Review of Klein Mode

Rated 1 out of 5 stars

Inderdaad dropshipper

Niet bestellen hier. Inderdaad zeer waarschijnlijk dropshipper. "Vandaag besteld vandaag verzonden staat op de site". Bestelling heeft meer dan een maand op zich laten wachten. Geen Track&Trace gehad (ze hebben blijkbaar geleerd van de vorige review)

Broek in maat L besteld maar na openen tref ik een broek aan die nog geen kind past. Nergens een label met maat/merk of wasvoorschriften. Enkel wat Chinese tekens. Na herhaaldelijke mails om retour te melden (ze schrijven zelf dat retours via de mail aangevraagd moeten worden) geen reactie.

10 January 2025
Unprompted review

Reply from Klein Mode

Beste heer/mevrouw, uiteraard zijn wij altijd blij met feedback! Echter ik denk dat deze feedback niet aan het juiste adres is/was. Naar verwachting heeft u een bestelling geplaatst bij dekleinmode.nl in plaats van bij kleinmode.nl. De hiervoor genoemde dropshipper misbruikte helaas onze naam en heeft veel klanten hiermee teleurgesteld. We hebben inmiddels aangifte gedaan en het domein is niet meer actief. We begrijpen de review, maar hopen dat u deze wilt herplaatsen op de pagina van de dropshipper. Alvast bedankt! Groet, Wim | Klein Mode