ZeelandNet Reviews 7

3. Internet Service Provider
  4. Phone and internet services
  5. Software company
  6. Web hosting company

Information provided by various external sources

Zeelandnet is de internet provider van Zeeland.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben nu een jaar weg bij Zeelandnet en het…

Ik ben nu een jaar weg bij Zeelandnet en het bevalt me prima, heb geen storing meer gehad.
Waar ik nog blijer van wordt is dat er glasvezel komt op Tholen van Glasdraad, dat is echt top, weg met coax en koperlijntjes.
je kan bij Glasdraad bij alle providers terecht behalve Delta en dat maakt het ook zo leuk, professionelen bedrijven met prima service hebben zich aangesloten bij Glasdraad en degene met de slechtste helpdesks valt af.TOP!!
Zie steeds meer vlaggen in de tuinen op Tholen van Glasdraad, SUPER.

10 April 2026

Waardeloze app

Waardeloze app, al jaren hetzelde probleem. Al een aantal keer een klacht ingediend en steeds hetzelfde antwoord: er wordt aan gewerkt. Helaas gebeurt er niets, maar je moet tegenwoordig wel betalen om een advertentie te plaatsen. Los eerst de problemen op voordat je geld vraagt! Beter gewoon een andere plek gebruiken om je spullen (gratis) kwijt te raken. Zelfs die ene ster is het niet waard net als de rest van Delta trouwens. Waardeloos bedrijf!

27 February 2026

Prikbord? Kies liever voor Marktplaats oid

Dit is een review over de sectie PRIKBORD

Waardeloos en hopeloos ouderwets wanneer je het vergelijkt met alternatieve verkoopsites. Verder ook duur als je het vergelijkt met anderen.
De resultaten (verkoop) zijn nihil. Nou, eigenlijk gewoon 0.

11 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Prikbord is slechtste app en website ooit

Weet niet wie de app of website heeft gemaakt, maar na jaren ergeren toch maar es een review schrijven. Allebei werken ze voor geen meter wat betreft 'Prikbord' Als je naar iets zoekt, laadt het niet of nauwelijks, wil je naar een volgende pagina, loopt het vast. Als je iets per regio wilt zoeken, ga je weer terug naar het beginscherm, dus ook dat werkt niet.... Snap niet dat er hierover geen reviews zijn door andere gebruikers. Gelukkig staan ze wel op Playstore, als je de app wilt downloaden.

1 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Momenteel zijn er heel veel oplichters…

Momenteel zijn er heel veel oplichters actief via prikbord van Zeelandnet. Ik heb meerdere meldingen gedaan, maar deze personen blijven actief. Via deze weg hoop ik de mensen te kunnen waarschuwen. Als je zaken met deze personen doet willen ze dit doen via de firma GO-EXPRES LOGISTIEK.

Vervolgens ontvang je een tweede bericht:
Bevestig mij of u morgen of doordeweeks vrij bent rond 17.00 uur, ik kan dan een commissionair van de firma GO-EXPRES LOGISTIEK naar u thuis sturen om de artikel, betaal u contant en stuur het artikel naar mijn huis. Ben jij de komende dagen vrij?

Vervolgens ontvang je via whatsapp 2x een verzoek om op een link te klikken. De eerste is voor je persoonlijke gegevens en de tweede voor je bankgegevens.

Jammer dat ze zo vrij hun werk kunnen doen via prikbord. Het vertrouwen in prikbord neemt hierdoor af.

11 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

ik moet een ster geven om verder te…

ik moet een ster geven om verder te kunnen maar anders gaf min 5 sterren
Dit bedrijf werkt zo slecht samen dat het om gek te worden is, dik anderhalf uur aan de telefoon gehangen en van het kastje naar de muur gestuurd, zeker wel 6 verschillende medewerkers gesproken en weer naar de volgende door verbonden en iedere keer dat irritante muziekje, mijn mening opdoeken die organisatie met ovg Francikke

25 September 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look