Helaas moet het op deze manier.
Via de website voor €95,- aan spullen gekocht om yoghurt te maken, en me vooraf goed ingelezen via hun website alvorens ik bestelling plaatste. Ook van beide yoghurt soorten de handleiding gelezen die meegeleverd werd. Echter gaat bij mij het yoghurt maken na 3x mis. Via contactformulier 2 keer een mail gestuurd, reactie bleef uit (deze zijn niet aangekomen, kan gebeuren) dus via fb contact gezocht. Ik liet via screenshot zien welke informatie ik had van hun website wat niet in dank werd afgenomen, ik moest het maar doen met de informatie die hun via fb in het bericht stuurde (wat voor mij dus te laat was, en blijkbaar de informatie aangevuld is) op de vragen die ik stelde over de informatie die ik had kreeg ik zeer onbeschofte antwoorden "ga even koffie drinken ofzo, stop met stalken, dat zielige geemmer, u bent zo'n klant waar het nooit goed voor is, ik betaal alles terug en hou aub alles en hou "scheldwoord wat hier niet wordt toegestaan" op". Bedrijf aangegeven dat ik niet zo wens behandeld te worden en mijn iban nummer doorgegeven zodat ze het geld kunnen overmaken, echter later in bericht moet ik de spullen terug sturen. Ik heb duidelijk moeite gedaan voor meerdere keren contact te zoeken voor informatie via meerdere wegen, dat ik hierin serieus verder wilde, maar op deze manier absoluut niet. Een excuses en nieuwe yoghurt had ik geaccepteerd, echter kan informatie altijd later aangevuld worden, maar deze informatie was er niet toen ik bestelde en ook niet bij de meegeleverde handleiding die ik ook via screenshot gestuurd had, i.p.v. verdieping in de klant, krijg je als antwoord "Ow dat is nog een oud briefje" ja??? Wat heb ik daaraan op moment dat ik met yoghurt maken begon, hoe kan ik dat weten? Ga ervanuit dat hun informatie klopt als je iets ontvangt. Op dit moment na deze berichten verwacht ik alsnog mijn geld terug, zoals verkoper zelf aangaf, niet terugsturen en niet terugkomend op later bericht van terug sturen en hoe coulant de verkoper is. Dat ze van mening zijn netjes te antwoorden maar op deze manier praat je niet eens tegen een hond. Conclusie de informatie die ik vandaag kreeg, was niet bekend bij aanschaffen en ontvangen en daar mag best wat nette begrip voor zijn en was een simpele oplossing als pakketje yoghurt opsturen een goede coulance geweest. Ik verwijder dit bericht enkel alleen als verkoper uit zichzelf excuses maakt en netjes reageert en voor een passende oplossing zorgt. Maar ben bang dat dit bericht geen begrip gaat geven voor de klant zoals ik het bedrijf nu ervaren heb.
Sander Bellinga, Marco Hilbrink, Bert Mol