De thuisbatterij werkt uitstekend samen met mijn zonnepanelen, echt blij dat we hiervoor gekozen hebben. Ik bespaar nu nog meer op mijn energie kosten want die rijzen de pan uit.
See what reviewers are saying
Goed geregeld. Heb uitgebreid met hen gesproken, werd meteen gebeld na het indienen van me aanvraag. Inmiddels zit alles op het dak en het werkt allemaal goed.
Zijn veel aanbiders van zonnepanelen in Utrecht. Kreeg hier de beste prijs en de zonnepanelen werken goed, goede kwaliteit met een hoog rendement.
Wegens uitbreiding van onze installatie een beroep gedaan op dit bedrijf en dat is allemaal goed verlopen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Company details
Written by the company
Zonnepanelen Utrecht is uw toonaangevende lokale specialist op het gebied van zonne-energie. Gevestigd in het hart van Utrecht, bieden wij op maat gemaakte zonne-energieoplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid, streven wij ernaar om elke klant te voorzien van de best mogelijke service en producten van topkwaliteit. Ons ervaren team van professionals is gepassioneerd over het helpen van huishoudens en bedrijven bij het maken van de overstap naar schone, hernieuwbare energie. Van het initiële ontwerp en de installatie tot aan onderhoud en reparaties, Zonnepanelen Utrecht staat garant voor vakmanschap en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die perfect aansluiten bij uw energiebehoeften en budget. Kies voor Zonnepanelen Utrecht en investeer in uw toekomst met zonne-energie. Wij zorgen niet alleen voor een naadloze installatie van uw zonnepanelensysteem, maar bieden ook uitgebreide garanties en ondersteuning om de optimale prestaties van uw investering te garanderen. Samen werken we aan een duurzamere wereld. Bezoek onze website op zonnepanelenutrecht.net voor meer informatie over onze diensten en hoe u vandaag nog kunt beginnen met besparen op uw energierekening.
Contact info
Papendorpseweg 100, 3528 BJ , Utrecht , Netherlands
- +31303691261
- contact@zonnepanelenutrecht.net
- zonnepanelenutrecht.net
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben erg tevreden over de…
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het team gaf heldere uitleg over het gebruik en beantwoordde al mijn vragen geduldig.
de zonnepanelen maken het huis…
de zonnepanelen maken het huis aantrekkelijker voor toekomstige kopers
Goede stevige montage
app geeft helder beeld van gebruik
Wat opvalt is dat deze installatie…
Wat opvalt is dat deze installatie zowel duurzaam als financieel verstandig voelt.
De Bediening Voelt Nu
De bediening voelt nu logisch omdat hij alles goed heeft uitgelegd
hij zei kijk zo ligt t nu en stuurde…
hij zei kijk zo ligt t nu en stuurde meteen foto mee
ik keek met mn vader bij dakrand en…
ik keek met mn vader bij dakrand en hoorde dat jaarlijkse check genoeg is voelde relaxed
Hij Werkte Alles Netjes Af Ziet Er Chic Uit
hij werkte alles netjes af, ziet er chic uit
ze lieten zien dat alles goed vastzat…
ze lieten zien dat alles goed vastzat en getest werd op stevigheid
ze gaven ons tips hoe we het systeem…
ze gaven ons tips hoe we het systeem optimaal gebruiken en daardoor staat de maandelijkse rekening nu op nul
Echt tevreden over hoe alles werkt samen
Service is goed zonnepanelenbedrijf…
Service is goed zonnepanelenbedrijf prima kwalitijd!
Heb via dit bedrijf zonnepanelen laten…
Heb via dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen, alles is goed verlopen, goede communicatie en vriendelijke medewerkers.
Goed kwaliteit zonnepanelen.
Aanrader deze onderneming.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.