Review of Dansk Miljørådgivning A/S

Rated 1 out of 5 stars

Helt igennem uprofessional og uden byggeteknisk viden

I forbindelse med en ombygning af mit hus, som jeg købte i 2016, finder jeg fugt og skimmel i loftet. Der er kraftig tegn på skader forårsaget af vand. Håndværkene siger det er kondensvand pga af manglende ventilation.
Forsikringen sender DMR ud for at lave en undersøgelse. Da de kommer kan jeg slet ikke tro mine egne øre - det er helt normalt at tagpladerne er sorte. Det er helt normalt at der er tegn på at vand løber ned af spærrene. Ved første besøg er det en meget varm dag, så fordampningen af det åbne loft er kraftig. Uden at tage nogen målinger går de igen. Da de kommer tilbage måler de 16,5% træfugt (hvor skimmel vokser). De skriver det er helt normalt.
Deres prøver direkte på træet viser kraftig skimmelvækst og sundhedsskadelige typer, men de skriver at alt er normalt. De skriver videre de har taget støvprøver i flere rum. Da jeg var hjemme på tidspunktet ved jeg det ikke er rigtigt. De tog en støvprøve på mit spisebord, som regelmæssigt bliver tørret af. Da den var negativ konkludere de at der ikke er nogen skader eller sundhedsrisiko. På baggrund af deres rapport nægter forsikringen at dække noget. Jeg skal nu bruge 20.000 kr på at få en ordentlig undersøgelse udført.

4 September 2017
Unprompted review