1. Media & Publishing

Information provided by various external sources

Hos Yourbook kan du købe gæstebøger, notesbøger, dagbøger, salgsbøger og scrapbøger, i flot og elegant indbundet italiensk kunstlæder til billige priser. De kan anvendes bredt f.eks. gæstebøger til bryllupper, barnedåb, konfirmationer eller som firmagaver og studiebøger. Yourbook bøger har høj kvalitet og holdbarhed kombineret med flot design og lækker finish. Bøgerne kan leveres valgfrit med blanke eller linierede sider.

4.2

3-star
2-star
1-star

Mybook :)

Jeg bestilte to bøger d. 17. og skrev til yourbook d. 19. da jeg ikke havde hørt noget fra dem. De skrev hurtigt og meget venligt tilbage at jeg ikke var blevet glemt og at de sendte ordren samme dag (d. 19.). I dag d. 20. sidder jeg med mine bøger af bedste kvalitet og jeg er SÅ tilfreds med yourbook og kommer helt sikkert til at bestille derfra igen en anden gang!
Jeg anbefaler dem klart til andre! Kvalitet, pris, leveringstid, kundeservice ... Jeg giver dem 5 stjerner i alle bokse. :)

20 February 2016

Fantastisk service, hurtig levering

Ringede til yourbook mandag eftermiddag, da jeg havde nogle spørgsmål til trykket på min gæstebog og om de kunne garantere levering senest 10 dage senere.
Får en fantastisk service i telefonen, bestiller bogen, som skal omkring trykkeriet. Har i dag torsdag hentet bogen på posthuset og er fuldt ud tilfreds med resultatet.
Tak for en super handel, de bedste anbefalinger herfra.

15 January 2015
Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig kundeservice trods problemer :)

Da jeg ikke havde modtaget mine vare efter 7 dag, ringede jeg til dem - telefonen blev ikke taget, men i løbet af fire timer var der en medarbejder der ringede mig op for at høre hvilke problemer jeg havde. Han fortalte at pakken garanteret lå oppe på posthuset allerede (den var afsendt fra dem den forventet dag), jeg tjekkede med det samme (dog uden track and trace nummer) - og der lå den og ventede. Om aftenen ringede han igen for at høre om jeg havde fået min pakke for den mail jeg skulle have haft kom tilbage med fejl i levering (jeg havde tastet min mail forkert). Simpelthen så super en kundeservice, og jeg anbefaler dem gerne til andre. Produkterne er utrolig flotte og i den forventet kvalitet :)

24 April 2013
Rated 2 out of 5 stars

Dyr handel og reklamation

Jeg havde bestilt en gæstebog hos Yourbook. Da jeg modtog gæstebogen, var den grundet ringe indpakning blevet beskadiget under transporten.

Jeg skrev til Yourbook, at jeg ønskede at returnere gæstebogen på grund af skaderne. Efterfølgende fik jeg svaret, at de ville sende mig en ny uden beregning, og at jeg ikke behøvede at sende den første gæstebog retur.

Jeg havde dog ikke længere brug for bogen, da den skulle bruges til gave dagen efter, og jeg i stedet måtte ud og finde en gæstebog i Aalborg. Dette informerede jeg Yourbook om indenfor en time efter deres svar. Hertil svarede Yourbook, at de allerede havde sendt den nye bog, hvilket jeg på intet tidspunkt havde bedt om. Tværtimod havde jeg gjort klart, at jeg ønskede at returnere bogen.

Jeg skrev til dem, at jeg så måtte returnere varen, da jeg ikke længere havde brug for den. Jeg antog, at jeg ville modtage en returkode eller lignende - men returneringen skulle til min overraskelse foregå på min regning. Og jeg skulle sende begge bøger retur, selvom de i første omgang ikke ville have den beskadigede bog tilbage.

Således måtte jeg bruge penge på materialer til forsendelse samt porto på omkring 100 kroner. Jeg synes helt klart, at returforsendelsen skulle have gået ind under Yourbooks egne reklamationsregler, som står oplyst på deres hjemmeside. Den mulighed fik jeg dog ikke.

Jeg synes, at servicen var under al kritik. Jeg har ikke før oplevet, at jeg har måttet sende defekte varer retur for egen regning.

28 March 2011

Take a closer look