Zematic Hosting I/S Reviews 45

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en VPS til 89 kr. og ville opgradere til en plan til 150 kr. Systemet viste først en merpris på ca. 80 kr., men jeg påpegede, at det burde være 60 kr. – hvilket supporten rettede. Jeg bes... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej alle Siden her er fantastisk, og jeg kan 100% anbefale denne host. Hvis du har brug for en host, så synes jeg du skal vælge Zematic. Ejerne er utrolig søde og det samme med staffsne. Forsæt me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem perfekt! Hurtig levering, venlig kundeservice og produkter af høj kvalitet. Det er sjældent, man oplever så høj en standard. Jeg er mere end tilfreds og giver mine bedste anbefalinger,Kæ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har en fantastisk oplevelse med Zematic Hosting. Deres hosting- og VPS-løsninger er både pålidelige og hurtige, hvilket har gjort en stor forskel for mig. Kundeservicen er i top, og jeg har altid... See more

Company details

1. Web hosting company

Written by the company

Zematic Hosting I/S er din pålidelige partner inden for VPS Hosting. Vi leverer højtydende løsninger med nyeste hardware, herunder kraftige CPU’er, DDR4/DDR3 RAM og lynhurtige NVMe SSD’er. Vores mission er at tilbyde stabilitet, hastighed og fremragende kundeservice til konkurrencedygtige priser. Vælg Zematic Hosting for en hostingoplevelse i særklasse!

3.6

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Anmeldelse deluxe fra Zematic Hosting I/S🚚

⭐ Skrevet af Zematic Hosting I/S – “professionelle” siden vi fandt et strømstik ⭐

Hos Zematic Hosting kører vi ikke bare servere – vi overlever dem.

⚡ CPU’er: Drevet af hamsterhjul (hamsteren døde i går).

💾 SSD’er: Vi kalder det NVMe, men det er i virkeligheden en diskette med glitter.

📞 Support: 24/7… så længe klokken er mellem 14:00 og 14:05, og vi ikke spiller Fortnite.

🔥 Uptime: 110% – fordi vi tæller også de gange, hvor serveren var på vej til at starte.

Vi siger: “Enterprise hosting.”
Virkeligheden siger: “Minecraft-server på en brødrister.”

Sikkerhed? Vi bruger topmoderne kryptering: en post-it med passwordet “1234” klistret på skærmen.

Så hvis du leder efter en host, der får dig til at græde, le og ragequit på samme tid – så er Zematic Hosting I/S dit nye hjem.

Ville have givet -10 stjerner, men Trustpilot truede med at lukke min konto.

20 August 2025

Stor tak til Zemantic Hosting

Stor tak til Zemantic Hosting, og MX Store! 🙌
Jeg købte en VPS og nogle filer + EUP key derfra, og alt har bare kørt mega godt. Opsætningen var nem, og supporten var virkelig hurtig til at hjælpe, når jeg havde spørgsmål.

Filerne er sat godt op, og VPS’en kører stabilt uden problemer – det har virkelig gjort det nemt at komme i gang. Kan helt klart anbefale at købe derfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

19 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uventet betaling ved opgradering af VPS

Jeg havde en VPS til 89 kr. og ville opgradere til en plan til 150 kr.
Systemet viste først en merpris på ca. 80 kr., men jeg påpegede, at det burde være 60 kr. – hvilket supporten rettede. Jeg besluttede dog ikke at gennemføre opgraderingen endnu. Alligevel blev der i dag trukket 60 kr. fra min konto uden min accept.

Jeg synes, det er meget problematisk, at der kan ske en betaling uden at jeg selv bekræfter den.

18 August 2025

Fed server

Fed server. Can helt klart anbefaldes. God rp, og gode minder. Har helt klart lyst, til at blive ved me at spille 😊

10 August 2025

Fantastisk host!

Hej alle
Siden her er fantastisk, og jeg kan 100% anbefale denne host.
Hvis du har brug for en host, så synes jeg du skal vælge Zematic.
Ejerne er utrolig søde og det samme med staffsne.
Forsæt med det gode arbejde, kæmpe respekt fra mig.

10 August 2025

Mitnik er en bedrager

Mitnik er en bedrager, jeg har på ingen måder fået den hjælp eller betjening jeg har brug for, efter mit køb af spille filer. jeg føler mig meget snydt og er rigtig sur og ked af det, vær sød ikke at købe herfra længere, VH Flæskeberg

28 December 2024

Trukket penge uden headsup

Jeg har ingen mail fået om at de ville tage penge for den nye måned og ud af det blå står jeg og mangler penge jeg henvender mig derfor til deres support og de gør ingen ting kun at jeg kunne få dem tilbage hvis jeg stoppet min vps det får jeg så dem til og gøre men får stadig ikke mine penge tilbage

Dårlig vpser PAS PÅ

30 April 2025

Bedrag!

Bedrag!
Mitnik sælger eupkeys fra cfx. Der står at man PÅ INGEN MÅDE må vidre sælge eup keys. Næ nej mitnik er lige glad, han sælger alligevel. Men så en dag han vågner op og alle eup keys virker ikke. Man spørger " hvor bliver min key af " mitnik sletter ticketen og har åbent bart aldrig haft noget med det at gøre.

PÅ INGEN MÅDE KØB HERFRA

16 April 2025

ADVARSEL

ADVARSEL – Mistanke om svindel

Hold jer langt væk fra denne familie. Deres søn, Oliver, er gentagne gange blevet beskyldt for at snyde folk online for store pengebeløb.

De opererer under navne som "Zematic Hosting I/S" og "Brødrene Bedrag I/S". Der findes mange advarsler og negative anmeldelser om dem – se fx Trustpilot.

Vi fraråder på det kraftigste enhver form for kontakt eller samarbejde med dem. Risikoen for at blive snydt og miste penge er høj.

Vi er flere, der aktivt forsøger at få deres sider lukket og har anmeldt dem til SKAT og andre myndigheder – men der er endnu ikke sket noget.

Del videre og pas på hinanden. Vi står sammen mod svindel.

4 April 2025

Skrevet af Zematic Hosting I/S – “professionelle” siden i tirsdags

===================================
Skrevet af Zematic Hosting I/S – “professionelle” siden i tirsdags

Velkommen til Zematic Hosting I/S – hvor dine data er næsten i sikre hænder! Vi tilbyder VPS hosting drevet af den nyeste teknologi fra... en genbrugscontainer. Med vores unikke mix af DDR3-RAM og “det-vi-lige-havde-liggende”-hardware, lover vi dig en oplevelse, der vil få dig til at savne 00'ernes internethastighed.

⚙️ Kraftige CPU’er – hvis du måler med en lommeregner
💾 NVMe SSD’er – som vi næsten har installeret korrekt
📞 Kundeservice i verdensklasse – når vi ikke lige spiller CS:GO
💸 Konkurrencedygtige priser – fordi ingen vil betale fuld pris for det her rod

Vi siger: “Stabilitet og hastighed!”
Virkeligheden siger: “404 – Server not found”

Vælg Zematic Hosting, hvis du elsker spænding, nedbrud og support-e-mails der starter med “Har du prøvet at slukke og tænde igen?”

Vil havde givet den minus vis jeg kunne.

Credit til: dmdennis
For at skrive denne gode anmeldelse #ElskerMitNik

Rated 1 out of 5 stars

MITNIK OG DET MAGISKE SLET-FELT – En sand historie om censur, kaos og l#rte support

Skrevet af Zematic Hosting I/S – eksperter i buzzwords og billige løfter

Zematic Hosting I/S er din meget selvudnævnte pålidelige partner inden for VPS Hosting! Vi lover høj ydeevne (men leverer måske bare høj varme fra vores overophedede servere). Med hardware fra 2015 og RAM der skiftevis er DDR3 og DDR4 (fordi hvorfor ikke blande det?), garanterer vi en oplevelse – ikke nødvendigvis en god en.

Vi kører på lynhurtige NVMe SSD’er! (…når de altså ikke lige tager en slapper). Vores mission? At lyde fancy, bruge mange ord som "stabilitet" og "fremragende kundeservice", og håbe du ikke kontakter os, når det hele går ned.

Vælg Zematic Hosting – for en hostingoplevelse du aldrig vil glemme. Mest fordi... du ikke får dine filer tilbage.

Jeg købte filer fra MX-Store

Jeg købte filer fra MX-Store – også kendt som Brødrene Berg I/S. Det burde faktisk stå for "Brødrene Bedrag I/S". KÆFT noget makværk.

Jeg smider penge efter deres såkaldte “Hoppeland”-filer. Spoiler alert: Der var mere hop i mit blodtryk end i de filer.
Men så kommer Mitnik, MX-Store's egen support-guru – eller det troede jeg. Han glider ind i mine DM's med:
“Vil du have, jeg smider dine filer ind for dig?”
Mig: “Bro, det ville være fantastisk!”

Dagen efter? Ingenting. Ikke engang et lille hop. Ikke engang et bump. Jeg går ind og åbner en ticket – det digitale råb om hjælp:
"Mitnik, har du fået smidt filerne ind?"
Og så… den smukkeste lyd af stilhed. I hele 6 timer.

Endelig skriver han: “Du har da ikke betalt for filerne.”

HVAD.
MENER.
MANDEN!?

Jeg hiver straks fat i min MobilePay-kvittering som en detektiv med bevismateriale i hånden: “Kig her, Sherlock Mitnik!”

Han ser beskeden… og svarer med det legendariske svar:
"Jeg skal spise."

…Altså, hvis det var McDonald's han skulle til, så har han da spist hele menukortet 3 gange, for der gik dage før jeg hørte noget igen.
Så kommer han tilbage med den nye undskyldning:
“Vi har aldrig modtaget nogen penge. Du må betale på en anden måde.”

EN ANDEN MÅDE!?
Hvad skal jeg gøre, sende kontanter med en brevdue? Skal jeg tatovere kvitteringen på mit bryst og stille mig foran deres kontor?

Pengene ER trukket fra min konto. Jeg står her tomhændet med en VPS, ingen filer, og en bankkonto der er blevet flået hårdere end min tålmodighed.

Konklusion: Køb ALDRIG fra Brødrene I/S.
De burde omdøbes til Brødrene Ingen Service.
Deres kundeservice er som en ninja – du ser dem ikke, du hører dem ikke, og du ved aldrig, hvornår du bliver dolket.

18 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

jeg havde købt en vps det tog 2 timer…

jeg havde købt en vps det tog 2 timer før jeg fik svar plus jeg fik en dårlig vps der var langsom og efter købte jeg hoppeland filer som tog 5 plus timer at komme bare dårlig service aldrig køb fra dem det er noget dårligt de sælger

Take a closer look