet worden en gaat direct aan de slag.
Goede en eerlijke communicatie.
Snel, betaalbaar, betrokken en vakkundig! In deze tijd een zeldzaamheid.
Een aanrader.
Senl en deskundig, ik maak gebruik van de diensten vanWpbeveiligingen voor meerdere websites.
Learn more about other kinds of reviews.